Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#426 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Svi vi koji ste danas nakucali 2 stranice chata, ste zbog istog imali banove od bar mjesec...bas vas je lijepo vidjeti ovako na okupu.
-
quarterback
#427 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
postoji, ja sam se u 34 toj zaljubio kao nikad prije u zivotu, ono beskrajni razgovori, drzanje za rukice, docekivanje zora i slicno...skorpija75 wrote:Postoji li uopste? Gdje nestane onaj osjecaj klecanja koljenja
sjecam se kao danas iako je bilo prije 5 godina...
naravno da nismo skupa, zavrsilo sve nakon 3 godine veze
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#428 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
utjesno, nema staquarterback wrote:postoji, ja sam se u 34 toj zaljubio kao nikad prije u zivotu, ono beskrajni razgovori, drzanje za rukice, docekivanje zora i slicno...skorpija75 wrote:Postoji li uopste? Gdje nestane onaj osjecaj klecanja koljenja![]()
sjecam se kao danas iako je bilo prije 5 godina...![]()
- sadowl
#429 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
e jb. ovake objave ti nisu trebale ne na ovoj temi

-
quarterback
#430 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
pa pitanje je bilo postoji li a ne hoce li potrajatiplain vanilla wrote:utjesno, nema staquarterback wrote:postoji, ja sam se u 34 toj zaljubio kao nikad prije u zivotu, ono beskrajni razgovori, drzanje za rukice, docekivanje zora i slicno...skorpija75 wrote:Postoji li uopste? Gdje nestane onaj osjecaj klecanja koljenja![]()
naravno da nismo skupa, zavrsilo sve nakon 3 godine veze![]()
postoji
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#431 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
naravno da postoji, samo je sve kompliciranijequarterback wrote:pa pitanje je bilo postoji li a ne hoce li potrajatiplain vanilla wrote:
utjesno, nema sta![]()
postoji
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#432 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
quarterback wrote:postoji, ja sam se u 34 toj zaljubio kao nikad prije u zivotu, ono beskrajni razgovori, drzanje za rukice, docekivanje zora i slicno...skorpija75 wrote:Postoji li uopste? Gdje nestane onaj osjecaj klecanja koljenja![]()
Ali zašto naravno da nismo skupa? Nedovoljno truda? Nedovoljno razgovora, realnih želja i planova?
- baustelac
#433 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ove zene bi samo da pricajuanoush wrote:
Ali zašto naravno da nismo skupa? Nedovoljno truda? Nedovoljno razgovora, realnih želja i planova?
- sadowl
#434 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Hm..
Kazu da je razgovor kljuc uspjeha...
- sadowl
#435 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Istinababyline wrote: to najcesce kazu oni koji ne cuju i ne koriste taj kljuc
-
Kapri
#436 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Sa ovim se slazem.sadowl wrote:Hm..
- sadowl
#437 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
babyline wrote:zato sto na razgovoru najcesce zakazemoKapri wrote:Sa ovim se slazem.sadowl wrote:Hm..
Ako u razgovoru zakazu tada ocito te osobe nisu jedno za drugo ..Par koje se ne može dogovoriti ne može ni funkcionisati na duze vrijeme... Ali to je samo moje misljenje..
- sadowl
#438 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Mislim da se u vezi kao i u zivotu nemoze sve gledati samo kroz jednu prizmu, ipak smo mi kompleksniji nego sto nekada mislimo.
Ne vidim da mozemo reci da je krivo ovo ili ono za kraj veze, ipak je to skup pogresnih odluka, i sa jednei sa druge strane koje su rezultirale krajem.
