Ja juce molio moderaciju, ukazivao na njegovo vrijedjanje... moderacija ni mukaet.
Pa, ako nema pravila za njega, valjda nema ni za mene.
Samo za foxlifea u cosku, koji cucla o svom trosku.
Tvoja sreca, nema ti foxlife sta oduzeti.
bravo vidim imas iskustva u tim "restoranima"seln wrote: ↑26/05/2021 14:00Samo za foxlifea u cosku, koji cucla o svom trosku.
Okruzuju vas neprijatelji. Ne toliko strasni kao diaspora, ali ipak neprijatelji.
Hoces reci da u Austriji vazi zakon za sve i da tamo nema Asima i Fadiljaseln wrote: ↑26/05/2021 10:28Koja je korist od zakona ako se provodi selektivno? Moraju ga postovati samo oni od kojih ne strahujes?
Postoje i propisi u saobracaju... doneseni ihajhaj. I njih postuju samo oni kojih se policija ne boji. Asimi, Fadilji etc, njih zaboli kurac.
Zakon ili vazi za sve ili nema svrhu.
Aha, sad kad sam ti uzvratio jedinim rijecnikom koji razumijes, sad se mozes usredociti na temu?
Nema, jarane... nema.detroit-mercy wrote: ↑26/05/2021 14:11Hoces reci da u Austriji vazi zakon za sve i da tamo nema Asima i Fadiljaseln wrote: ↑26/05/2021 10:28Koja je korist od zakona ako se provodi selektivno? Moraju ga postovati samo oni od kojih ne strahujes?
Postoje i propisi u saobracaju... doneseni ihajhaj. I njih postuju samo oni kojih se policija ne boji. Asimi, Fadilji etc, njih zaboli kurac.
Zakon ili vazi za sve ili nema svrhu.![]()

Apsolutno imam sluha za odrasle. Osim u vlastitoj kuci. Kome smeta, neka zaobidje.
Odlucio si da ignorises kad si ispusio.foxlife wrote: ↑26/05/2021 14:14 sta si bolan uzvratio?
nisi ti nista uzvratio nego odlucio da te ignorisem papak
a i dalje tvrdim sve sto sam napisao
nisam ni znao da si neki starac
to objasnjava mnoge stvari a i zalosno je sto kao takav nisi naucio nista
podigni spomenik karadzicu i udaraj se u guzicu sto sada ne cuvas ovce u nekoj vukojebini
Ma ispusio si, pa si podvio rep.foxlife wrote: ↑26/05/2021 14:24 Papak ne vidis da si ispao glup i da nisi vise zanimljiv pa mi se ne da pisati s tobom
Mozda je greska jer te pustam pa mislis da si pobjedio u nekom tvom takmicenju selo protiv grada
Mislio ti sta hoces ide zabrana pusenja pa ti slavi te pirove pobjede
Ako uopste znas sta je pir bez gugla
Tako se i nepusahci ponasaju.seln wrote: ↑26/05/2021 14:20
Apsolutno imam sluha za odrasle. Osim u vlastitoj kuci. Kome smeta, neka zaobidje.
Ne idem onima koji zabranjuju pusenje, osim ako moram, i ostajem samo onoliko koliko je nuzno.
U Austriji je pusenje u lokalima zabranjeno, dakle, ne idem u lokale. Osim ljeti, u basti.
I nemam nikakav problem sa zabranom u Bosni... ali zar ne vidite da po stoti put ispadate ovce?
Da ne budemo naivni, u svakom drustvu imas Asim i Fadilja samo je bitno kako drustvo reaguje na iste. I u Austriji gazda kafica bi progledao kroz prste Asimu i Fadilju ali zna da ako ga ocvikaju Asim i Fadilj se mozda i izvuku al on ce najebat.seln wrote: ↑26/05/2021 14:16Nema, jarane... nema.detroit-mercy wrote: ↑26/05/2021 14:11Hoces reci da u Austriji vazi zakon za sve i da tamo nema Asima i Fadiljaseln wrote: ↑26/05/2021 10:28
Koja je korist od zakona ako se provodi selektivno? Moraju ga postovati samo oni od kojih ne strahujes?
Zakon ili vazi za sve ili nema svrhu.![]()
Upravo se pojavila sumnja da je nas Dumbo kancelar malo maslao pred parlamentarnom komisijom.
Ankete kazu da 82% stanovnistva misli kako bi trebao dati ostavku, ukoliko se pokaze da je stvarno lagao.
Selam ti je Van der Bellen.
![]()
U drzavi u kojoj nista, ama bas nista ne stima... u kojoj vas lazu svaki dan, svaki sat, iz godine u godinu... u kojoj sprovode pravno, imovinsko i fizicko nasilje i niko im nista ne moze... u kojoj nema dana bez nove ekoloske katastrofe (danas - Konjic), u kojoj termoelektrane truju zrak, golfovi dvice tankaju loz ulje, a zimi se lozi sve sto moze goriti... u takvom sranju od drzave oni uvode zabranu pusenja.
Super.detroit-mercy wrote: ↑26/05/2021 14:31
Da ne budemo naivni, u svakom drustvu imas Asim i Fadilja samo je bitno kako drustvo reaguje na iste. I u Austriji gazda kafica bi progledao kroz prste Asimu i Fadilju ali zna da ako ga ocvikaju Asim i Fadilj se mozda i izvuku al on ce najebat.
Tako da kada kao drustvo razvijemo svijest da nije cinkanje ako vidis da neko tolerise pusenje u svom kaficu ili restoranu i ako drzavni organi pod pritiskom javnosti pocnu da kaznjavaju prestupe/prestupnike onda ces vidjeti kako se smanjuje broj Asima, Fadilja i zestokih momaka.
Stojnica nek par puta dobro rebnu za pusenje u njegovim lokavima im on licnu da zavrne u guzicu cigaru svakom ko je zapali.
Kao sto je vec naglaseno, neke stvari se ne mogu ostaviti na hladjenje/cekanje jer znamo da ima tamo nekih Asima, Fadila ili zestokih momaka.