neprilagodjena wrote:Oprostite mi za gresku,ucinilo mi se da sam vidjela gole sise![]()
Gdje ces ba udarit na Bible Black
Moderator: _BataZiv_0809
neprilagodjena wrote:Oprostite mi za gresku,ucinilo mi se da sam vidjela gole sise![]()
Kazem ja, blasfemijaledeni_caj wrote:neprilagodjena wrote:Oprostite mi za gresku,ucinilo mi se da sam vidjela gole sise![]()
![]()
Gdje ces ba udarit na Bible Black
Proslo ljeto me raspalila neka cudna nostalgija i skinuo 120 GB pokemona i sve pregledao. Jasno se vidi da su u ovih 13 sezona od super crtica postali pravi pederluk. Pa me zanima da li neko gleda, tj. je li se situacija popravila u ovoj novoj sezoni, vrijedi li skidati itd.GOLFER wrote:Pokemoni su anime za mladje generacije, do 15-tak godina starosti... ne vjerujem da ima takvih na ovom forumu sada, al svakako mnogi su poceli gledati anime sa pokemonima
Yup, sada pici druga sezona, mislim da je stigla do ep-03.ledeni_caj wrote:
Vrlo dobar animeNije vala ni dug nesto
I jos bih One Piece dodao
Poslati cu ti gdje mozes gledati i anime i manga ako te zanima to + su svi filmovi na toj stranici a update novih epizoda i manga veoma brz u roku od nekoliko minuta od objave...neprilagodjena wrote:Pa i nece nazad,hoce da postane jaci ( to ona zmija treba da ga nauci) da moze brata da ubije,a njegov brat je clan one grupe sto ganja osobe kao Naruto ( sto imaju one zivotinje u sebi).
P.S mislim da ne smijes postavljati linkove te ovdje.
nisam sigurna ali reko da ti kazem
Gledala sam na toj stranici (N.S) i dosla do epizode 85 i kliknem da je gledam i dobijem tekst 'This video has been removed'
Ako znate stranicu gdje mogu da gledam ovaj crtani na engleskom,posaljite mi adresu preko PP.
Jesil trazio na animefreak??erni3 wrote:Preporuka i od mene za Black Lagoon. Odlican, svidja mi se. Pregledao prvu sezonu. Sad hocu drugu, ali mi fali prva epizoda iz druge sezone pa nikako da je skinem i nastavim gledati.
neprilagodjena wrote:Jesil trazio na animefreak??erni3 wrote:Preporuka i od mene za Black Lagoon. Odlican, svidja mi se. Pregledao prvu sezonu. Sad hocu drugu, ali mi fali prva epizoda iz druge sezone pa nikako da je skinem i nastavim gledati.
lajkujMe wrote:Poslati cu ti gdje mozes gledati i anime i manga ako te zanima to + su svi filmovi na toj stranici a update novih epizoda i manga veoma brz u roku od nekoliko minuta od objave...neprilagodjena wrote:Pa i nece nazad,hoce da postane jaci ( to ona zmija treba da ga nauci) da moze brata da ubije,a njegov brat je clan one grupe sto ganja osobe kao Naruto ( sto imaju one zivotinje u sebi).
Gledala sam na toj stranici (N.S) i dosla do epizode 85 i kliknem da je gledam i dobijem tekst 'This video has been removed'
Ako znate stranicu gdje mogu da gledam ovaj crtani na engleskom,posaljite mi adresu preko PP.
vidim ti si tek na pocetku shippudena ja sam ono skroz na najnovijim epizoda, ne bih da ti pokvarim uzivljaj, Sasuke kako sad izgledaju stvari se nece vratiti, ne samo to nego mu je sad glavni cilj ubiti naruta i unistiti leaf village razlog za to ti necu reci to ces vidjeti kad tad![]()
Jedini problem sa narutovim animeom su filer epizode, one sluze da osiguraju vakum između animea i mange posto prica potjece iz mange a manga je sporiji od animea pa moraju praviti nekakve usrane episode da imaju vremena animirati ovo najnovije iz mange.
