Djevojcice kojima mirise koza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
#426 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ljubav, ljubav je smisao zivota ..
- MarlboroGold
- Boemica
#428 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Da se nisam vodila ljubavlju sad bi bila udata za doktora i hladila muda u Becu. Jebem ti romanticnu dusu.
- cendlerbing
- MarlboroGold
#430 Re: Djevojcice kojima mirise koza
I šta veliš u vezi članka
- Yenna
#431 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Jedna majko jest vam teško...Xavier1 wrote:Oni se ne vode. Vecina muskaraca ne ukljucuje mozak. Zene su pametnije i proracunatije.tuzlak1212 wrote:Cime se muskarci vodeXavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
Sve vise je muskih interesdzija koji prvo pitaju šta joj babo ima od imovine pa nadalje...totalna je epidemija takvih zavladala priznali li vi ili ne...
Helem naravoucenije je : nema pravila i nema generalizovanja barem sto se mene tiče...
- triconja
#432 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Bog te mazo ovo isto ko ono kad neko uzdize svoj hobi svih mi
- triconja
#433 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Kolko imas duluma zemlje?nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
Sve vise je muskih interesdzija koji prvo pitaju šta joj babo ima od imovine pa nadalje...totalna je epidemija takvih zavladala priznali li vi ili ne...
Helem naravoucenije je : nema pravila i nema generalizovanja barem sto se mene tiče...
- Yenna
#434 Re: Djevojcice kojima mirise koza
triconja wrote:Kolko imas duluma zemlje?nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
Helem naravoucenije je : nema pravila i nema generalizovanja barem sto se mene tiče...![]()
![]()
3 i nemam brata to mi je plus sve ide meni...
- cendlerbing
#435 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Pa, evo smajlići umjesto riječi govore šta mislim.MarlboroGold wrote:I šta veliš u vezi članka
- Xavier1
#436 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Daj se pusti glupe price. Vecini muskaraca bi smetalo da zena ima vise od njih, tako da ti je ovo nidje veze.nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
- triconja
#437 Re: Djevojcice kojima mirise koza
nova_ja wrote:triconja wrote:Kolko imas duluma zemlje?nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
Helem naravoucenije je : nema pravila i nema generalizovanja barem sto se mene tiče...![]()
![]()
![]()
![]()
3 i nemam brata to mi je plus sve ide meni...
Jel u gradu il van?
- strucnjakdemagog
#438 Re: Djevojcice kojima mirise koza
azurna_obala wrote:Naslov je pedofilski.
jos jedan obozavalac "juznog vetra".
- Analiticarr
#439 Re: Djevojcice kojima mirise koza
nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
Ja prvo i samo pitam ima li brace
- strucnjakdemagog
#440 Re: Djevojcice kojima mirise koza
eto ti mi reci imam li ja sta da ponudim.laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
Treba biti realan u zivotu, pa priznati sebi neke stvari.
Evo recimo neka djevojka je lijepa,zgodna,obrazovana,zaposlena. Zasto bi ona bila s muskarcem koji ne radi, zivi s roditeljima, visi u kladionici a uz to sve je jos i osrednjeg izgleda. I onda ce jedan takav reci za nju ma ona je kurava, sponzorusa,zivi s mackama itd.
spustis se s padobranom i lijepis etikete. procitaj o cemu sam pisao na temi, pa me kvalifikuj.
- Yenna
#441 Re: Djevojcice kojima mirise koza
E nznm gdje ti živiš...al to je nekad bilo.Xavier1 wrote:Daj se pusti glupe price. Vecini muskaraca bi smetalo da zena ima vise od njih, tako da ti je ovo nidje veze.nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
Sad muskih sponzorusa skoro isto koliko i ženskih pogotovo ako se radi o brakovima, veze manje više.
-
exampLe.
#442 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ako bude citala sta si jos pisao u postovima na ovoj temi ne da ce te jos losije kvalifikovat'...diskvalifikovat' ce te.strucnjakdemagog wrote:eto ti mi reci imam li ja sta da ponudim.laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
Treba biti realan u zivotu, pa priznati sebi neke stvari.
Evo recimo neka djevojka je lijepa,zgodna,obrazovana,zaposlena. Zasto bi ona bila s muskarcem koji ne radi, zivi s roditeljima, visi u kladionici a uz to sve je jos i osrednjeg izgleda. I onda ce jedan takav reci za nju ma ona je kurava, sponzorusa,zivi s mackama itd.![]()
spustis se s padobranom i lijepis etikete. procitaj o cemu sam pisao na temi, pa me kvalifikuj.![]()
- Xavier1
#443 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Sta su i zene pocele finansirati ljepotane? Ja ne znam gdje ti zivis. To kod nas ne vidjam.nova_ja wrote:E nznm gdje ti živiš...al to je nekad bilo.Xavier1 wrote:Daj se pusti glupe price. Vecini muskaraca bi smetalo da zena ima vise od njih, tako da ti je ovo nidje veze.nova_ja wrote: Jedna majko jest vam teško...
