online afera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#426 Re: online afera

Post by moonca »

New Guy wrote:
vješalica wrote:
Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.

Ti si vec more zakljucaka donijela ali iz perspektive druge strane
Nego reci ti nama sta je hanumenzi rekla materi kad se sa djetetom pojavila na vratima?
Sta li je cak djetetu rekla?
Ha???

tu se nista lose nije desilo..bez nekih ulazaka u ikakve detalje svima (mislim na sestru i roditelje) je rekla da imamo problema u braku, da misli da vise ne mozemo funkcionisat kao zajednica i da je jedini rjesenje bila rastava..to isto je napisala i meni da je rekla a potvrdio mi je i badzo kojem je njena sestra sve ispricala..ja se otprilike drzim iste price za ljude oko sebe,i mislite sta hocete ali ne pada mi na pamet da iznosim sve detalje,i da pravim ciganluk sa svim tim (nisam izbrisao nista iz mobitela,sve je i dalje tu)..ponajprije radi djeteta..
Nije se tek tako pojavila..ocigledno da je njena familija bila vise upucena u njihov brak i da je od njih dobila 'zeleno' svjetlo za povratak.--

Ne moras i ne trebas -i ovo do sada si sam selektivno napisao neznancima. Ima deskripcije - zbog toga imas i 'cudna' reagovanja pojedinih.
ho oponopono

#427 Re: online afera

Post by ho oponopono »

superiska wrote:
ho oponopono wrote:...jah...sve po pe- es-u aman...:pusi2: od placanja alimentacije, izlaska iz države, posjeta kod mamice/tatice sve po papiru sve potaman...:pusi2:
Kad se smiri sva frka dođe i to na red :wink:

...nemoj ti meni namigivati, kod nas je sve potaman aman vrišti zakon iz svake stavke ...:pusi2:
superiska

#428 Re: online afera

Post by superiska »

ho oponopono wrote:
superiska wrote:
ho oponopono wrote:...jah...sve po pe- es-u aman...:pusi2: od placanja alimentacije, izlaska iz države, posjeta kod mamice/tatice sve po papiru sve potaman...:pusi2:
Kad se smiri sva frka dođe i to na red :wink:

...nemoj ti meni namigivati, kod nas je sve potaman aman vrišti zakon iz svake stavke ...:pusi2:
...ok, onda :P

Pa kako kod koga hopkice, kako kod koga :-D
Neko mora malo popuštati onoj drugoj strani za dobrobit djece kad je već tako..., šta'š.
Milenkov buraz

#429 Re: online afera

Post by Milenkov buraz »

emko1234 wrote:Ok, napravila je sranje.

Oće to žensko kad joj fali paznje i ljubavi. Međutim, sudeći po ovome što si napisao, ako je "sve" štimalo a pogotovo seks, ne znam kako je u njenom mozgu definisana riječ "pažnja".

Iskreno ne kontam što je otisla, mozda bi nam mogao još koji detalj napisati.

Ja bih otisao ukoliko je ovo što si ti našao vrh ledenog brijega. To mi je iskreno prva pomisao bila, da si našao najbenigniju moguću stvar u njenom vanbračnom djelovanju koja je njoj sad bila relief i koja joj je pomogla da digne sidro.

Nemoj biti pička, nećeš ti nju moliti da se vrati jer je ona napravila sranje. Zauzmi stav, ne znam kakav vam je brak. Ako si ti inače taj koji nosi suknju u kući ( bez ikakve uvrede i omalovažavanja ) vrijeme ti je da je skineš.

Ako to ne uradiš, iduće što ćeš opraštat je puno ozbiljnije.
Pa jbg. ženskom mozgu nije samo seks najbitniji, trebaš 12929384 puta na dan nazvati i pitati srce kako si, mislim na tebe, volim te...blablabla. Ženski mozak je misterija velika. :-D
Milenkov buraz

#430 Re: online afera

Post by Milenkov buraz »

seln wrote:Kao sto neko rece, taman Karleusa otisla... ono, citav forum cupa kosu s glave, o cemu sad mahalati, kad ono...
bog milostiv, dade nam priliku da pametujemo, savjetujemo, iznosimo strucna misljenja... i da tu i tamo spomenemo onako ovlas "jarane, al sam ja nekad jebavoooo".
:pisnuo: :thumbup:
ho oponopono

#431 Re: online afera

Post by ho oponopono »

...koji kurac me ima zvati xy puta, pa pile, bebo, srce osip jebalo te pile i kokoš ...i sva živina...misliš na me 24/7 misliš kurac...k'o i ja na te...:pusi2:
tuzlak1212

#432 Re: online afera

Post by tuzlak1212 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milenkov buraz

#433 Re: online afera

Post by Milenkov buraz »

ho oponopono wrote:...koji kurac me ima zvati xy puta, pa pile, bebo, srce osip jebalo te pile i kokoš ...i sva živina...misliš na me 24/7 misliš kurac...k'o i ja na te...:pusi2:
Blago se tvome mužu :mrgreen:
moonca

#434 Re: online afera

Post by moonca »

Nije -ophoooo sa ove Planete. :lol:
Xavier1

#435 Re: online afera

Post by Xavier1 »

almir90 wrote:Ja se neću ni ženiti. :oops:
Najpametnije.
seln

#436 Re: online afera

Post by seln »

I sve u 7 dana... izdaja, spoznaja, bijes, razlaz, smirivanje, dogovor...
ne bi me cudilo ako sutra budu razvedeni.
Osim ako je pijacni dan u njihovom gradu.
MarlboroGold

#437 Re: online afera

Post by MarlboroGold »

