Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
Hafis

#426 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

Sva sreća, ništa od bojkota, inače bih morao jesti onog Brajlovića i njegove suhomesnate proizvode.
Danas sam nabavio par proizvoda po prvi put u životu. Što je ono bogo moj dobri :cry: . Je li ono vi kupujete stvarno za pare, ili vam dijele džaba za izbore kada treba glasati za SDA i Komšića :P
SaraFina

#427 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

Mi u svojoj prćiji glasamo za kog nam ćejf. Nema ugrozbe i majorizacije :D

Usput, izmajoriziramo sa viškom glasova i HDZ i postavimo Ljiljana našeg. :D
Hafis

#428 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Teže je vama pao demant preCjednice, i hladan tuš nego da se stvarno izrigala po Bošnjacima.
Od tud i kmeka mučenička i zahtjevi za provjerom izjave dotične.

Još se vi nadate u vjerodostojnost :lol:

A lafo kritika Želji i Džaferu. :D
Džaba stara, ispucala si se danas na prazno...a jest te išlo, tvojih 5 minuta. I jest sperma tekla...ja u kupaćKim gaćama jutros bio :-)
Lincoln-Burrows

#429 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Lincoln-Burrows »

A Izjava Bakira Hadžiomerović ono nije baš normalno za novinara i nekada urednika federalne TV.
SaraFina

#430 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Teže je vama pao demant preCjednice, i hladan tuš nego da se stvarno izrigala po Bošnjacima.
Od tud i kmeka mučenička i zahtjevi za provjerom izjave dotične.

Još se vi nadate u vjerodostojnost :lol:

A lafo kritika Želji i Džaferu. :D
Džaba stara, ispucala si se danas na prazno...a jest te išlo, tvojih 5 minuta. I jest sperma tekla...ja u kupaćKim gaćama jutros bio :-)

Baš postojala opasnost tolika da si kupaće morao navući. :lol:

Mogu zamisliti tu sliku :cry: u noćnoj mori.
Hafis

#431 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

Lincoln-Burrows wrote:A Izjava Bakira Hadžiomerović ono nije baš normalno za novinara i nekada urednika federalne TV.
A šta je izjavio ? (čuj ''izjavio''...k'o pita se nešto :D )

Inače, sve su one bombastične izjave od danas povukli s portala.... stvarno je ovo upiš zemlja .... jebu nas jedni te isti kreteni već gotovo 30 godina.
SaraFina

#432 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

Lincoln-Burrows wrote:A Izjava Bakira Hadžiomerović ono nije baš normalno za novinara i nekada urednika federalne TV.

Nije. Jbg.

Nije normalno da i ja nekad "hrvatofilna" budem negativna... Ali vi ste majstori sve oko sebe okrenuti protiv.

Pa ako ste mene uspjeli... Jbg

To možeš posvjedočiti?
Hafis

#433 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

Tetka, gdje su oni spermaši od jutros. Ostavili tebe da kupiš čahure...tugo moja, nema pravde na svijetu - uvijek žensko najebe :sad:
SaraFina

#434 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

Otkud znam gdje su. Doće valjda. Navuci kupaće i čekaj...

Ja mazohiste....
megaman4

#435 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by megaman4 »

Taj je prop'o kao stare Alhosove gace iz 80'ih godina 20 vijeka...
Banksy

#436 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Banksy »

Hafis wrote:
Inače, sve su one bombastične izjave od danas povukli s portala....

.
Najvažniju nisu.
https://m.jpost.com/Israel-News/Holocau ... ent-597095

...from Bosnia-Herzegovina, which Grabar-Kitarović said was very unstable, and had in some respects been taken over by people who have connections with Iran and terrorist organizations
Zoki je pojasnio -Rekla je, ali ubuduće bi morala paziti šta i pred kim govori.
Ci-Nick

#437 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Ci-Nick »

Kaže "politički ekspert" na temi dana HTV-a: " Oni zaboravljaju da je Hrvatska ravnopravna članica EU",.. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dakle ako si članica EU možeš pišati po nečlanicama EU bez da se taj po kome pišaš usudi pobuniti, :lol: :lol: :lol:
Još se pitaju,. da li bi BH političari tako reagovali da je to izjavila Merkel,..
Naravno HTV kao i po svakom pitanju odgvore i pojašnjenje traži samo i isključivo od HDZ-ovih eksperata..
Pa BiH je izmislila slobodu medija za ove u Hrvatskoj,..
Last edited by Ci-Nick on 31/07/2019 20:16, edited 2 times in total.
salik79

#438 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by salik79 »

Hafis wrote:Znači, ipak nasjeli na fake news. Baš me to čudi :)

Svejedno, ovo je dobro došlo kao trening pljuvačine,i bilo je stvarno dobrih i sočnih komentara, čak i prijedloga za radikalnu mastektomiju što je nešto sasvim inovativno i zaslužuje pozornost. Ali moram posebno istaknuti kolegicu Sarafinu, koja je opet po tko zna koji put pokazala svu raskošnost svog talenta i čak se sjetila mase krezubih škutora, što je također sasvim novi izraz u pljuvačkoj terminologiji. Čestitke svima od srca :thumbup: .

Valjda onaj Želja nije bio previše grub s onim ambasadorom. Vjerujem da nije, on je ipak jako taktična i koherentna soba i ovaj propust će brzo pasti u zaborav.
Tako cionisti redovno seviraju fake newsove po pitanju Irana, Libana, Hizbullaha, Sirije, ili opcenito muslimana koji im se nisu naguzili, pa se to sa zadovoljstvom siri i konzumira cijelim Dunjalukom. Kada ti isti cionisti sire svoju propagandu, zajedno sa glasnogovornikom Benjom u UN-u, kontra Irana - e, onda, prvi ti pusis tu spiku, pa onda svi ostali. I na to svrsavate, uzimajuci sve zdravo za gotovo.

