Nisam ga ni metno u tom kontekstupirmin wrote:Ne vjerujem da je kod Billa kriza.
On je vjerovatno uvijek bio seksualno nezasit ali se, eto, udao zbog papira.
Kriza srednjih godina
- insomnia78
#426 Re: Kriza srednjih godina
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#427 Re: Kriza srednjih godina
znam madijevu i tominu, no, kakve li su (a kakvi su, prvenstveno, oni) od ovih ober don huanova i zanovijetala...to se ja pitamcendlerbing wrote:Pokazivali su jednom po atributima ženelmo wrote:kakve li cure i žene imaju forumašia, kako li tek i sami izgledaju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#428 Re: Kriza srednjih godina
Moja je vrh riba 
- lmo
#429 Re: Kriza srednjih godina
ko i sam što si.
-
hAZNADAR
#430 Re: Kriza srednjih godina
Sta ces, godine cine svoje,..lmo wrote:kakve li cure i žene imaju forumašia, kako li tek i sami izgledaju

- pustopoljina
#431 Re: Kriza srednjih godina
cekaj bolan, pa tom cruise samo sto ne jede posteljicu nakon poroda da bi ostao mlad...co'jk reptil...a ona je jedna vrlo prirodna zena.hAZNADAR wrote:Sta ces, godine cine svoje,..lmo wrote:kakve li cure i žene imaju forumašia, kako li tek i sami izgledaju
-
hAZNADAR
#433 Re: Kriza srednjih godina
Neznam o cemu pricas, kakva posteljica, reptil,.... oboje su ostarili i izgledaju sasvim prirodno za svoje godine.pustopoljina wrote:cekaj bolan, pa tom cruise samo sto ne jede posteljicu nakon poroda da bi ostao mlad...co'jk reptil...a ona je jedna vrlo prirodna zena.hAZNADAR wrote:Sta ces, godine cine svoje,..lmo wrote:kakve li cure i žene imaju forumašia, kako li tek i sami izgledaju
- pustopoljina
#434 Re: Kriza srednjih godina
na slici iz ove godine on djeluje mladje od nje: ofarban je i ima umjetne zube, o kozmetickim tretmanima i hijaluronima ni da ne pocinjem.
ono za sta mu skidam kap je sigurno kilerski rezim fitnessa.
ono za sta mu skidam kap je sigurno kilerski rezim fitnessa.
- Ramzess Veliki
#435 Re: Kriza srednjih godina
plain vanilla wrote:Djes tibleee_sa wrote:Pa nije da ne vole ove balavice starije, nemoj zajebavaš![]()
Eno kuca ti nekoidi vidi jel azrail
- Ramzess Veliki
#436 Re: Kriza srednjih godina
Ali je pozeljno odrzavati nivo testosterona podizanjem nivoa adrenalina I vjezbanjem bez obzira na tablete. Jasno da sa 40 tijelo nije kao u 20-tim. U 20tim svrsavas ko zec, a sto si stariji to duze traje. I zene vise uzivaju u seksu nakon 30te.plain vanilla wrote:imaju sad tabletice, ne moraju se sekirati oko togadjevojka bez imena wrote:ovo_mi_je_nick wrote:
Jel to do testosterona, pada, nivoa, stresa, godina ili samo do objekta koji gledam ? Ma hajte molim vas.
Pad libida u direktnoj je vezi sa opadanjem testosterona, i to počinje od četrdesete godine, naravno ima i izuzetaka kao i drugih faktora osim godina. Ali medicina Kaze > godina < testosterona < libida. Pomirite se s tim dečki
- Ramzess Veliki
#437 Re: Kriza srednjih godina
Da, mog starog je to spopalo ove godine, ne lici na sebe. Vidljiv pad tonusa misica, pobijelio skroz, ne moze sat sjedit u kuci samo bi hodao, raja, kafana ... podivljao i eno ga zavrsio u bolnici na infuzijama. Dzabe mu ja govorio babo nije ti vise dvadeset ... valjda ce se sad smiriti malo ...djevojka bez imena wrote: Prije svega, želim da Vam se izvinim, obzirom da vidim tj osjeti se iz vašeg repliciranja meni da ste se našli uvrijeđeni mojim pisanjem. To sto pišem ne odnosi se ni na koga lično nego je općenito. Početak andropauze javlja se individualno, kod nekog u 40., kod nekog u 50. Itd itd, ali sasvim sigurno taj period u životu muškarca, povezuje se s padom muskih hormona, a samim tim i slabljenjem libida, što je, opet ću ponoviti sasvim prirodna pojava.