Hopo govori kako u suštini i jeste, ali na brutalan način :D
Budimo realni... ne mislimo 24/7 jedni na druge niti želimo biti zajedno iako to neki tako predstavljaju, a ni žene to ne žele... možda postoje izuzeci, ali i to ispari vremenom.
Mora čovjek imati i vrijeme za sebe i vlastite potrebe, a tad se isključi i misli samo na sebe.
moonca

#438 Re: online afera

Post by moonca »

Kada saznas sta zena zeli, sta joj je nedostajalo ..bude kasno. :-)
King Theoden

#439 Re: online afera

Post by King Theoden »

moonca wrote:Kada saznas sta zena zeli, sta joj je nedostajalo ..bude kasno. :-)
Et, ona nije mogla reć šta joj fali.
A inače je to klasična šuplja. To da joj neš fali. Obični izgovor.
triconja

#440 Re: online afera

Post by triconja »

moonca wrote:Kada saznas sta zena zeli, sta joj je nedostajalo ..bude kasno. :-)
Pa sto ne kae na vrijeme a ne da ceka kaš joj procitat sta misli :mrgreen:
moonca

#441 Re: online afera

Post by moonca »

Dino34 wrote:
Et, ona nije mogla reć šta joj fali.
A inače je to klasična šuplja. To da joj neš fali. Obični izgovor.
Ako treba da kaze i trazi -- ulazis u polemiku i to dovodi do konflikta. Pocinje pravdanje-sta -kako - zasto - nije dobar ishod. :-)
moonca

#442 Re: online afera

Post by moonca »

triconja wrote:
Pa sto ne kae na vrijeme a ne da ceka kaš joj procitat sta misli :mrgreen:
Ako nisi u stanju citati misli -zenskoj osobi - u problemu si... :lol:
King Theoden

#443 Re: online afera

Post by King Theoden »

moonca wrote:Ako
Dalje te ne čitam.
Nema tu ako. Ko god na bilo koji način brani njen postupak, isti je ko ona. Kraj.
MarlboroGold

#444 Re: online afera

Post by MarlboroGold »

Draga moonca, pa do ovog je i došlo zbog nedostatka komunikacije. Veća je njena krivica što nije govorila šta joj smeta sve dok on nije saznao za tu online aferu šta već, a eto ispade da je to već kasno.
Ne može se ići sa pretpostavkom da jedna osoba drugoj mora čitati misli u vezi baš svega. Nadam se da se samo zezaš.
moonca

#445 Re: online afera

Post by moonca »

Dino34 wrote:
moonca wrote:Ako
Dalje te ne čitam.
Nema tu ako. Ko god na bilo koji način brani njen postupak, isti je ko ona. Kraj.
Citaj pazljivije - ne pise se o tome jeli kriva -on ili ona - nesto se desilo .... ona je napustila kucu. :zoka:
moonca

#446 Re: online afera

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:Draga moonca, pa do ovog je i došlo zbog nedostatka komunikacije. Veća je njena krivica što nije govorila šta joj smeta sve dok on nije saznao za tu online aferu šta već, a eto ispade da je to već kasno.
Ne može se ići sa pretpostavkom da jedna osoba drugoj mora čitati misli u vezi baš svega. Nadam se da se samo zezaš.
Online nije problem -- vec sam napisala- ne ocekuj od zene da ti kaze sta zeli - kako Ti da se ponasash- cuko se dresira- partner ne. :-)
i agree

#447 Re: online afera

Post by i agree »

moonca wrote: Online nije problem -- vec sam napisala- ne ocekuj od zene da ti kaze sta zeli - kako Ti da se ponasash- cuko se dresira- partner ne. :-)
Nije to dresiranje,mislim da trebas reci sta ti pashe a sta ne u protivnom se dese sranja.Sto ste vise tajnovitije i sutite stvarate vecu sumnju.
King Theoden

#448 Re: online afera

Post by King Theoden »

moonca wrote:nesto se desilo
Da, desilo se to da ga je prevarila.
Da sad ne koristim neke ružne riječi, neke gadne epitete kojima opisujemo slične žene.
To se desilo.
Jedino što zaključujemo jeste to da se radi o finom, ma zlatnom mužu.
7 ili 8 od 10 bošnja bi je slomilo.

Zamisli ti to, tu pokvarenost i drskost.
Da prebacim na sebe.
Idem da radim, ritam ko konj da bi gospa imala šta god poželi, išla triput godišnje na odmor i sl.
I onda nađeš takve poruke...
Et, uradila je to zato što je nisam znao pročitat i nisam znao šta joj treba.
Da, i moja bi otišla materi, al bi usput pojela svu kocku sa kaldrme :mrgreen:
moonca

#449 Re: online afera

Post by moonca »

i agree wrote:
moonca wrote: Online nije problem -- vec sam napisala- ne ocekuj od zene da ti kaze sta zeli - kako Ti da se ponasash- cuko se dresira- partner ne. :-)
Nije to dresiranje,mislim da trebas reci sta ti pashe a sta ne u protivnom se dese sranja.Sto ste vise tajnovitije i sutite stvarate vecu sumnju.
Da, moze reci da ti ne moze grah kuvati svaki dan ili pitu .... i navesti razlog... koja ti boja majice odgovara, koji parfem bi i njoj godio itd ...... :zoka: -
i agree

#450 Re: online afera

Post by i agree »

moonca wrote:
i agree wrote:
Da, moze reci da ti ne moze grah kuvati svaki dan ili pitu .... i navesti razlog... koja ti boja majice odgovara, koji parfem bi i njoj godio itd ...... :zoka: -
Sve se moze kad se hoce a kad si sa nekim iz interesa onda sve valja dok interes traje a poslje...
Post Reply