Oprost nevjere u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
todd_smith

#426 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by todd_smith »

Walther wrote:
todd_smith wrote:na osnovu cega je ista stvar?
Jer oboje ukljucuje laz, sebicnost, manipulaciju, itd... U biti se fizicka moze teoretski opravdati da si bio pijan/pijana (u biti ne ali eto teoretski). Kod emotivne nema ni teoretske mogucnosti da je neko nesto slucajno uradio.
znaci emotivna ti je gora vrsta prevare
Walther

#427 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Walther »

todd_smith wrote:
bang and blame wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ma varaju jer su supci.. i jedni i drugi... i tacka... kakva opravdanja ba, skupi muda i odjebi partnera, a onda se :izet: s kim hoces... al' jok, bolje je varati i jos pokusati na kraju ispasti zrtva :mrgreen:

@dijete_ljubavi... tako im i treba :mrgreen:

Koja je razlika izmedju debila koji ima zenu i djecu kuci, a ide svake sedmice kod druge, jer mu treba nekakva promjena.. ili kad se zena zaljubi u nekakvog jebaca, ali ne dovoljno da bi ostavila momka ili muza, nego eto, nadje se vremena za obojicu... :mrgreen: isto sranje, samo se drugacije tumaci... kod zena se obavezno moraju ubaciti i nekakve emocije, hiljadu nekih stvari, da bi to na neki nacin postalo prihvatljivo kod ljudi koji saznaju za to... a kad je musko u pitanju, odmah na prvu kazu supak i to je to, ne zanima ih sto se i on jadan mozda zaljubio :mrgreen:
NISTA NE OPRAVDAVA PREVARU. I da su emocije prisutne, NE OPRAVDAVA.
To je zadnji šljam ljudi, koji ne znaju da cijene prave zivotne vrijednosti.
sta ako je on tuce, ona sva uplakana naleti na nekog drugog sto je pazi?
/SARCASM ON
oigledno je nije dovoljno tukao cim joj je to prioritet u zivotu
/SARCASM OFF
Walther

#428 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Walther »

todd_smith wrote:
Walther wrote:
todd_smith wrote:na osnovu cega je ista stvar?
Jer oboje ukljucuje laz, sebicnost, manipulaciju, itd... U biti se fizicka moze teoretski opravdati da si bio pijan/pijana (u biti ne ali eto teoretski). Kod emotivne nema ni teoretske mogucnosti da je neko nesto slucajno uradio.
znaci emotivna ti je gora vrsta prevare
razlika mi je nebitna, zbog toga sam govorio samo o "teoretskim" mogucnostima
kritichar

#429 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by kritichar »

bang and blame wrote:
kritichar wrote:
dijete_ljubavi_ wrote:Svim zenama jedan savjet...ako ste vec prevarili onda se tu i zaustavite.Ne ulazite sebe u nesto sto moze biti previsoka cijena,a narocito bjezite iz toga prije nego zavladaju osjecaji.I nikada,ali bas nikada ne vjerujte nijednoj njegovoj laskavo izgovorenoj recenici,jer svaka je samo laz i nista vise od toga.Muskarac je spreman na sve zbog sexa,zbog toga je i lakse oprostiti takvu nevjeru.Muskarcem nikada ne upravljaju osjecaji,jer to je nesto sto je uradio samo zbog zadovoljavanja fizioloskih potreba,a emocije su ostale tamo gdje treba.
Kakva su vaša iskustva sa takvim muškarcima?
Kritični, uvijek te ponese tema , pa pitaš :mrgreen:
pitanje se samo nameće :mrgreen:
dijete_ljubavi_

#430 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by dijete_ljubavi_ »

bang and blame wrote:
dijete_ljubavi_ wrote:
KPNCTNJAH wrote:Cek ba, jesi ti ovo napisala savjet za zene koje varaju? Da one ne trebaju vjerovati muskarcima? :? :mrgreen:
Tacno.Ne trebaju vjerovati muskarcu s kojim su se uvukli u sve to sto se zove samo obicni sex...tu nema emocija.Nema ih s njegove strane,a znam ih milion koje su i danas u toj nekoj nazovi vezi i nadaju se nekim ludim obecanjima od strane njega a time vrijedjajuci svog partnera i uvlaceci se u lazi.
Znas, vecina zena prevari bas zbog emocija, sto znaci da su vec emotivno uvucene - kad se upuste u sexualnu prevaru. Ima i onih drugih, kojima emocije ne igraju , ama bas, nikakvu ulogu.

