Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zašto je baba, jer ima unuka, ili jer nije seks za njene godine.
Ona ne piše ljubiće, a otkud ti ideja da je usidjelica.
Njen sin cesto puta poludi na njene izjave, ali zato ju je kcerka bolje razumije.
Ona nekad pretjera, ah, to ponekad uradimo svi, zar ne.
Clanci su joj usiljeni. I uvijek na ciljanu grupu. Razumijem da se zene nalaze tu, ona mu dodje kao zenski Charles Bukowski. I zene koje je citaju su kao muski koji ga citaju. Ista grupa.
Meni se ne svidja. Ne pise za nas mlade.
Pa svaki pisac ima ciljanu grupu.
Bukowski meni ne smeta, kao ni Rudan.
Jedno je definitivno istinitije, muški su osjetljiviji na kritiku, zato kmećite.
Ne zovi više ženu babom, iako ti se ne dopada, ružno je, a puno vas tako etiketira žene koje vam podignu pritisak.
Da li ce ti biti draze ako je nazivam nanom?
Sta fali babama?
Ne dize mi pritisak jer je ne citam vise. Iz njenih ranijih djela sam uvidio da ona mrzi sve oko sebe, sve je neki prostakluk, nista pozitivno. Procitas je i samo se ubedacis.
Kad vec zivis sam onda ti treba pozitivne motivacije, ne nekih crnjaka.
Ramzess Veliki wrote: ↑06/12/2023 18:40
Clanci su joj usiljeni. I uvijek na ciljanu grupu. Razumijem da se zene nalaze tu, ona mu dodje kao zenski Charles Bukowski. I zene koje je citaju su kao muski koji ga citaju. Ista grupa.
Meni se ne svidja. Ne pise za nas mlade.
Pa svaki pisac ima ciljanu grupu.
Bukowski meni ne smeta, kao ni Rudan.
Jedno je definitivno istinitije, muški su osjetljiviji na kritiku, zato kmećite.
Ne zovi više ženu babom, iako ti se ne dopada, ružno je, a puno vas tako etiketira žene koje vam podignu pritisak.
Da li ce ti biti draze ako je nazivam nanom?
Sta fali babama?
Ne dize mi pritisak jer je ne citam vise. Iz njenih ranijih djela sam uvidio da ona mrzi sve oko sebe, sve je neki prostakluk, nista pozitivno. Procitas je i samo se ubedacis.
Kad vec zivis sam onda ti treba pozitivne motivacije, ne nekih crnjaka.
Nekultura je koristiti perožative, ne razumijem potrebu upotrebe istih. Objasnila sam, ne pravi se blesav.