Imam sasvim ciste namjere. Hajde kazi jel tacno za GRAS? HAjde reci? Za Omir nije clan SDP-a? Jesul Zlatko i njegova vlada izrucili one ljude bez ikakvog sudjenja? Ko je potpisao sporazum - ne diraj ti moje a ja necu tvoje? Zlatan i debeli krmak iz Laktaša! Dakle ne lazem. Ne supljiram. Ne mrzim SDP ali u pravu si - MRZIM TIRANINA I TO IZ DNA DUSE. Zalim i jadne klonove koje ce Veliki Brat ostaviti kada ovaj poprilicno osteceni brod potone. A sve rupe kroz koje curi on je licno napravio. Jer zaboga, on je expert, on je savjetnik... ukratko ublehaš. Poznam ga dobro i zato ovako i pisem.edinbug wrote:Iznosiš neistine, tj. lažeš.branimir_s wrote:Mostarac, Mostarac...mostarac wrote: branimir_s je pricao takve nebuloze na koje nije bilo potrebno ni odgovarati da bi se dokazalo da to sto on govori i nema bas neku veliku vezu sa stvarnim stanjem i zdravim razumom.
Asocijacija - On je vođa. Lep je i zgodan. Na njemu crni sako, crvena kravata, a za reverom značka - SDP ruža. A svi ostali ko ON. Njegova slika i prilika. Njegovi klonovi. Kompletan Politbiro i njegov Forum mladih. Svi sa kravatama i ružom. Sutra će nositi njegove crvene knjižice i njima mahati. Čovjek demokratije.
Primjer 1.
Poslao ljude u sred zime na odmor u Guantanamo.
Primjer 2.
Na strateškim mjestima njegovi ljudi. Kada je bio štrajk u GRAS-u - jedan njegov klon je bio u "Nadzornom odboru" i podržavao je direktora Jusufranića, a drugi klon dolazi kao podrška radnicima i "on" sprječava upad policije (Vas niko ne sme da bije...)
Primjer 3.
Kurvanjski savez sa tzv. SNSD-om (Ja bih za BiH navijao samo u slučaju da igra protiv Turske...)
I on da ima čiste namjere? I on da me vodi u Evropu?
Optužuješ SDP da pravi savez sa SNSD-om. SDP nije podržao Dodika za razliku od SDA i S za GRABIH.
Iz svega sto iznosiš vidi se da organski mrziš SDP i njegovog lidera koji je na tvoju žalost legalno izabran za presjednika SDP-e.
A kakve ti imaš namjere, izuzev da šupljiraš ?
Ne volim ni SBiH, njih nikada nisam smatrao ozbiljnom strankom kao ni SDA. Ukratko u BiH su svi isti - i ljevica i desnica i srednjica, ukratko svi su jedna velika stražnjica.
P.S.
I Zlatanov drug iz Bjelorusije je legalno izabran... pa eto.