Tacno...zene su glupe kad se uopste upustaju u takve stvari i postaju ljubavnice nekih kretena koji ih samo zavlace iz dana u dan poigravajuci se njihovim emocijama.
madner

#431 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by madner »

KPNCTNJAH wrote:
todd_smith wrote:
nisam tebe pitao :mrgreen:
Oprosti :oops: pa samo hocu da kazem da nemam nista protiv da budem rame za plakanje... :mrgreen: ili ako kad prebijem svoju djevojku, neka me prevari odmah, tad bih joj halalio :evil: :mrgreen:
Cek, zar je ne prebijes da te ne prevari?
todd_smith

#432 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by todd_smith »

madner wrote:
KPNCTNJAH wrote:
todd_smith wrote:
nisam tebe pitao :mrgreen:
Oprosti :oops: pa samo hocu da kazem da nemam nista protiv da budem rame za plakanje... :mrgreen: ili ako kad prebijem svoju djevojku, neka me prevari odmah, tad bih joj halalio :evil: :mrgreen:
upravu si, apsolviras teoriju odmah na pocetku
bang and blame

#433 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

madner wrote:
KPNCTNJAH wrote:
Onako preventivno, ha? Hoćeš ti opet u ban.. Banoviće?
dijete_ljubavi_

#434 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by dijete_ljubavi_ »

kritichar wrote:
dijete_ljubavi_ wrote:Svim zenama jedan savjet...ako ste vec prevarili onda se tu i zaustavite.Ne ulazite sebe u nesto sto moze biti previsoka cijena,a narocito bjezite iz toga prije nego zavladaju osjecaji.I nikada,ali bas nikada ne vjerujte nijednoj njegovoj laskavo izgovorenoj recenici,jer svaka je samo laz i nista vise od toga.Muskarac je spreman na sve zbog sexa,zbog toga je i lakse oprostiti takvu nevjeru.Muskarcem nikada ne upravljaju osjecaji,jer to je nesto sto je uradio samo zbog zadovoljavanja fizioloskih potreba,a emocije su ostale tamo gdje treba.

Moje iskustvo je upravo ovakvo iz kojeg jesam izvukla ovaj zakljucak.Na osnovu toga ne znam dal bi oprostila prevaru muskarcu ili ne,jer postoji uvijek onaj strah da bi se opet mogla ponoviti i da to nije samo jednom ili nesto sto se prvi put desilo.A zeni nikada ne bi oprostila,jer zena ipak iz toga izlazi sa emotivnim slikama.
Muskarcu je to samo fatalna privlacnost jedna u nizu mnogobrojnih,a zeni je to mnogo vise od toga.
madner

#435 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by madner »

bang and blame wrote:
madner wrote:
KPNCTNJAH wrote:
Onako preventivno, ha? Hoćeš ti opet u ban.. Banoviće?
Pa poslje je kasno.

Ima smisla ovo preventivno, no onda nema onog momenta griznje savjesti iz zlocin i kazna.
kritichar

#436 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by kritichar »

dijete_ljubavi_ wrote:
kritichar wrote:

Moje iskustvo je upravo ovakvo iz kojeg jesam izvukla ovaj zakljucak.Na osnovu toga ne znam dal bi oprostila prevaru muskarcu ili ne,jer postoji uvijek onaj strah da bi se opet mogla ponoviti i da to nije samo jednom ili nesto sto se prvi put desilo.A zeni nikada ne bi oprostila,jer zena ipak iz toga izlazi sa emotivnim slikama.
Muskarcu je to samo fatalna privlacnost jedna u nizu mnogobrojnih,a zeni je to mnogo vise od toga.
Ma to su sve đubreta bre
Saian

#437 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Saian »

bang and blame wrote:
dijete_ljubavi_ wrote:
KPNCTNJAH wrote:Cek ba, jesi ti ovo napisala savjet za zene koje varaju? Da one ne trebaju vjerovati muskarcima? :? :mrgreen:
Tacno.Ne trebaju vjerovati muskarcu s kojim su se uvukli u sve to sto se zove samo obicni sex...tu nema emocija.Nema ih s njegove strane,a znam ih milion koje su i danas u toj nekoj nazovi vezi i nadaju se nekim ludim obecanjima od strane njega a time vrijedjajuci svog partnera i uvlaceci se u lazi.
Znas, vecina zena prevari bas zbog emocija, sto znaci da su vec emotivno uvucene - kad se upuste u sexualnu prevaru. Ima i onih drugih, kojima emocije ne igraju , ama bas, nikakvu ulogu.
Image
madner

