Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
broj dva wrote:Nisi ni ti normalan pa neko mora ziviti i sa tobom.
Vidis, ja sam po svim drustvenim ili religijskim normama veoma normalan.
Imam normalne veze, normalno se oblacim da nikoga ne iritiram, normalno se ophodim prema drugim ljudima, normalno se ponasam prema djeci, ne zanimaju me maloljetni djecaci ni djevojcice, ne zanima me isti spol jer je to neprirodno i nenormalno.
Mozda, po trenutnim kriterijima. A bi li takav kakav si bio smatran za normalnog prije dva vjeka ? Ili za dva vjeka ?
Poenta je da "normalno" nema definiciju. Moze se karakterisati kao nedostatak abormalnosti ali onda se postavlja pitanje sta je abormalno ?
Nekada su ljudi sa bradom smatrani abnormalnim. Nekada su vegetarijanci smatrani abornalnim. Nekada su monoteisti bili smatrani ludim. Nekada su pacifisti bili smatrani abormalnim. To je proizvod trenutnih drustvenih vrijednosti a ne neke bioloske ili psiholoske devijacije.
Cisto zdravstveno gledano ( i fizioloski i psiholoski) cinjenica je da homoseksualci ne pate zbog svog seksualnog nagona (to sto ih drustvo oko njih moze napatiti je druga prica) i nema niti jedan objektivan razlog zasto bi njihovo seksualno oprjedjeljenje (koje je prisutno kroz citavu istoriju homo sapiensa, na svim kontinentima, u svim kulturama) bilo smatrano nenormalnim.
valla pederluka po gradu ne fali, oni nargila barovi i kladionice su primjer... josH kad se skinu do pasa navijaci zagrle i svi skupa skacu na tribinama mene to asocira samo na jedno...
Imao sam jednog profu na faksu, bio je uvjek zestoki protivnik homica, uvjek ih gledo sa prezirom i pustao kojekakve komentare, pricao viceve o njima, na facebooku lajkovo bodibildere i american rugby... nisam ga vidio jednu 10 godina, sretoh ga prosle godine u gradu ruku pod ruku sa starijim ulickanim cikom al ok, svako kako zeli...
Ommadawn wrote:
Nekrofilija i pedofilija nisu relevantni za poredjenje.
Ni ti se ne seksas da bi pravio djecu. Do sada bi ih imao sijaset.
Nemaju ni usta nervne zavrsetke za seksualno uzivanje pa je sasvim normalno da se pusi kurac i lize picka kod heteroseksualaca.
Nekome se ne svidja ni tvoj stil oblacenja pa ti niko ne uskracuje tu slobodu.
Ne govorimo o uskracivanju slobode, govorimo o nametanju homoseksualizma, to je velika razlika.
Ciljevi LGBT nisu parada ponosa, ona nema smisla, ali jeste promocija homoseksualizma, a u tom svjetlu je parada ponosa samo korak ka pisanju udzbenika za djecu sa reklamnim porukama za sirenje homoseksualnosti.
Kako mislis "nametanje" Ono, seta mali Hamo gradom, vidi paradu pedera i pomuti mu se u glavi i postane peder ??
Tjera li te neko da begenises homoseksalce ili je zakonska norma jedostavna - ne maltretiraj ljude samo zato sto ti idu na kurac, pusti ih da zive (pod sto spada i paradiranje) i ako ti ne ne svidja, izignorisi.
pici wrote:valla pederluka po gradu ne fali, oni nargila barovi i kladionice su primjer... josH kad se skinu do pasa navijaci zagrle i svi skupa skacu na tribinama mene to asocira samo na jedno...
Ako te na to asocira, možda si ti jedan od ovih...
pici wrote:valla pederluka po gradu ne fali, oni nargila barovi i kladionice su primjer... josH kad se skinu do pasa navijaci zagrle i svi skupa skacu na tribinama mene to asocira samo na jedno...
Ommadawn wrote:
Nemaju ni usta nervne zavrsetke za seksualno uzivanje pa je sasvim normalno da se pusi kurac i lize picka kod heteroseksualaca.
Ne govorimo o uskracivanju slobode, govorimo o nametanju homoseksualizma, to je velika razlika.
Ciljevi LGBT nisu parada ponosa, ona nema smisla, ali jeste promocija homoseksualizma, a u tom svjetlu je parada ponosa samo korak ka pisanju udzbenika za djecu sa reklamnim porukama za sirenje homoseksualnosti.
U ovoj državi postoje zakoni protiv diskriminacije homoseksualnih osoba. LGBT osobe imaju svako pravo da promovišu i da se bore za svoja prava. A država je dužna da im obezbjedi siguran prostor za izražavanje, kao i svakom drugom udruženju i javnoj skupini koji rade u skladu sa zakonom.
Poštujte zakone države u kojoj živite. Dosta više SDA javašluka i dvostrukih standarda, jedne zakone usvajamo, a drugo radimo na terenu.
Ommadawn wrote:
Kako mislis "nametanje" Ono, seta mali Hamo gradom, vidi paradu pedera i pomuti mu se u glavi i postane peder ??