Uglavnom evo ti ark lista shippudena.
Rescure gaara arc
Sasuke and Sai < ti si tu
Hidan and Kakuzu Arc
Hunt for Itachi Arc
Senjutsu Training Arc
Invasion of Pein Arc- upropastili animaciju u ovome ali je story![]()
![]()
Summit of the Five Kages Arc- ovaj se trenutno prikazuje
The great world ninja war (opci kaos rat na sve strane...)- ovaj nije jos animiran
Da se onda korigujem ti si ovdje:neprilagodjena wrote:lajkujMe wrote:Poslati cu ti gdje mozes gledati i anime i manga ako te zanima to + su svi filmovi na toj stranici a update novih epizoda i manga veoma brz u roku od nekoliko minuta od objave...neprilagodjena wrote:Pa i nece nazad,hoce da postane jaci ( to ona zmija treba da ga nauci) da moze brata da ubije,a njegov brat je clan one grupe sto ganja osobe kao Naruto ( sto imaju one zivotinje u sebi).
vidim ti si tek na pocetku shippudena ja sam ono skroz na najnovijim epizoda, ne bih da ti pokvarim uzivljaj, Sasuke kako sad izgledaju stvari se nece vratiti, ne samo to nego mu je sad glavni cilj ubiti naruta i unistiti leaf village razlog za to ti necu reci to ces vidjeti kad tad![]()
Jedini problem sa narutovim animeom su filer epizode, one sluze da osiguraju vakum između animea i mange posto prica potjece iz mange a manga je sporiji od animea pa moraju praviti nekakve usrane episode da imaju vremena animirati ovo najnovije iz mange.
Uglavnom evo ti ark lista shippudena.
Rescure gaara arc
Sasuke and Sai < ti si tu
Hidan and Kakuzu Arc
Hunt for Itachi Arc
Senjutsu Training Arc
Invasion of Pein Arc- upropastili animaciju u ovome ali je story![]()
![]()
Summit of the Five Kages Arc- ovaj se trenutno prikazuje
The great world ninja war (opci kaos rat na sve strane...)- ovaj nije jos animiran
Ja sam pregledala dio gdje je Sasuke ubio brata i ovaj mu dao neku moc a iz njega izvukao (izgleda) onu moc one zmije.
A onaj sto ga svi znaju kao tobi je glavni i uvjerio je Sasuke da treba da unisti L.V selo i da mu pomogne da pohvata one zivotinje sa repovima,izmedju ostalog i Naruta.
Onaj Sasuke je stvarno naivno celjade.
A vidjela sam da je Prvie Sage poginuo u bitci![]()
![]()
![]()
stvarno steta.
Ja znam sta hoce ima jedan suludi planneprilagodjena wrote:Ma taj lik tobi je citavo vrjeme izigravao budalu,niko nije ni znao da im je on glavni.
Tobi (lakse mi da ga tako zovem) garant hoce da da unisti Leaf selo,da uzme moc od Naruta i ne bi me cudilo da hoce da uzme oci od od Sakure.
Code: Select all
http://www.youtube.com/user/RTBTVNSjel moze linkneprilagodjena wrote:A ti skidas,ja samo gledam.
ove ne prevedene crtane mogu gledati neograniceno dok one sa prevodom samo 75 ili 72 sata hahahah
jok mrtav je sigurnoneprilagodjena wrote:Sasuke je stvarno naivan![]()
![]()
A hoce li se Prvie Sage izvuci nekako??
neprilagodjena wrote:Sad su razvukli bas.
Nana hokage je u komi,onaj starkelja u zavojima je postao Hokage![]()
napokon mu se san ispunio.
A Naruto i ostali se sad prisjecaju kako je nekad bilo![]()
mislim da je Kakasi ziv
![]()