Ne znam zašto tako zašto odgovarate? Zato je mislim, bolje da ne spominjem period zvan periandropauza, ili pojave poput gubljenje tonula mišića, kolagena, sjeda kosa jos mnogo toga.
Moje znanje ( mada i nije nesto široko) ne potiče s interneta, u to možete biti sigurni. Sto se svega rečenog tice, najvaznije je da ste vi zadovoljni i sretni, ma koliko godina imali, a andropauza i kriza će već doći, nemojte brinuti
- Ramzess Veliki
#438 Re: Kriza srednjih godina
Ne mora ni da bude ko prase. Ove dame imaju godina ali imaju i volje da dobro izgledaju, I mislim da im niko ne bi prebacivao da je to zbog krize godina. Sigurno imaju i dobar seksualni zivot ...pustopoljina wrote:cekaj bolan, pa tom cruise samo sto ne jede posteljicu nakon poroda da bi ostao mlad...co'jk reptil...a ona je jedna vrlo prirodna zena.

- pustopoljina
#439 Re: Kriza srednjih godina
uh, ovima je najprakticnije naci partnera u teretani...treba to postici, pa odrzavati...
- cendlerbing
#440 Re: Kriza srednjih godina
Jarane...kad ga stignu 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#441 Re: Kriza srednjih godina
Sta znam tu smo negdje.lmo wrote:ko i sam što si.
- Ramzess Veliki
#442 Re: Kriza srednjih godina
De ne zezaj, mozes naci vremena sat u tri dana tokom sedmice.cendlerbing wrote:Jarane...kad ga stignu
- cendlerbing
#443 Re: Kriza srednjih godina
Čiati sumnjam da se ovakvi mišići stječu sa tei sata vježbanja sedmično.Ramzess Veliki wrote:De ne zezaj, mozes naci vremena sat u tri dana tokom sedmice.cendlerbing wrote:Jarane...kad ga stignu
- lmo
#444 Re: Kriza srednjih godina
ma ova druga je super. to su valjda ta tri sata vježbanja. bez definicije, a opet lijepo.
- pustopoljina
#445 Re: Kriza srednjih godina
tri sata sedmicno taman da se ne debljas kad stignes u neke godine...kakvo klesanje, kakvi bakraci...Ramzess Veliki wrote:De ne zezaj, mozes naci vremena sat u tri dana tokom sedmice.cendlerbing wrote:Jarane...kad ga stignu
-
Hakiz
#446 Re: Kriza srednjih godina
Isto mislimo. Ostale su pretjerale.lmo wrote:ma ova druga je super. to su valjda ta tri sata vježbanja. bez definicije, a opet lijepo.
- Ramzess Veliki
#447 Re: Kriza srednjih godina
Je ... o tome govorim. A ne nazderat se baklava, raspusti guzicetinu i kad vidi zgodnog muskarca vrsnjaka koji vjezba i nece da je popgleda, ona kaze vidi kriza godina ga opucala ...lmo wrote:ma ova druga je super. to su valjda ta tri sata vježbanja. bez definicije, a opet lijepo.
- lmo
#449 Re: Kriza srednjih godina
ejs, neka ba i baklava, dvaput godišnje, malo mase nabacit, pa zategnut, de...ne budi sitničav.Ramzess Veliki wrote:Je ... o tome govorim. A ne nazderat se baklava, raspusti guzicetinu i kad vidi zgodnog muskarca vrsnjaka koji vjezba i nece da je popgleda, ona kaze vidi kriza godina ga opucala ...lmo wrote:ma ova druga je super. to su valjda ta tri sata vježbanja. bez definicije, a opet lijepo.
- pirmin
#450 Re: Kriza srednjih godina
Koliko mi je samo godina trebalo da skontam da je plivanje zakon.
:bosnjo: