Nije se tek tako pojavila..ocigledno da je njena familija bila vise upucena u njihov brak i da je od njih dobila 'zeleno' svjetlo za povratak.--New Guy wrote:vješalica wrote:Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
Ti si vec more zakljucaka donijela ali iz perspektive druge strane
Nego reci ti nama sta je hanumenzi rekla materi kad se sa djetetom pojavila na vratima?
Sta li je cak djetetu rekla?
Ha???
tu se nista lose nije desilo..bez nekih ulazaka u ikakve detalje svima (mislim na sestru i roditelje) je rekla da imamo problema u braku, da misli da vise ne mozemo funkcionisat kao zajednica i da je jedini rjesenje bila rastava..to isto je napisala i meni da je rekla a potvrdio mi je i badzo kojem je njena sestra sve ispricala..ja se otprilike drzim iste price za ljude oko sebe,i mislite sta hocete ali ne pada mi na pamet da iznosim sve detalje,i da pravim ciganluk sa svim tim (nisam izbrisao nista iz mobitela,sve je i dalje tu)..ponajprije radi djeteta..
Ne moras i ne trebas -i ovo do sada si sam selektivno napisao neznancima. Ima deskripcije - zbog toga imas i 'cudna' reagovanja pojedinih.