Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kandidati za mjesto bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

Poll ended at 05/10/2018 23:32

Mirsad Hadžikadić - (Platforma za progres)
145
43%
Fahrudin Radončić[/b] - (SBB)
19
6%
Senad Šepić - (Nezavisni blok)
7
2%
Šefik Džaferović - (SDA)
44
13%
Denis Bećirović - (SDP)
116
35%
Amer Jerlagić - (Stranka za BiH)
3
1%

Total votes: 334

megaman4

#426 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by megaman4 »

General War wrote:
Ja_Ja wrote:Treba biti realan i reci da bez obzira ko dodje na vlast, bez obzira ko bude clan predsjednistva, pa i da se sve, apsolutno sve se odigra fenomenalno po pro-bosanske snage, bolje nece biti, bar ne odmah. Mi smo toliko zaglibili u blato da bi za mene mesijski predstvnik i stranka bio onaj koji bi dosao i rekao daj mi glasaj i zivjet ces cetri najgore godine od kako si se rodio ali ti garantujemo da ce peta biti bolja nego 2018. Ja bih to potpisao odmah, imam osjecaj i da bi kucu prodao samo da im kampanju podrzim.

Sve ostalo je utopija. Zbog toga i kod ovih kandidata mi ne prolazi vise ta nacionalisticka prica. Uporedi sve i jednog kandidata izlistaj nadleznosti predsjednistva i uporedi ih po svakoj i glasaj za najboljeg. Ja sam vec odlucio koji je za mene najbolje i za njega cu da glasam.
Tako je, nema mesija niti iznenadnog progresa...ali makar pocetak kraja...naznaka...
Ovaj se sistem poceo polako urusavati. Mozda je vec i kasno, jer je otislo previse svijeta a privreda na koljenima evo 23 godine?

Trebat ce decenije i decenije da se oporavimo, ako se ikada i uspijemo oporaviti?
Rizvan

#427 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Rizvan »

Gledam ovu Bećirevićevu reklamu na klixu i vidim da ga između ostalih podržavaju: TA, BDP, BP, BHSD.

Čije su ovo skraćenice :?
putokaz1

#428 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by putokaz1 »

Oni koji nisu glasali prije 10 godina ,uzeli kofere ,danas imaju drzavljanstvo eu,kucu,porodicu a da uato ne prčam
Nažalost ni pobjeda Bećirevića neće nam pomoć
DonieBrasco

#429 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by DonieBrasco »

Naravno da nece ako Covic pobjedi, za Dodika je gotovo sigurno.

Denis ili Hadzikadic meni je svejedno, vise sanse dajem Denisu, ali samo ne SDA.
Banksy

#430 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Banksy »

Spavaš li mirno, Džaferoviću...

Sebija Izetbegović se družila s građanima: Čim sam ja na listi, smatram da je SDA najbolja

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sebija- ... /180919069

Leverage

#431 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Magazinović: Ako Džaferović pobijedi Bećirovića ja ću javno pojest' glasačku kutiju.

3:21 -> 4:35

Evo imamo i jedno konkretno obećanje glede jučerašnje "ankete".
Kikibombona

#433 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kikibombona »

Potrebno je imati otporan zeludac da bi se probavila prica mladih SDP-eovaca. Totalno nepodnosljivi. Svi isti jebote, operisani od karizme, ne mogu ponuditi bas nista osim izlizanih fraza koje ispaljuju uz dreku i lazne emocije. Tacno Nermin Niksic i slicni izgledaju kao Vinston Cercil u odnosu na Magazinovica, Becirevica, Masica i ostale njuske iz Zlatkove plagijatorske laboratorije.

Covke se uketio. Denis radi posao za njega. :D Ocekuje se velika podrska HDZ masinerije za Becirevica, da uzme sto je moguce vise glasova.
Leverage

#434 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Zamisli kakav tek treba želudac imati pa čitati tvoje baljezgarije tolike godine na forumu. Svima koji čitaju ovaj forum treba priznat' beneficirani radni staž za čitanje tvojih postova.
sadie_forever

#435 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by sadie_forever »

spreca wrote:
Crvene_brigade wrote:moje je mišljenje da će izbori završiti ovim redosljedom:

predsjedništvo bih:

1.fahrudin radončić, 2.šefik džaferović, 3.denis bečirović...

