Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prethodnu godinu preskacu sigurno ako isplate ovih 5 miliona za 2023 godinu. Onda nece biti vise te subvencije i od 2026 ili 2027 ce poceti oni praviti zgrade (sto je ok, ali nista masovno) i biti ce prijave za te stanove. To je moj info.
1Dante1 wrote: ↑01/04/2025 16:45
Prethodnu godinu preskacu sigurno ako isplate ovih 5 miliona za 2023 godinu. Onda nece biti vise te subvencije i od 2026 ili 2027 ce poceti oni praviti zgrade (sto je ok, ali nista masovno) i biti ce prijave za te stanove. To je moj info.
Izgradnja zgrade traje najmanje 3 godine. Danas da pocnu i imaju cisto zemljiste.
Ono, neka. I po forumu se oisalo da je to bolje nego ove subvencije.
Samo, pogresno i naopako su to namjerno postavili da se malo stanova napravi.
Haris.ba wrote: ↑01/04/2025 16:49
Izgradnja zgrade traje najmanje 3 godine. Danas da pocnu i imaju cisto zemljiste.
Jos se ne znaju detalji, znam da je zemljiste rijeseno. Koliko sam shvatio pocet ce se sa prijavama i sl dok se gradi, nece cekati finalizaciju. Svakako mislim da opet idu lose, bez sistema gdje ce za X godina napraviti XXX stanova. Ovako hajde da mi zakopamo i da se zakotrlja...
bolje napraviti 500 stanova, nego 2000 subvencija u kesu. Ja sam samo protiv toga da se placa bilo sta za 2023 godinu. Lezihljebovici nisu djelovali kada je becarevac izbacio stavku obaveznog prebivalista 3g u KS, a svi zastupnici digli rucice. Dobili ste 4200KM i to vas je sljedovalo. Ni marke vise.
To su potpisali sa Muzurom nesto koliko se sjecam. Bice u Sokolovic Koloniji pored Hrasnicke ceste, ali nisam vidio da je trenutno nesto započeto.
Kakvo ponizavanje kompletnog kantona radi fotosutinga sa pedesetak bukaca gladnih subvencije preko pogace.
Jebote, doslovno pise u konkursu "do 10.000 KM", i Camparoidi prave senzaciju udovoljavajuci onima koji ne znaju citati, to se prebacuju se pare sa subvencija javnim preduzecima koje osiguravaju usluge desecima hiljada gradjana, ne bi li se zasluznu omladinu poguralo preko iznosa propisanog konkursom.
Ha majku vam jebem vise, vama df, sda, sbih sve ista govna. Cuj rs kupio tri helikoptera za cijenu jednog naseg. Pa jel moras biti toliko glup? Nije bezobrazan, ovo je bas glup. Kupujes pevi helikopter bez icega i neko kupuje 3 manja od naseg i ima hangar, pilota. Oooo kako ste vise ovoliko glupi sve vam jebem debilno. Helikopter, ona vozila za mup, tramvaj i trolejbus ce vas u grob otjerati. A ubjedjen sam ako se dokopate vlasti da ce te ovo sve sjebati i to prvi dan. Helikopter ce koristiti da se sda moze vozati, jer kako ramo moze, a zahiragic i dia ne mogu.
Izabrali su novog direktora VIK-a ,slunto koji je prije toga bio direktor pogona kanalizacija koji nije znao da postoji kanal za kišu i kanal za fekalije.Uz njega je direktor za investicije,portir iz Strgačine za falsifikovanom diplomom koji je navukao vehabije a firmi blokiran račun.Ministar u zatvoru...
Sve bolje od boljeg...
Ova "zapošljavanja" su uvijek bila nezakonita.
SDA je to prije radila tako što kadrove dovede za ruku i pokaže im mjesto gdje će sjediti.
Ovi sada to rade tako što kadrove dovede za ruku i pokaže im mjesto gdje će sjediti i to sve ovjere "konkursnom procedurom".