ELA_BIH wrote:Pozdrav svima ,
Evo ja cu ukratko imam 21 godinu zapravo sad ce mi 22 godina i vec sam poceo celavit , i dosta se primjeti i sa obzirom na godine to je dosta rano. Pokusavao sve Pilfud ovo ono , razmisljao o transplataciji kose , puno sam citao o svemu ovome. Na kraju se odlucim da odem na kontrolu u apoteku onu gradsku kod Katedrale i tu ima besplatan pregled i ona mi preporuci da kupim te neke proizvode i kako sam cuo vec od jedne osobe da dosta pomazu odlucim se da koristim to. Prvi mjesec sam platio 80 KM kapi i sampon i vidim nista ne funkcionise nista se bitno nije promjenilo i bio sam vec odlucio odustati i kad sam trebao na kontrolu nakon mjesec , slucajno se potrefim kod katedrale i rekoh ajd ko mu *ebe mater da odem vidjeti. Na kontorli ona pokazuje vlas i sve se vide male dlacice kako pocinje rasti ponovo ostao sam zaprepasten i pozitivno iznenadjen. Sad mi ukljuci jos i tablete za rast kose pa vidjet cemo iskreno sad neznam hocel al ovo sto sam vidio zaista me impresioniralo i odlucio sam da nastavim tretman pa da vidim hocel mi porasti kosa. Medjutim to nemora nista da znaci ja cu vidjet jos kako ce mi se pokazati u narednih mjesec ili dva pa cu vas informisati da li je sta pomoglo .. Uglavnom otidjite na tu kontrolu , kontrola je besplatna a to hoces li kupiti sta ti preporuci to ostaje na tebi...
mozda da kezes ljudima sta tacno koristis, imena proizvoda, dje kupiti, itd. Da ljudi znaju i sami probaju