Cionisti drze vecinu danasnjih masmedija pod svojom kontrolom i svakodnevno nas truju dezinformacijama, ali to prihvatamo zdravo za gotovo, sve dok se ne dotaknu direktno nas. Tek u ovakvom slucaju vidimo kolika kolicina lazi i poluistina biva subliminalno svakodnevno pustana u eter. Sve po potrebama odredjenih interesnih krugova. I tako iz dana u dan, klasicni brainwashing.
Hafis

#439 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/hns-o-n ... /190731135
HNS o napadima na Kolindu: To je medijska histerija protiv Hrvata

Upravo tako. Mada ih ne krasi nek pretjerana inteligencija, ovaj medijski linč se ne može pripisati uobičajenom političkom amaterizmu i površnosti, već se radi o smišljenom iskorištavanju fake news. Masu sarafina i sarifinića imamo i u vrhu politike
salik79

#440 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by salik79 »

Banksy wrote:
Hafis wrote:
Inače, sve su one bombastične izjave od danas povukli s portala....

.
Najvažniju nisu.
https://m.jpost.com/Israel-News/Holocau ... ent-597095

...from Bosnia-Herzegovina, which Grabar-Kitarović said was very unstable, and had in some respects been taken over by people who have connections with Iran and terrorist organizations
Nemodifikovana "vijest" je glasila ovako, pa sam je jos sinoc prokomentarisao:

Pazi, molim te ovu imbecilnost:
While nearly all claim to be Syrian refugees, most are actually African or Pakistani migrants who try to break through the border from Bosnia-Herzegovina, which Grabar-Kitarović said was very unstable, and had in some respects been taken over by people who have connections with Iran and terrorist organizations. The country is now controlled by militant Islam, which is dominant in setting the agenda
https://www.jpost.com/Israel-News/Holoc ... ent-597095

Nema, ba, teorije da je ovakvo nesto izvalila. Pa, nije valjda Covke islamski terorista, povezan s Iranom?! :D Doduse, vazda su se upinjali da su perzijskog poDrijeTla :mrgreen:
Sanjarko

#441 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

Jadna Kolinda, ona je nevina.
kakavdanakneiskustvu

#442 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by kakavdanakneiskustvu »

megaman4

#443 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by megaman4 »

kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/bh-novin ... g-Hu8nExyg

je li stvarno ovo ovaj napisao?
Vidi ispod komentara...
bingov buraz

#444 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by bingov buraz »

Ne bi me čudilo,taj je i Dodiku digao popularnost svojevremeno kako PTC i PTPC ne mogu zajedno.
kakavdanakneiskustvu

#445 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by kakavdanakneiskustvu »

megaman4 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/bh-novin ... g-Hu8nExyg

je li stvarno ovo ovaj napisao?
Vidi ispod komentara...

vidim,nista neobicno,ja upitah za njega
Ci-Nick

#446 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Ci-Nick »

Hafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/hns-o-n ... /190731135
HNS o napadima na Kolindu: To je medijska histerija protiv Hrvata

Upravo tako. Mada ih ne krasi nek pretjerana inteligencija, ovaj medijski linč se ne može pripisati uobičajenom političkom amaterizmu i površnosti, već se radi o smišljenom iskorištavanju fake news. Masu sarafina i sarifinića imamo i u vrhu politike
Sjećaš se Hafise kad je Kolinda postala predsjednica Hrvatske kako je nedugo zatim pozvaše u Sarajevo pa joj dodjeliše nagradu Isa-beg Ishaković i to za :

"To je prije svega priznanje za djelovanje predsjednice Grabar-Kitarović i njezina nastojanja za gradnju dobrih odnosa s Bosnom i Hercegovinom", kazao je Topić.

Pa je Majke Srebrenice prozvaše kraljicom Balkana,..

A ona iz dana u dan sve više laži i podmetanja,..

Fujjjjj,.
Sanjarko

#447 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

A sta je slagao Bakir. Realno je li se velicaju zlocinci itd., po Hrvatskoj i Bosni od strane nekih Hrvata, jeste. Jesu li se mise odzavale za Uznike itd., jesu. Je li desnicarka Kolinda ili nije, kao i HDZ, jesu. Je li malo, malo Kolinda laze, laze. Je li i HDZ krade i laze, jeste. A je li joj ima pravo psovat, ima. Je li valja to, nevalja.
asker

#448 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Braco Hrvati polahko, bez trcanja pred rudu. Niko ne vjeruje da prostitutka nije ono izjavila? Sta slavite? Njenu izjavu eto nisam majke mi?

Doduse osim forumasa @Novak, nijedan od vas nije osudio izjavu ni prije "demanta".
bh.tornjak

#449 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by bh.tornjak »

Precednica Kolinda Grabar Kitarevic ostro je demantovala da je udata za Jakova....
Precednica je podvukla da ne poznaje nikakvog Jakova....i da nikada nije bila na vjencanju....i da su vjencani list falsifikovali novinari samo da napakoste precednici...

Precednica je takodje demantovala da ima djecu....iznoseci uvjerenja od ginekologa da je jos uvijek nevina...
Last edited by bh.tornjak on 31/07/2019 21:03, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#450 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by hizo ramidovic »

I sta sad? Kobiva, ona to nije izjavila i sad bi mi kao trebali u to povjerovati? Kao sto su njeni sljedbenici povjerovali u pricu o 10000 do zuba naoruzanih terorista koji cuce na granici sa HR i cekaju da nspadnu?
Ma hajte, molim vas...
Locked