Sad muskih sponzorusa skoro isto koliko i ženskih pogotovo ako se radi o brakovima, veze manje više.
- Yenna
#444 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Osjeti se tuzni prizvuk u glasuXavier1 wrote:
Sta su i zene pocele finansirati ljepotane? Ja ne znam gdje ti zivis. To kod nas ne vidjam.
Povezat cu te s nekim kolegama, samo razglabaju "šta ima od babovine, jel joj mama u kakvoj stranci, jel njen stan..."
- Xavier1
#445 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Pa mogu te kolege pricati, ali ne znam za zene koje su spremne da budu sa takvim.nova_ja wrote:Osjeti se tuzni prizvuk u glasuXavier1 wrote:
Sta su i zene pocele finansirati ljepotane? Ja ne znam gdje ti zivis. To kod nas ne vidjam.
Povezat cu te s nekim kolegama, samo razglabaju "šta ima od babovine, jel joj mama u kakvoj stranci, jel njem stan..."
Zensko ti obicno trazi nekog na svom nivou sto se tice i obrazovanja i finansija.
- strucnjakdemagog
#447 Re: Djevojcice kojima mirise koza
dobro, ima i takvih, ali kudikamo manje nego zenskih sponzorusa.nova_ja wrote:Osjeti se tuzni prizvuk u glasuXavier1 wrote:
Povezat cu te s nekim kolegama, samo razglabaju "šta ima od babovine, jel joj mama u kakvoj stranci, jel njen stan..."
nego, jesi li ti u nekoj vezi ili si slobodna? pretpostavljam da si slobodna, a djelujes mi kao neka zrela i ostvarena zena. u cemu je kvaka? izbirljiva si, sta li?
- tuzlak1212
#448 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Pitaj je znal kuhatstrucnjakdemagog wrote:dobro, ima i takvih, ali kudikamo manje nego zenskih sponzorusa.nova_ja wrote:Osjeti se tuzni prizvuk u glasuXavier1 wrote:
nego, jesi li ti u nekoj vezi ili si slobodna? pretpostavljam da si slobodna, a djelujes mi kao neka zrela i ostvarena zena. u cemu je kvaka? izbirljiva si, sta li?
-
harry825
#449 Re: Djevojcice kojima mirise koza
...medvjed23 wrote:kad čitam postove tipa: "zašto bi neko ko ima to, to i to, bio sa nekim ko nema to, to ni to", formira mi se ovakva slika traženja partnera/ke:
prvo se objavi konkurs u kojem piše: kandidat/kinja treba imati kvalitetu a, kvalitetu b, kvalitetu c, kvalitetu d, kvalitetu e i kvalitetu f.. zatim se primaju aplikacije, te se podaci o kandidatima/kinjama unose u excel tabelu sa 8 kolona:
1. kolona: ime i prezime kandidata/kinje
2. kolona: ocjena kvalitete a
3. kolona: ocjena kvalitete b
4. kolona: ocjena kvalitete c
5. kolona: ocjena kvalitete d
6. kolona: ocjena kvalitete e
7. kolona: ocjena kvalitete f
8. kolona: prosječna ocjena kvalitete kandidata/kinje
nakon isteka roka za prijem aplikacija, tabela se sortira po vrijednostima u 8. koloni.. kandidat/kinja sa najvećom prosječnom ocjenom se poziva na razgovor i, ako na istom zadovolji, imaće čast da zasnuje vezu sa osobom koja je sastavila i objavila konkurs..
ja stvarno poštujem da neko po gore opisanoj (i očito karikiranoj) metodi traži srodnu dušu, ali me interesuje koliko, ako ikoliko, ljudi bira drugi način u kojem je glavna vodilja nešto što se zove ljubav, način koji navodi na misao: ako nekoga volim, ako mi je s tim nekim lijepo i ako je taj neko dobra osoba, jebe mi se što mu je ocjena kvalitete c ispod prosjeka..
Last edited by harry825 on 19/12/2021 02:30, edited 1 time in total.
- medvjed23
#450 Re: Djevojcice kojima mirise koza
jesu li veze bile lijepe dok su trajale?laly wrote:@ medvjed23
Ne znam da li si ozenjen, ali da bi ljudi bili u funkcionalnom braku ili vezi moraju imati nesto zajednicko. Kod razlicitih ljudi razliciti kriteriji. Recimo ako neko ima zavrsen fakultet isto tako trazi osobu koja je fakultetski obrazovana jer im je to zajednicko. Vjerski razlozi su isto tako nekim osobama jako vazni. U posljednje vrijeme sam svjedok da neke djevojke ne zele da se zabavljaju s momcima ( cak prekidaju dugogodisnje veze ) koji zive s roditeljima i nemaju namjeru da se odsele u podstanare.
Koliko god to tebi zvucalo cudno vecina ljudi bira da li ce izaci sa nekom osobom po nekim svojim kriterijima, koji su odlucujuci da li ce se ta veza nastaviti i razviti u ljubav.