Drage oci moje, ma magla ova napolju pa dok to dođe do prijestolnice, znas da smo mi za Vas provincija.@Miske ,ja ti napisah kilometar i ti ni habera cccccc
Moze biti da je i problem do mene u nekim stvarima, koji ne vidim i ne mogu ga prepoznati, a mozda ga neko drugi primjeti kod mene. Ali bez obzira da li zivio u serijatskoj drzavi (nema nijedne takve na dunjaluku, jedino Saudija je najblize tome, ali nije 100%, dovoljno je samo nasljedna monarhija to nije uredu tako se ne bira vlast) ili zivio u Engleskoj, postoje stvari koje ne smijes radit, ni u jednoj zemlji, ne iz straha od drzave nego od Allaha. Ta njena stvar nije nesto banalno, to je krupna stvar koja udara na temelj islama, hadis kao drugi izvor serijata odmah poslije Kur'ana, 70% propisa je izgrađeno na hadisu, a 30% na Kur'anu. Uostalom, ja se nikad ne mogu slozit s njom i ne mogu je lagati da je to meni OK kad nije, i da nemam problem s tim a imam ga.
Da probamo zakljucit ovu temu vise, ja mislim da bi bilo najbolje da o ovome vise ne pricamo i ja cu se zaista potrudit da svoj dio probam ispunit, no ovo se uvijek samo nametne jer ovo je pdf:religija i sastvani dio toga je hadis, ali eto ipak.