1.dragan čović, 2.željko komšić, 3.diana zelenika...

1.mladen ivanić, 2.milorad dodik...

predsjednik rs:

1.vukota govedarica, 2.željka cvijanović...
Jel to fahro reko ili Avaz :mrgreen: ....al ce da ga ispusiti ovaj put kao nikad do sada....bice mi veliko zadovoljstvo sto ce biti 4 na listi....jedini iza njega ce biti Jerlagic
pa nije daleko,bar sudeci po istrazivanju koje je objavio klix neki dan
soha96

#436 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by soha96 »

Evo pogledaj na fb pola sata Sefik i Bakir u Banja Luci, 30 minuta je proslo niti jednu jedinu rijec nisu rekli osim Dodik ovo, DOdik ono, Covic ovako, Srbija onako, komsije se naoruzavaju, Bosna nije sapatom pala sve jedno te isto 20+ godina pa koji qrc vise? :( :oops:
Leverage

#437 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Pa desničarska koalicija Izetbegović - Komšić - Bajrović/Suljagić nema ama baš ni jednu jedinu ozbiljnu temu kojom će se baviti, nit imaju kapacitet, nit plan, ništa, pa je potpuno logično da se bave sijanjem straha i mržnje, kako su i naučili.
Kikibombona

#438 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kikibombona »

Leverage wrote:Pa desničarska koalicija Izetbegović - Komšić - Bajrović/Suljagić nema ama baš ni jednu jedinu ozbiljnu temu kojom će se baviti, nit imaju kapacitet, nit plan, ništa, pa je potpuno logično da se bave sijanjem straha i mržnje, kako su i naučili.
Damir Hadzic je lijepo rekao, ispred interesa drzave i interesa stranke, prioritet je stranka. Becirevic, Magazinovic, Masic, Hadzic... to su sve Zlatkovi jeftini proizvodi i plagijati.

I sada SDP pokazuje da su im vazniji stranacki od interesa drzave. Kontinuitet anti-drzavnog djelovanja.

Sreca pa imamo Zeljka, Reufa i Emira, Kotromanice danasnjeg vremena.

Sto se tice tvoga pisanja, ne bi me sekunde iznenadilo da si HDZ-eovac, da podrskom Becirevicu pokusavas progurati legitimnog Драгана Човића u predsjednistvo. HDZ svim silama nastoji pogurati Becirevica, jer je to jedini nacin da dobiju izbore i zajedno sa Dodikom i Radoncicem kroje sudbinu BiH.

Covke maksimalno izbjegava duele sa Komsicem. Pritajio se, ne dise, pusta SDP da odradi posao za HDZ.
Leverage

#439 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Na tvoje postove treba obračunat' porez na šund.
Novak20

#440 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Novak20 »

soha96 wrote:Evo pogledaj na fb pola sata Sefik i Bakir u Banja Luci, 30 minuta je proslo niti jednu jedinu rijec nisu rekli osim Dodik ovo, DOdik ono, Covic ovako, Srbija onako, komsije se naoruzavaju, Bosna nije sapatom pala sve jedno te isto 20+ godina pa koji qrc vise? :( :oops:
Pa o čemu će drugo pričati ? O vlastitim neuspjesima neće. Predugo bi trajalo. :D
Kikibombona

#441 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kikibombona »

Leverage wrote:Na tvoje postove treba obračunat' porez na šund.
Ja pisem patriotski, ti stranacki. Jedino nisam siguran, da li si HDZ-eovac koji gura Becirevica sa ciljem da se u predsjednistvo uvali Covic, ili si SDP-eovac kojem je stranka vaznija od drzave.

