Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:a ja sam davno nekad napisao da mi zensko (ne ona forumasica.. )..moze biti prijatelj samo ako je grobić.. ..kako sam samo odvratan..zar ne.. ..eh sad..ako se u ovome prepoznajes..onda ok..prijatelji smo..nego..prijateljice..imas li kakvih drugarica..
nisi odvratan fin si,
a sada ne foliraj, svi nestrpljivo cekamo tvoje razotkrivanje,
pitanje: zasto si samo sutio prvo vece? ozbiljno, pravo me zanima a sigurna sam i druge
onaa wrote:
ne foliraj i konacno istupi, reci im svoj dio price,
ja sam svoje napisala
jest da ne znam gdje udaram.. ..al' haj.. ..prvo posalji sliku..pa cemo onda vidjeti sta ce dalje biti..
kao sto sam vec u par navrta napisala, ja i ti samo prijatelji, fin si, lijep, pametan, posten, ali nakon ove dvije kafice meni bi pravo drago bilo da ja i ti ostanemo PRAVI prijatelji
jeli to edu taj lik...ili sam ja nesta propustio.. ( nisam citao sve )
edu wrote:a ja sam davno nekad napisao da mi zensko (ne ona forumasica.. )..moze biti prijatelj samo ako je grobić.. ..kako sam samo odvratan..zar ne.. ..eh sad..ako se u ovome prepoznajes..onda ok..prijatelji smo..nego..prijateljice..imas li kakvih drugarica..
nisi odvratan fin si,
a sada ne foliraj, svi nestrpljivo cekamo tvoje razotkrivanje,
pitanje: zasto si samo sutio prvo vece? ozbiljno, pravo me zanima a sigurna sam i druge
hoces istinu?
primila je metak!..masala..eto..jer ja kad radim ja ne pricam..kad me bas vuces za jezik...
onaa wrote:znas ono kad ti neko "legne" kao prijatelj...
Daaaaaj mani se šuplje ba, kakvo prijateljstvo... Ja postavio temu gdje pitah narod može li to, niko ne odgovori da to postoji uopšte... što bi ti bila drugačija? Ma ružan momak definitivno... il ne zna zaškakljat đe treba
Odlicna analiza za onu učestalost postova... nerad i pauze... ja to stalno spominjem ali NIKO NE SLUŠA BUUUUAAAAA ŠMRC ŠMRC