Tjera li te neko da begenises homoseksalce ili je zakonska norma jedostavna - ne maltretiraj ljude samo zato sto ti idu na kurac, pusti ih da zive (pod sto spada i paradiranje) i ako ti ne ne svidja, izignorisi.
Tjera li ko njih da prave paradu i provociraju, svaka akcija ima reakciju
mozda a mozda si i ti cim te to dotice... mozda
Pa ja, možda.
Last edited by Logovan on 02/04/2019 09:58, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki wrote:
Tjera li ko njih da prave paradu i provociraju, svaka akcija ima reakciju[/quote]
Zasto bi nekoga provocirala povorka ? Ljudi setaju ulicom, i to bez kokardi i pozivanja na nasilj, bez vanalizma..jos se kladim da nece ni puno smeca po ulici baciti.
broj dva wrote:Kako mislis "nametanje" Ono, seta mali Hamo gradom, vidi paradu pedera i pomuti mu se u glavi i postane peder ??
To je scenario ide mali Hamo u skolu i LGBT uciteljica ga pita Hamo imas li ti momka, mali Hamo kaze nemam uciteljice, ja volim djevojcice, a LGBT uciteljica kaze Hamo ne moras se stidjeti, normalno je da imas decka. A jadni mali Hamo kaze ali ja uciteljice nisam gej, a LHBT uciteljica kaze ali hamo, to nije lose, to je moderno, biti gej je napredno, i moras se otvoriti prema tome a ne stidjeti se i opirati.
I tako mali Hamo ostane zbunjen i poslusa uciteljicu.
Zato paradiraj po svojoj avliji, ni ja ne paradiram tvojom.
lajkujMe wrote:
Dijete ne zna i ne moze da zna u sta se upusta nije zrelo dijete. I ako se desi seksualni akt izmedju odrasle osobe i dijeteta to je krivicno dijelo jer je odrasla osoba iskoristila nevinost i ne znanje dijeteta i plus fizicku nemoc da sprijeci to.
Dijete ne zna i nemoze da zna u sta se upusta kad ga dvojica tata odluce da usvoje.
To dijete ce mozda biti sretno u kuci gdje zivi mozda i ne ali to ne zavisi od toga sto su oni homoseksualci nego kakvi su roditelji isto kao sto kod hetero parova imas dobre i lose roditelje.
Ali vjerujem da mu u skoli nece biti dobro jer ce ga "tvoje" dijete udarati i zvati pogrdnim imenima jer ima dvoje tata.
Rizvan wrote:
U ovoj državi postoje zakoni protiv diskriminacije homoseksualnih osoba. LGBT osobe imaju svako pravo da promovišu i da se bore za svoja prava. A država je dužna da im obezbjedi siguran prostor za izražavanje, kao i svakom drugom udruženju i javnoj skupini koji rade u skladu sa zakonom.
Poštujte zakone države u kojoj živite. Dosta više SDA javašluka i dvostrukih standarda, jedne zakone usvajamo, a drugo radimo na terenu.
Dati prava vehabijama da promovisu serijat, I to pod hitno. Ne mozemo jednima davat prava a drugima uskracivati.
I dati prava heteroseksualcima da cuvaju tradicionalne vrijednosti drustva i zastite djecu od nametanja neprirodnih seksualnih orijentacija.
broj dva wrote:Kako mislis "nametanje" Ono, seta mali Hamo gradom, vidi paradu pedera i pomuti mu se u glavi i postane peder ??
To je scenario ide mali Hamo u skolu i LGBT uciteljica ga pita Hamo imas li ti momka, mali Hamo kaze nemam uciteljice, ja volim djevojcice, a LGBT uciteljica kaze Hamo ne moras se stidjeti, normalno je da imas decka. A jadni mali Hamo kaze ali ja uciteljice nisam gej, a LHBT uciteljica kaze ali hamo, to nije lose, to je moderno, biti gej je napredno, i moras se otvoriti prema tome a ne stidjeti se i opirati.
Ramzess Veliki wrote:Najjaci mi je ovaj argument to je prirodna pojava kod svake zivotinjske vrste na planeti.
Znaci LAZ da veca ne moze da bude. To sto se u promociju homoseksualnosti koristi snimak izoliranog plemena majmuna koji se prce izmedju sebe u nedostatku zenki ne mozete koristiti kao dokaz da je homoseksualnost normalna. Dokazite da se muzjaci vukova medjeda lavova karaju izmedju sebe, pa onda povlacite tu pricu.
Vi niste normalni ali moramo zivjeti sa vama. Ali to ne znaci da cemo dozvoliti da diktirate normalnoj ljudskoj zajednici kako ce se ponasati.
Mozete traziti I da vas se registruje kao politicka stranka i trazite svoja prava, zenite se I udajite uopce mi ne smeta. Smeta mi sto ste dosadni i sto svoj poremecaj sirite na zdravoj djecijoj populaciji, sto hocete da drzite predavanja po skolama da je moderno biti derpe i zabijati ga u analni otvor kojem je svrha izbacivanje govana a ne radjanje djece.
