Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote: ↑07/09/2021 21:29
Ne znam kome je ovo dobro.
Jesu kazahstanci iza lopte, ali je fascinantno da niko lopti ne prilazi od nasih.
Meni ovo ocajno izgleda...
Zašto baš očajno? Da je ušao koji fulani teški zicer bi li dojam bio bolji?
Igrom su stvorili puno dobrih šansi, nisu ih ovoliko imali na svim utakmicama kvalifikacija do sad
Officer Crabtree wrote: ↑07/09/2021 19:37
Nema šta, treba mu se priznati, izvede 11 najboljih.
I izmjene u drugom
Ako povedemo, Džeko-Prevljak, Kolašinac-Čivić (jer će se Seo Tenk povrijediti) i nezaobilazni Lončar umjesto bilo koga. Ako Seo kojim slučajem ostane čitav, Stevanović-Cipetić.
Ako primimo prvi, ili na 0:0, Demirović-Prevljak, Nukić-Stevanović (jer valja i njega đe prodat) i, naravno, Lončar.
Chmoljo wrote: ↑07/09/2021 21:29
Ne znam kome je ovo dobro.
Jesu kazahstanci iza lopte, ali je fascinantno da niko lopti ne prilazi od nasih.
Meni ovo ocajno izgleda...
Igrom su stvorili puno dobrih šansi, nisu ih ovoliko imali na svim utakmicama kvalifikacija do sad
Zalaganjem, ne igrom.
Ne bih promijenio misljenje, jer nisam vidio puno smislene igre prema golu, nego nabij pa ko stigne.
Zalaganjem, ne igrom.
Ne bih promijenio misljenje, jer nisam vidio puno smislene igre prema golu, nego nabij pa ko stigne.
Pa zalaganjem su i stvorili tolike šanse, nisu došle slučajno. A utakmica traje 90 minuta, moraš malo dozirat trčanje. Nisam baš siguran da su naši fizički spremni ko švabe da mogu visokim tempom oduvat cijelu utakmicu
Bem joj...
Last edited by °u° on 07/09/2021 21:57, edited 1 time in total.