Ja bih voljela da mi neko definise izraz "redukovani ANP". Sta to uopste znaci?izvrsni direktor wrote:Je li neko zna je li ijedna zemlja u svojetu u postupku pristupanja nato imala redukovani anp?
SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
- Styling
#426 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#427 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Pa objasnjeno jeStyling wrote:Ja bih voljela da mi neko definise izraz "redukovani ANP". Sta to uopste znaci?izvrsni direktor wrote:Je li neko zna je li ijedna zemlja u svojetu u postupku pristupanja nato imala redukovani anp?
- General War
#428 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ostali smo i bez zavrzlame u ovim teskim vremenima, pa ni utjeheradostan dan wrote:Sad ce doci zavrzlama da svojom postavkom igre odagna crne oblake und misli...
-
radostan dan
#429 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
?General War wrote:Ostali smo i bez zavrzlame u ovim teskim vremenima, pa ni utjeheradostan dan wrote:Sad ce doci zavrzlama da svojom postavkom igre odagna crne oblake und misli...
šta se desilo???
- Styling
#430 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Hm,da, "minimum koji ce zadovoljiti Brisel", ali sta to u sustini znaci? Ne znam da li i sam Bakir zna sta to znaci i sta predlaze?izvrsni direktor wrote:Pa objasnjeno jeStyling wrote:
Ja bih voljela da mi neko definise izraz "redukovani ANP". Sta to uopste znaci?
-
izvrsni direktor
#431 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Pa negdje sam procitao, saradnja u borbi protiv cyber kriminala, ljudski odnosi i tako te miss world zelje, a onaj konkretni dio oko naoruzanja, kolicini municije, budzetu, ucestvovanju u zajednickim nato vjezbama, to ce izostaviti.Styling wrote:Hm,da, "minimum koji ce zadovoljiti Brisel", ali sta to u sustini znaci? Ne znam da li i sam Bakir zna sta to znaci i sta predlaze?izvrsni direktor wrote:Pa objasnjeno jeStyling wrote:
Ja bih voljela da mi neko definise izraz "redukovani ANP". Sta to uopste znaci?
Isto kao sto i srbija radi.
- Styling
#432 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Redukov'o ga, ne redukov'o, kad NATO zatrazi, ucestvovacemo gdje god bude trebalo, inace NATO fondovi za obuku i opremanje vojske mozemo zaboraviti.izvrsni direktor wrote:Pa negdje sam procitao, saradnja u borbi protiv cyber kriminala, ljudski odnosi i tako te miss world zelje, a onaj konkretni dio oko naoruzanja, kolicini municije, budzetu, ucestvovanju u zajednickim nato vjezbama, to ce izostaviti.Styling wrote:
Hm,da, "minimum koji ce zadovoljiti Brisel", ali sta to u sustini znaci? Ne znam da li i sam Bakir zna sta to znaci i sta predlaze?
- kmirsad
#433 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ma zna SDA što razvlači... Dodo i čovke su sikirljivi i pod pritiskom i velikim stresom.
Možda ih spiči srčani ili moždani udar... od brige kako da ga zajebu.
Možda ih spiči srčani ili moždani udar... od brige kako da ga zajebu.
-
izvrsni direktor
#434 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
pa eto onda, ako je sve kako treba i jasno. zbog cega je bakir odugovlacio 10 mjeseci onda? dzaba gubio vrijemeStyling wrote:Redukov'o ga, ne redukov'o, kad NATO zatrazi, ucestvovacemo gdje god bude trebalo, inace NATO fondovi za obuku i opremanje vojske mozemo zaboraviti.izvrsni direktor wrote:Pa negdje sam procitao, saradnja u borbi protiv cyber kriminala, ljudski odnosi i tako te miss world zelje, a onaj konkretni dio oko naoruzanja, kolicini municije, budzetu, ucestvovanju u zajednickim nato vjezbama, to ce izostaviti.Styling wrote:
Hm,da, "minimum koji ce zadovoljiti Brisel", ali sta to u sustini znaci? Ne znam da li i sam Bakir zna sta to znaci i sta predlaze?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#435 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
rudukovan... ko redukcija vode, struje, plina... imas-nemas... sto neko napisa ridjane nemoj nas vise branit allaha ti...
-
kluz franjo
#436 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Vjerovatno ne. I vjerovatno iz razloga što je to nonsens.izvrsni direktor wrote:Je li neko zna je li ijedna zemlja u svojetu u postupku pristupanja nato imala redukovani anp?
To ti je kao kada apliciraš za kredit za stan, a onda banci dostaviš "neambiciozno" popunjen formular i "redukovanu" dokumentaciju za kredit.
Mislim, može se to tako dostaviti... niko ti ne brani... a ženi onda pričaš da si u procesu i da je bitan okvir i da nema nazad...