#438 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by madner »

Logikom na zemsko, pa nema logike.
MedenoSrce

#439 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by MedenoSrce »

najbolje je pustiti da te vara i uzivati u paznji i poklonima
bang and blame

#440 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

MedenoSrce wrote:najbolje je pustiti da te vara i uzivati u paznji i poklonima
:lol:
Jadne one koje nemaju nikakvu "kompenzaciju"..
Jaooo...
bang and blame

#441 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

@Saian
Generalizacija STOP!
todd_smith

#442 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by todd_smith »

pa zensko je uvijek krivo ili zavede ili zaje*be :oops:
bang and blame

#443 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

kiki-miki wrote:Uvijek se neko nađe da opravda nevjeru muškaraca :roll:
Pravdaju isti takvi. Fuj!
Nebitno koji spol da vara, nema opravdanja. Jednaka đubrad su svi koji varaju. Dno dna.
McMoy

#444 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by McMoy »

Mislim da mi nema ništa odvratnije od muškarca koji to uradi, potrči da prizna pa cmizdri da mu ona oprosti.
Žensko koje ipak smogne snage da oprosti muškarcu koji počini preljubu, ne bi trebalo da to učini takvoj pizdi! :twisted:
bang and blame

#445 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

McMoy wrote:Mislim da mi nema ništa odvratnije od muškarca koji to uradi, potrči da prizna pa cmizdri da mu ona oprosti.
Žensko koje ipak smogne snage da oprosti muškarcu koji počini preljubu, ne bi trebalo da to učini takvoj pizdi! :twisted:
Oproste one koje nemaju samopostovanja.
Leo_alfa

#446 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Leo_alfa »

A zasto je oprostiti nekome odjednom losa stvar? Zar to nije lijepo?
S4mpion

#447 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by S4mpion »

Nekom lijepo, nekom glupo. :mrgreen:
dobar osjecaj

#448 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by dobar osjecaj »

Leo_alfa wrote:A zasto je oprostiti nekome odjednom losa stvar? Zar to nije lijepo?
Lijepo je oprostiti bratu sto ti je ukrao slatkise iz paketica koje ionako ne volis jesti, drugaru koji ti je ukrao kliker i tako neke slicne postupke koji se dobro uklapaju u pejzaz djece cvijeca. Daj mi ruku i zaplesimo mir mir niko nije kriv melodiju. Oprastanje kao razumijevanje zasto je neko koga volis imao potrebu ostvariti seksualnu bliskost s bilo kim osim tebe je malo vise od lose stvari. Ne da nije lijepo, prilicno je besmisleno. Svi koji su ikad imali makar jedan seksualni odnos, u stvarnosti, sa zivom osobom, znaju da se nasuprot raznim bajkama i youtube prirucnicima, tokom tog seksa (kao prakticnog dijela nevjere u vezi) nista se ne desava samo od sebe i slucajno.
Leo_alfa

#449 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Leo_alfa »

Jedno ne iskljucuje drugo. Lijepo-ruzno i pametno-glupo. Lijepo naspram glupo nema smisla.
Leo_alfa

#450 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Leo_alfa »

dobar osjecaj wrote:
Leo_alfa wrote:A zasto je oprostiti nekome odjednom losa stvar? Zar to nije lijepo?
Lijepo je oprostiti bratu sto ti je ukrao slatkise iz paketica koje ionako ne volis jesti, drugaru koji ti je ukrao kliker i tako neke slicne postupke koji se dobro uklapaju u pejzaz djece cvijeca. Daj mi ruku i zaplesimo mir mir niko nije kriv melodiju. Oprastanje kao razumijevanje zasto je neko koga volis imao potrebu ostvariti seksualnu bliskost s bilo kim osim tebe je malo vise od lose stvari. Ne da nije lijepo, prilicno je besmisleno. Svi koji su ikad imali makar jedan seksualni odnos, u stvarnosti, sa zivom osobom, znaju da se nasuprot raznim bajkama i youtube prirucnicima, tokom tog seksa (kao prakticnog dijela nevjere u vezi) nista se ne desava samo od sebe i slucajno.
Pa nece se ni slatkisi i klikeri sami od sebe ukrasti niti slucajno...
Locked