hananah wrote:21 godina, pa mlad si da se zenisIli ti "prituzilo"
Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kareem Abdul-Jabbar
-
Dezze
Morace je stematihananah wrote:A koliko ti El-bosniaco imas godina? Jer ako si stariji mladju naci neces a ako neka tvojih godina i jeste nevina onda ima falinku garant, a i to je bolan kao guma sada, tesko ces ti taj jumf skinuti ako nisi prije toga vjezbao, nego kupi si gumenu lutku da se ono sasvim ne obrukasali pazi da je ne probusis, polako sa zenom moras pa makar ona i gumena bila
-
Dezze
Kad covjek ovako procita kako se OCIGLEDNO patis, bas mu te bude zao..... Jarane, ja se mogu kladiti da ti niko nece uzeti za zlo ako povalis neku prije braka. To sto ti radis nije religiozno, to je TEROR SEBE SAMOG! Svaki efendija ce ti reci da je to puno gore, nego da opalis stagodEl-bosniaco wrote:cuj prituzilo21 godina, pa mlad si da se zenis Ili ti "prituzilo"![]()
evo da ti ja malo to slikovito objasnim moju situaciju
zamisli jednom zarobljnika , glad, nedaju mu nista da jede , zavezu ga i onda stave 5 metara od njega pecenu piletinu, kolace, voce itd da to gleda a covjek nemoze to da uzme zato sto je zavezan
e tako ti je sa mnom , ja sam ne neki nacin zavezan a ispred mene djevojke zategnute , ulizane , napucane vrcaju u silikon prsima i minicimama da ti nepricam dalje
-
El-bosniaco
ma buraz nadama se da i ovo nece potrajat dugo, samo da se rijesim ovog fakulteta i onda sa rahat onda cu ozbiljnije razmisljat za zenidbuKad covjek ovako procita kako se OCIGLEDNO patis, bas mu te bude zao..... Jarane, ja se mogu kladiti da ti niko nece uzeti za zlo ako povalis neku prije braka. To sto ti radis nije religiozno, to je TEROR SEBE SAMOG! Svaki efendija ce ti reci da je to puno gore, nego da opalis stagod
- flora.sa
svaka čast...El-bosniaco wrote:ma buraz nadama se da i ovo nece potrajat dugo, samo da se rijesim ovog fakulteta i onda sa rahat onda cu ozbiljnije razmisljat za zenidbuKad covjek ovako procita kako se OCIGLEDNO patis, bas mu te bude zao..... Jarane, ja se mogu kladiti da ti niko nece uzeti za zlo ako povalis neku prije braka. To sto ti radis nije religiozno, to je TEROR SEBE SAMOG! Svaki efendija ce ti reci da je to puno gore, nego da opalis stagod
razmišlajš o ženidbi, a nisi još nikog našao za ženidbu...
ili ćeš prvu koja je nevina da ženiš?
ovo mi je ko ovi u Bosni što prave kuće na 3-4 sprata, a nemaju još ni djece, ali eto kažeu, nek ima sin gdje da živi kad se oženi...
tek što me ovo nervira...
-
lin
Jedino sto je tebe zavezalo su tvoje vlastite predrasudeEl-bosniaco wrote:
evo da ti ja malo to slikovito objasnim moju situaciju
zamisli jednom zarobljnika , glad, nedaju mu nista da jede , zavezu ga i onda stave 5 metara od njega pecenu piletinu, kolace, voce itd da to gleda a covjek nemoze to da uzme zato sto je zavezan
e tako ti je sa mnom , ja sam ne neki nacin zavezan a ispred mene djevojke zategnute , ulizane , napucane vrcaju u silikon prsima i minicimama da ti nepricam dalje
-
The_Flyer2002
jos jedan od "dokaza" da nase forumasice vole trisomnovalic wrote:najbolja solucija je jedan iskusan i jedan neiskusan.. da ovaj neiskusan gleda, nauci... pa kad je spreman... zamijeniti..
eto...