Ne vidim da mozemo reci da je krivo ovo ili ono za kraj veze, ipak je to skup pogresnih odluka, i sa jednei sa druge strane koje su rezultirale krajem.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#439 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ja mislim da je napuhano mišljenje o vlastitoj superiornosti jedan od glavnih razloga "nesreće" parova u tridesetim...
znate ono... ja sam najbolji niko me ne zaslužuje ... ili ja zaslužujem bolju ili boljega...
svi mi imamo usrane gaće
i svi smo ljudi
znate ono... ja sam najbolji niko me ne zaslužuje ... ili ja zaslužujem bolju ili boljega...
svi mi imamo usrane gaće
- sadowl
#440 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Slazem se potpuno..Black swan wrote:ja mislim da je napuhano mišljenje o vlastitoj superiornosti jedan od glavnih razloga "nesreće" parova u tridesetim...
svi mi imamo usrane gaćei svi smo ljudi
- anoush
#441 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
sadowl wrote:Slazem se potpuno..Black swan wrote:ja mislim da je napuhano mišljenje o vlastitoj superiornosti jedan od glavnih razloga "nesreće" parova u tridesetim...
svi mi imamo usrane gaćei svi smo ljudi
i ja, ali džaba meni što sam fleksibilna i spremna na kompromise kad nailazim samo na ljude koji bi sve al' da ne ulože ništa.
- sadowl
#442 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
anoush wrote:
i ja, ali džaba meni što sam fleksibilna i spremna na kompromise kad nailazim samo na ljude koji bi sve al' da ne ulože ništa.
- anoush
#443 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
sadowl wrote:anoush wrote:
Kazu da dodje kad se najmanje nadas (prava ljubav)
- cLo
#444 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Problem koji se najčešće javi iza 30te u muško-ženskim, odnosno žensko-muškim odnosima je taj da jedni druge posmatraju kao drugi izbor, odnosno utješnu nagradu, a takav odnos rijetko urodi "plodom".
- sadowl
#445 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Interesantno vidjenje moguce cak da je tacno kod dosta slucajeva. Neke stvari mi radimo a da nismo ni svijesni zasto, pritisak pordice, prijatelja, kolegacLo wrote:Problem koji se najčešće javi iza 30te u muško-ženskim, odnosno žensko-muškim odnosima je taj da jedni druge posmatraju kao drugi izbor, odnosno utješnu nagradu, a takav odnos rijetko urodi "plodom".
- cLo
#446 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
100% tačno....Sužen izbor, a kriteriji otišli u nebo....Svaki i svaka koji/a u tom trenutku uđe u naš život, nije dostojan/na žrtvovanja slobode i komocije....Možda i osjećaji poprime neki drugi oblik, te su uvijek zamućeni i nekim interesom....sadowl wrote:Interesantno vidjenje moguce cak da je tacno kod dosta slucajeva. Neke stvari mi radimo a da nismo ni svijesni zasto, pritisak pordice, prijatelja, kolegacLo wrote:Problem koji se najčešće javi iza 30te u muško-ženskim, odnosno žensko-muškim odnosima je taj da jedni druge posmatraju kao drugi izbor, odnosno utješnu nagradu, a takav odnos rijetko urodi "plodom".![]()
etc..
- baustelac
#447 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Mislim vise kao zadnji voz, posljednja sansa. Nema vise vremena za popravni i mora biti "perfektno"cLo wrote:Problem koji se najčešće javi iza 30te u muško-ženskim, odnosno žensko-muškim odnosima je taj da jedni druge posmatraju kao drugi izbor, odnosno utješnu nagradu, a takav odnos rijetko urodi "plodom".
- cLo
#448 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
baustelac wrote:Mislim vise kao zadnji voz, posljednja sansa. Nema vise vremena za popravni i mora biti "perfektno"cLo wrote:Problem koji se najčešće javi iza 30te u muško-ženskim, odnosno žensko-muškim odnosima je taj da jedni druge posmatraju kao drugi izbor, odnosno utješnu nagradu, a takav odnos rijetko urodi "plodom".
- baustelac
#449 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ali zive muke dok postanes s nekim "partner"cLo wrote:baustelac wrote:Mislim vise kao zadnji voz, posljednja sansa. Nema vise vremena za popravni i mora biti "perfektno"cLo wrote:Problem koji se najčešće javi iza 30te u muško-ženskim, odnosno žensko-muškim odnosima je taj da jedni druge posmatraju kao drugi izbor, odnosno utješnu nagradu, a takav odnos rijetko urodi "plodom".Što u partnerima stvara dodatnu napetost, klaustofobiju i osjećaj anksioznosti....Nisu opušteni i svaki pokret partnera je pod lupom....
- sadowl
#450 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
baustelac wrote:Ali zive muke dok postanes s nekim "partner"