Je li anus stvoren za oplodnju? Ima li nervne zavrsetke stvorene sa uzivanje kao penis i vagina? Nije. Kontate???
Normalno je koliko i pedofilija, nekrofilija i druge neprirodne izpoacenosti, ali eto vas tamo pa uzivajte, samo mi ne mlatarajte kitama sa kamiona obuceni u roze suknjice i ne pricajte kako vam uskracujemo slobodu ako nam se to ne svidja.
isto ko kad bi neko reko vi razvedeni, niste normalni nit doprinosite drustvenoj zajednici, al moramo zivjeti s vama.
Al i to ne zanci da cemo dozvoliti da diktirate normalnoj ljudskoj zajednici kako ce se ponasati.
i tako dalje u ovom postu samo gledj kojliko nelogicnosti i koliko uvreda.
al fakat, ovo ne bih nikad izjavio ni za kog nidje veze. i znam da ne kontaju ljudi al et haj, bar se isforumam.
Parada kao parada mi uopste nebi smetala. Da je u mom gradu izasao bih da to pogledam. Ni ruznu rijec im ne bih rekao.
Medjutim oni tom paradom nesto traze sto im taj grad, drzava trenutno ne omogucava. Volio bih vidjeti tu listu uskracenih prava. Sve bih im dozvolio sto pripada i onom demobilisanom borcu, nani penzionerki, rudaru, radniku komunalnog preduzeca. Nikakvu prednost u bilo cemu.
Usvajanje djece definitivno ne. Jedino ako dijete ima 18, ili ipak 21 godinu i pristaje na to.
Ramzess Veliki wrote:
I onda Hamo prijavi ocu učiteljicu zbog nametanja stavova i seksualnog uznemiravanja.
Sve sto radis protiv necije volje je provokacija.
Kakva je svrha ako nesto na silu radis? Odite negdje na planinu i izmedju sebe se istresite niko vam nece smetati ni probleme praviti.
Takve osobe normalno setaju pored nas a da ih i ne primjecujemo. Da ih i primjetimo vjerovatno da bi mnogi okrenuli glavu.
p.s. nije to sve tako bajno ni za oko vidjeti. Prije par mjeseci ulazim u jednu radnju a ispred mene covjek 65-70 g. dobro celav a pozada duza kosa da je moze u rep vezati. Nisam ga ni primjetio da me zena nije gurnula i pokazala kako mu se na ledjima ocrtava bh. Nisam mogao vjerovati pa sam diskretno pogledao iz daleka na facu i taj bh. Malo je reci da je to grob od covjeka koji zeli privuci paznju makar na takav nacin. Budi gej, radi sta hoces ali se ne glupiraj.
broj dva wrote:
Zasto bi nekoga provocirala povorka ? Ljudi setaju ulicom, i to bez kokardi i pozivanja na nasilj, bez vanalizma..jos se kladim da nece ni puno smeca po ulici baciti.
Provocira zdrav razum kod ljudi koji zele da djecu odgajaju u ovoj sredini.
Zašto bi to nekog provociralo?
I kakve to veze ima kako će neko da odgaja djecu, na koji način to utiče na nastojanja roditelja da odgoji djete?
Valjda će roditelja da usadi djetetu da alkohol, droga i ostale nenormalne stvari ne valjaju iako je dostupno djeci
Cuj mu price kakve veze ima kako ce neko da odgaja djecu ... prema planu LGBT aktivista djecu ce uciti tete LGBT, a obavezan predmet ce bit promocija seksualnih sloboda.
Halo ba gdje ces djeci tupit o seksu jos na taj nacin ...
Pa ja bih prvi potpisao robiju da udavim onog ko mi dijete uci u skoli da je modernije biti gay nego biti hetero.
Da mi pravo zdravo dijete navraca na devijantno seksualno ponasanje koje ce da ga ucini trajno osakacenim I drustveno I tradicionalno neprilagodljivim.
W0rM wrote:
Provocira zdrav razum kod ljudi koji zele da djecu odgajaju u ovoj sredini.
Zašto bi to nekog provociralo?
I kakve to veze ima kako će neko da odgaja djecu, na koji način to utiče na nastojanja roditelja da odgoji djete?
Valjda će roditelja da usadi djetetu da alkohol, droga i ostale nenormalne stvari ne valjaju iako je dostupno djeci
Cuj mu price kakve veze ima kako ce neko da odgaja djecu ... prema planu LGBT aktivista djecu ce uciti tete LGBT, a obavezan predmet ce bit promocija seksualnih sloboda.
Halo ba gdje ces djeci tupit o seksu jos na taj nacin ...
Pa ja bih prvi potpisao robiju da udavim onog ko mi dijete uci u skoli da je modernije biti gay nego biti hetero.
Da mi pravo zdravo dijete navraca na devijantno seksualno ponasanje koje ce da ga ucini trajno osakacenim I drustveno I tradicionalno neprilagodljivim.