- bug
niko mi nije toliki dusmanarnica_80 wrote:bug.... puh... izgleda da se samo ja brinem sad za njega... vrijeme ide, leti... ako nije nista nasao onda cemo mi morati nesto traziti na nasim regionima. il` ti vec imas nekoga za El-Bosniaco?bug wrote:ma sto ti je ovo trebaloarnice
![]()
- MOSALJOZE
-
Nayya
#443 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
IskusanEl-bosniaco wrote:cure kad hocete da se udajete i ozbiljno mislite na brak dali bi ste radije uzeli nevinog muskarca ili onog koji je promijenio Bog zna koliko u krevetu prije , i recimo da su i nevini i iskusni iste ljeopte otprilike mislm da su obadvoje fini na oci
ja znam sigurno da 90% muskaraca ili vise bi voljeli ozeniti nevinu
ja licno kad bi mogo da biram nevinu manje lijepu i jednu sto je promijenila muskaraca a da je fina i lijepa i seksi uzeo bi manje finu ali nevinu , jer ja kad posmislim kad legnem na vece sa zenom i pocnem kontati skim je ona bila prije mene onda bi mi se smucilo, kad pomislim da je mozda imala jednog ili vidhe muskaraca a da mi bude majka moje djece, ne hvala.
ja licno imam mogucnost da imam sex samo da hocu ali necu prije braka mada mi nekad dodje da glavom od muka udaram od zid koliko mi je stalo do toga ali trpim do braka to sam odlucio u nadi da cu i ja nacu neku curu koja je ko i jamada teska su vremena sad nikad se nezna
za mene je brak svetinja u tu treba da momak i cura imaju sex a ne prije braka jer ja vjeujem da je ljubav veca ako ti je prvi put da imas sex u brak kad znas da ti je prva , barem ja tako mislim.
- ho oponopono
#444 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
...ako je nabio dvije minute...to je umijeće...eh, što je iskustvo...pih...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#445 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
šifra:
Trebam instrukcije

Trebam instrukcije
- RIZVA
#446 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
http://www.blic.rs/zabava/vesti/ko-je-s ... ni/6xqdhvh
Prni starka evo hiljadarka, prni opet evo dvoje po pet
Prni starka evo hiljadarka, prni opet evo dvoje po pet
- mad_max_ba
#447 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
I ovo ti je prvi postNayya wrote:IskusanEl-bosniaco wrote:cure kad hocete da se udajete i ozbiljno mislite na brak dali bi ste radije uzeli nevinog muskarca ili onog koji je promijenio Bog zna koliko u krevetu prije , i recimo da su i nevini i iskusni iste ljeopte otprilike mislm da su obadvoje fini na oci
ja licno kad bi mogo da biram nevinu manje lijepu i jednu sto je promijenila muskaraca a da je fina i lijepa i seksi uzeo bi manje finu ali nevinu , jer ja kad posmislim kad legnem na vece sa zenom i pocnem kontati skim je ona bila prije mene onda bi mi se smucilo, kad pomislim da je mozda imala jednog ili vidhe muskaraca a da mi bude majka moje djece, ne hvala.
ja licno imam mogucnost da imam sex samo da hocu ali necu prije braka mada mi nekad dodje da glavom od muka udaram od zid koliko mi je stalo do toga ali trpim do braka to sam odlucio u nadi da cu i ja nacu neku curu koja je ko i jamada teska su vremena sad nikad se nezna
za mene je brak svetinja u tu treba da momak i cura imaju sex a ne prije braka jer ja vjeujem da je ljubav veca ako ti je prvi put da imas sex u brak kad znas da ti je prva , barem ja tako mislim.
-
Nayya
#448 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Nijemad_max_ba wrote:I ovo ti je prvi postNayya wrote:IskusanEl-bosniaco wrote:cure kad hocete da se udajete i ozbiljno mislite na brak dali bi ste radije uzeli nevinog muskarca ili onog koji je promijenio Bog zna koliko u krevetu prije , i recimo da su i nevini i iskusni iste ljeopte otprilike mislm da su obadvoje fini na oci
za mene je brak svetinja u tu treba da momak i cura imaju sex a ne prije braka jer ja vjeujem da je ljubav veca ako ti je prvi put da imas sex u brak kad znas da ti je prva , barem ja tako mislim.![]()
![]()
- mad_max_ba
- sheilak
#450 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
uvijek iskusan.