SDP-ova predizborna obećanja Srbima i Hrvatima: Nismo zaboravili žutu bradu, vratićemo ti Bakire, nećeš se sakriti /VIDEO/
SDP je politička stranka koja živi za dan kada će se moći osvetiti Bošnjacima koji su svjesni svoje vjere i nacije. Prvi dio ovog snimka sadrži porukle Nermina Nikšića, predsjednika SDP-a koje je isrekao prije dvije godine tokom lokalnih izbora. Drugi dio snimka je govor uticajnog člana SDP-a Zukana Heleza kojeg je održao prije nekoliko dana na jednom od predizbornih skupova. Prijetnje i uvrede na račun Bošnjaka ( sjetimo se kako je prije nekoliko dana Vojin Mijatović, brat Zukana Heleza na istom predizbornom skupu, osokoljen Helezovim prijetnjama, iz džepa izvadio lisice i poručio Bakiru Izetbegoviću šta ga čeka nakon 7. oktobra), te isticanje bratstva sa bivšim pripadnicima HVO- i Vojske Republike Srpske, odnosno sa Srbima i Hrvatima iz Hercegovine i manjeg bh. entiteta je ono što nudi SDP građanima BiH. Oni ne nude reforme, oni obećavaju da će se osvetiti političkim neistomišljenicima iz reda Bošnjačkog naroda.
Saff :izet: :D

SDP-eovci, jabuke vam gorke... :D :D
Leverage

#442 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Lik citira Saff :lol:

Bjež' ba, ja mislio ti ozbiljan, ovdje trolaš bezveze, haman ti dosadno.
Kikibombona

#443 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kikibombona »

Je li ovo Leverage u brazilskom dresu? :run: :lol:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/becirov ... /180920112

Al' Becirevic parla engleski :thumbup: :bih:

Mogu misliti kada Angeli bude, na tecnom bosanskom:

'E vako Angela, slusaj... Kepke, Cige, Ton, Breme, Mateus, Basler, Sol, Hesler, Cikler....'...
shake69

#444 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by shake69 »

Kikibombona wrote:Je li ovo Leverage u brazilskom dresu? :run: :lol:

'E vako Angela, slusaj... Kepke, Cige, Ton, Breme, Mateus, Basler, Sol, Hesler, Cikler....'...
Jest vala, a pricaju kako eto govori engleski. :| Pa bar s Brazilcima je mogao ista prozboriti nesta´´iz filmova´´ jer i oni su losi.
Ali dzaba, kako god opet cu glasati za njega. Samo iz kontre ostalima.
Leverage

#445 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

:-)

Za Denisa se zna da govori engleski, pa je naravno dopustio i Saši da dokaže isto.

Na listama SDP-a najviše je ljudi koji tečno govore engleski.
neon-x

#446 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by neon-x »

Kikibombona wrote:Je li ovo Leverage u brazilskom dresu? :run: :lol:

Ovog zatvoriti na cardaku do izbora i neka odozgo odasilje pamflete glumeci velikog patriotu i zastitnika, dobija izbore 100%.

Ni pod razno ga ne pokusavati pribliziti narodu jer sto ga vise ljudi budu upoznavali manje su mu sanse za pobjedu.

Sta kaze Brazilcima "polako!" :)
AmiĐa_Idriz

#447 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by AmiĐa_Idriz »

Bećko je sad nokautirao definitivno ostale kandidate sa ovim sastavom Brazila.
sadie_forever

#448 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by sadie_forever »

zasto je klixova anketa uvijek toliko razlicita od realnosti? na clanku o ispitivanju gradjana FBIH koji je objavo klix prije par dana vodi dzaferagic pa radoncic,pa becirevic...ovaj mirsad ima jedva 1% a ovdje on je najjaci

ipak mislim da niste relevantni ni 1%
mrjasmin

#449 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mrjasmin »

sadie_forever wrote:zasto je klixova anketa uvijek toliko razlicita od realnosti? na clanku o ispitivanju gradjana FBIH koji je objavo klix prije par dana vodi dzaferagic pa radoncic,pa becirevic...ovaj mirsad ima jedva 1% a ovdje on je najjaci

ipak mislim da niste relevantni ni 1%
Sve te ankete su stranacke. Razlika je praviti anketu u Zenici i u Sarajevu. Ankete gdje je uzorak 1000 ispitiani ne mogu biti relevantne.
muha_sa

#450 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by muha_sa »

imal medj kandidatima kakav kokuzaner :?

ako ima da mu obezbjedim desetak glasova---nek se cojk zakopti i ako bog da da za 4 godine useli u kakvu malu vilu na Poljinama
Locked