cendlerbing wrote:kojem kraju
kad se penzioniše i vrati u Bosnu
Tamam. I to je sasvim dovoljno vremena da se napatim
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
cendlerbing wrote:kojem kraju
kad se penzioniše i vrati u Bosnu
Idemedosumom wrote:Brani me Nato, hoće ćafiri da me u laž ućerajuNastasia wrote: Ma ko to tebe ruži i optužuje![]()
Ja ne shvatam kako neko moze uopste uci u brak sa zenomRiddle wrote:Ja ne shvatam kako neko uopste moze uci u brak sa nevinom zenom.
+1detroit-mercy wrote:Ja ne shvatam kako neko moze uopste uci u brak sa zenomRiddle wrote:Ja ne shvatam kako neko uopste moze uci u brak sa nevinom zenom..
Sto bas crnac mora bit? Sta ako je kinez nakav spretan joj meto svudje dje je suplja?Black swan wrote:zamisli crnac joj guro svuda na ekskurziji u španjolskoj a tebi u braku uskraćuje seks
Da, i ta prolazi.detroit-mercy wrote:Ja ne shvatam kako neko moze uopste uci u brak sa zenomRiddle wrote:Ja ne shvatam kako neko uopste moze uci u brak sa nevinom zenom..
moonca wrote:![]()
Kakav vam je to ' jezik 'i poredjenje. Imate li sestre, majke.....
Disgusting
Jesi ti jaro puko, ja se vracam samo jednomRiddle wrote: Ovo je naravno samo moje misljenje. Ja sam tip osobe koja se 3 puta vraca da vidi jesu li vrata zakljucana, pa zato i mozda ovaj post mozete zaobici.
A kakav vam je utisak kada vas nakon prvog sexa djevojka 'rasturi' svojom sposobnoscu, da ne nabrajam- jel vam prva misao- karakter iste - sta i koliko ih je imala.Opet ce te pobjeciRiddle wrote:Desava se da i prva ljubav uspije, svakako, ali nekako mislim da je znatno rijedje.
Prvi seks mozes nazvati kako hoces, ali sa sigurnoscu mogu reci da su oni kasniji bolji, ukoliko odgovaramo jedno drugom. Dakle, upoznavanje.
Sansa da se to desi je mala... osim ako je iza sebe imala vec jedan ili vise brakova. To sta i koliko ih je imala je odlika nesigurnih ljudi.moonca wrote:A kakav vam je utisak kada vas nakon prvog sexa djevojka 'rasturi' svojom sposobnoscu, da ne nabrajam- jel vam prva misao- karakter iste - sta i koliko ih je imala.Opet ce te pobjeciRiddle wrote:Desava se da i prva ljubav uspije, svakako, ali nekako mislim da je znatno rijedje.
Prvi seks mozes nazvati kako hoces, ali sa sigurnoscu mogu reci da su oni kasniji bolji, ukoliko odgovaramo jedno drugom. Dakle, upoznavanje.![]()
Nije vam laHko.![]()
Pa sta ti mislis, da parovi u braku imaju sex kao ono rucak ,vecera, uzina..zabludeMarlboroGold wrote:Sansa da se to desi je mala... osim ako je iza sebe imala vec jedan ili vise brakova. To sta i koliko ih je imala je odlika nesigurnih ljudi.moonca wrote:A kakav vam je utisak kada vas nakon prvog sexa djevojka 'rasturi' svojom sposobnoscu, da ne nabrajam- jel vam prva misao- karakter iste - sta i koliko ih je imala.Opet ce te pobjeciRiddle wrote:Desava se da i prva ljubav uspije, svakako, ali nekako mislim da je znatno rijedje.
Prvi seks mozes nazvati kako hoces, ali sa sigurnoscu mogu reci da su oni kasniji bolji, ukoliko odgovaramo jedno drugom. Dakle, upoznavanje.![]()
Nije vam laHko.![]()
Iz cega si ti ovo zakljucio?Xavier1 wrote:Riddle dok je tebi problem pronaci se sa mnogim u seksu znaci da ti tu bas nisi najbolji.
Riddle wrote: Da, i ta prolazi.![]()
Bilo mi je mrsko sinoc sire pojasnjavati sta mislim, pa cu sad napisati nekoliko recenica. Neshvatljivo mi je kako bi se neko, pretpostavimo na cijeli zivot, emotivno i seksualno mogao vezati za neku osobu koju prethodno nije intimno upoznao. Ovo mi djeluje toliko nepromisljeno i rizicno da smatram da jedino neko ko nije u potpunosti normalan to moze uraditi. Ulazis u zajednicu bukvalno sa nepoznatom osobom cije zelje ne poznajes. Jos gore zapravo, ni ona ih ne poznaje iz prostog razloga sto ih nikad i nije istrazivala.
Ako ti se djevojka ponasa kao obicni les koji apsolutno nista ne radi zauzvrat da ti pruzi uzitak, prije ili kasnije ces potraziti drugog partnera. Ako ipak zeli da radi neke stvari koje ti nisu bas po volji, prirodno je da ces traziti nesto drugo sto tebi odgovara. Ukratko, upoznavanje je neophodno, ali za kajanje i potragu za drugim je kasno kad si se vec obavezao. Sto ce u suprotnom onda vjerovatno dovesti do raspada te zajednice. Ja seks smatram izuzetno vaznim za zdrav i uspjesan brak, tako da ni u ludilu ne bih u njega stupio slijep.
Ovo je naravno samo moje misljenje. Ja sam tip osobe koja se 3 puta vraca da vidi jesu li vrata zakljucana, pa zato i mozda ovaj post mozete zaobici.
To bi bio bajram i dzekpot u jednommoonca wrote: A kakav vam je utisak kada vas nakon prvog sexa djevojka 'rasturi' svojom sposobnoscu