Pa sad za tri, pet ili petnaest godina...
-
mrgreen
#437 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Vama fali vjera u lidera. Bice to dobro akobogda.
- JThomas
#438 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
kažeš ženi u procesu je, odblokirao sam ali ne očekuj puno u sljedeće tri godine...
i dobra je analogija, u smislu da niko od njih ovo što radi državi ne bi smio kući ženi uraditi. naročito bakir
da ne idemo do privatnika u firmi...
i dobra je analogija, u smislu da niko od njih ovo što radi državi ne bi smio kući ženi uraditi. naročito bakir
-
baglama
- 512MB
#440 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Pa ne postoji to, to je Bake bubno da bi jaranu Miletu olakšo nastup na rtrsStyling wrote:Ja bih voljela da mi neko definise izraz "redukovani ANP". Sta to uopste znaci?izvrsni direktor wrote:Je li neko zna je li ijedna zemlja u svojetu u postupku pristupanja nato imala redukovani anp?
- mO k3
#441 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
to je to ....512MB wrote:Pa ne postoji to, to je Bake bubno da bi jaranu Miletu olakšo nastup na rtrsStyling wrote:Ja bih voljela da mi neko definise izraz "redukovani ANP". Sta to uopste znaci?izvrsni direktor wrote:Je li neko zna je li ijedna zemlja u svojetu u postupku pristupanja nato imala redukovani anp?
- dembele
#442 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
I kako nam danas stoji Bake na kladionicama?
Je li i dalje totalni luzer ili redukovani luzer?
- kmirsad
#443 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Nemoj ga danas... danas bi mu rahmetli babi bio rođendan.dembele wrote:I kako nam danas stoji Bake na kladionicama?
- Janjicar
#444 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /190808036dembele wrote:I kako nam danas stoji Bake na kladionicama?
redukovani, najviše klix profitira...
-
Labirint
#445 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ovaj ga debil još i brani, pa zamisli samo da ronhil izjavi da je besmisleno da neko napada sda radi bilo čega 
- JThomas
#446 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
mosa sensuzko

- Henry Chinaski
#447 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ovoj dvojici je neko zavrnuo uši da ovo potpišu i ništa nije do njih. Ako je Bake gubitnik onda je pobijedila Rusija.
Ja ipak mislim da ništa od ovoga neće biti ispoštovano i da je ovo neko zamazivanje očiju stadu.
Ja ipak mislim da ništa od ovoga neće biti ispoštovano i da je ovo neko zamazivanje očiju stadu.
- JThomas
#448 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
a šta uopšte ima da se ispoštuje? nema ništa. dogovorili se da sve ostane isto, u statusu quo, na leru...samo da dodik uđe u sds-ove fotelje.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#449 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
bOkire sHa kaju kakva je pita u banjaluKi... onaj ne seta sarajevom samo lukavicom jer je to sveta srBska zemlja, da hoste prosetat ulicom da vidim hoceli vam raja mahat i pljeskati il ce vas pljuvati... u kojoj ovi dimenziji zive da mi je znati da i ja tamo odem da se razrahatim"Pa ta opozicija je izradila današnji plan za ANP, jer su još formalno u vlasti. Dodik ga samo može prihvatiti kao takvog ili umanjenog, odnosno reduciranog. Tako da je besmisleno da ga oni nazivaju izdajnikom", poručio je Izetbegović.
U narednih nekoliko dana očekuje se da Predsjedništvo BiH imenuje Zorana Tegeltiju (SNSD) za mandatara za Vijeće ministara.
- Thorgerson
#450 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Sama cinjenica da se SDA medijska masinerija i citava FB armija guznih mušica digla sa plaćenim člancima, obavijestima itd dovoljno govori ko je ovdje izgubio i ko je luzer.
Budući da imam na FB nekoliko ljudi bliskih SDA, uvijek znam kad je belaj kod njih. Jer odmah krenu saopštenja, sharovanje faktora, stava, potom sharovanja ostalih SDA-ša itd. I to ide masovno. Wall bude pun te kanalizacije.
Ali Bakir govori istinu kada kaze da nije gubitnik. Jer i nije. On nikada nije ni htio da BiH udje u NATO. Sad pogotovo. Kad su NATO i Turska zategnuli odnose.
Budući da imam na FB nekoliko ljudi bliskih SDA, uvijek znam kad je belaj kod njih. Jer odmah krenu saopštenja, sharovanje faktora, stava, potom sharovanja ostalih SDA-ša itd. I to ide masovno. Wall bude pun te kanalizacije.
Ali Bakir govori istinu kada kaze da nije gubitnik. Jer i nije. On nikada nije ni htio da BiH udje u NATO. Sad pogotovo. Kad su NATO i Turska zategnuli odnose.