Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mIRCerka wrote:i da..zaboravih erci...dragi moji, nemojte previse razmisljati sta cemo kupiti...dajte da prvo skupimo para koliko mozemo...i da skupimo stvari koje mozemo skupiti....
nista se baciti nece niti ce otici u pogrene ruke...
znaci, zapare na diggerov racun, slati do 15.decembra, da bi se one mogle prebaciti na farkyjev racun do 20.decembra. NIJE KOMPLIKOVANO. Ljudi koji ce pare slati preporucenom posatom na moju ili neciju drugu adresu, SKENIRAJTE onu otpremnicu da mozemo ganjat postu u slucaju nestizanja zutog papirica....
garderoba koja ce stici na moju adresu sa dvije lokacije ce ici u pazaric.
DA LI SAM DOVOLJNO JASNO NAPISALA ILI TREBAM I SPELOVATI???
mIRCerka wrote:nemojte me pogreshno shvatiti, ali koliko se dogovaramo , dabogda da skupimo zapaket zvaka...
nemojte komplikovati....naci cemo se na trgu AI, otici u karabit i sve sredit..ko moze u 1, moze....ko ne moze moci ce drugi put...
OPUSTITE SE MALO LJUDI ....
htjedoh nesto al necu,bojim se da ces mi namjestiti IVY
i slatko se nasmijah ... btw sta fali Ivy?
Izgleda da te OPASNA reputacija "pretekla"
Sala, sala.....
Opasna sam i ozbiljna jedino po pitanju hum. akcija salu na stranu, prikljucujem se cim prihajam u Seher...kao sto znate to je SOP (standard operating procedure)...i ne ujedam...(mozda ponekad)
PITANJE: Treba li nam DEDA MRAZ? Stari moj (stalni clan akcija Sarajevo-x foruma) ima kostim Deda Mraza i uvijek se odazivao novogodisnjim akcijama...so let me know
Hvala @elviss83, cim budem imao definitivnu potvrdu - javim ti! Ako ti je lakse javi meni koliko zelis pa cu ja dati za tebe kad budemo mi imali sastanak ili jednostavno dodjes i ti tada i predas.
Pozdrav!