Hajd dobrodiablobih wrote:Ne znam za njega, ja ne trollam, stopa nego sta. Meni je nevjerovatno kako ne vidis toarnes_king wrote:Ja ipak mislim da trolate i ti i ovaj sto se tice postavljenog videa ali nebitno.diablobih wrote:Pa da, najvaznije je licno iskustvo i da si zadovoljan. Ja tako ne mogu, da meni ovaj tako nesto uradi, dobro bih razmislio o OPu.
Nekome je prece da mobitel podrzava vise stvari a mozda nekad i da preskoci jedan frejm koji se i ne primjeti nego da je 120fps bez variranja ali da zbog toga nema neke funkcije.
Ne ogleda se pametni telefon samo u tome sto si ti sebi zacrtao, to je tvoje subjektivno da je to najbitnije isto sto je moje za prethodne stavove, ali ima i objektivno all arround sta se gleda.Ima funkcije, pored fluidnosti, zato sam i izabrao OP, jer ima najbolji "skin".
Samo si postao naporan da ulazis u teme drugih mobitela i trazis "mahane". Tebi stopa nemoj se bavit time, ne znam zasto smaras druge
Po svim tvojim postovima se vidi da si previse time opterecen i da ti je nesto jako bitno prikazati OP u najboljem svjetlu a sve druge blatit. Znam razlog toga ali ne da mi se smarati vise s tobom.