Ovaj se sistem poceo polako urusavati. Mozda je vec i kasno, jer je otislo previse svijeta a privreda na koljenima evo 23 godine?General War wrote:Tako je, nema mesija niti iznenadnog progresa...ali makar pocetak kraja...naznaka...Ja_Ja wrote:Treba biti realan i reci da bez obzira ko dodje na vlast, bez obzira ko bude clan predsjednistva, pa i da se sve, apsolutno sve se odigra fenomenalno po pro-bosanske snage, bolje nece biti, bar ne odmah. Mi smo toliko zaglibili u blato da bi za mene mesijski predstvnik i stranka bio onaj koji bi dosao i rekao daj mi glasaj i zivjet ces cetri najgore godine od kako si se rodio ali ti garantujemo da ce peta biti bolja nego 2018. Ja bih to potpisao odmah, imam osjecaj i da bi kucu prodao samo da im kampanju podrzim.
Sve ostalo je utopija. Zbog toga i kod ovih kandidata mi ne prolazi vise ta nacionalisticka prica. Uporedi sve i jednog kandidata izlistaj nadleznosti predsjednistva i uporedi ih po svakoj i glasaj za najboljeg. Ja sam vec odlucio koji je za mene najbolje i za njega cu da glasam.
Trebat ce decenije i decenije da se oporavimo, ako se ikada i uspijemo oporaviti?