Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
febo_acm wrote:A i nisam bio los po statistikama, mislio sam da si bas bio puno bolji
To te zavarao taj presing jer nisi mogao loptu iznijeti (a kad bi iznio bila bi 1 na 1 situacija). Moram se ušteliti s tim još. Možda igrat 3-4-3 s tim presingom, a ova trojica nazad da mi budu neki brži od Stonesa i Otamendija.
febo_acm wrote:A i nisam bio los po statistikama, mislio sam da si bas bio puno bolji
To te zavarao taj presing jer nisi mogao loptu iznijeti (a kad bi iznio bila bi 1 na 1 situacija). Moram se ušteliti s tim još. Možda igrat 3-4-3 s tim presingom, a ova trojica nazad da mi budu neki brži od Stonesa i Otamendija.
To sa 3 nazad ti je ubistvo, ne bih ja rizikovao sa tim. Ja likove u wl unistim ko ima 3 igraca nazad. I to sa 3 cam i st u 4231. Mada ko zna kako je nakon patcha.
A vjerovatno da me taj presing zavarao.
sada dobijem neki pack za login u fifu toliko i toliko puta (vjerovatno sam svaki dan ako se uzme u obzir i preko moba) ali eto nebitno, i dobijem kagawu najjačeg, jest da je antrejdable pa nije toliko bitno ali eto mogo ja barem neki 84-85 zs sbc kada zatreba
hopi wrote:sada dobijem neki pack za login u fifu toliko i toliko puta (vjerovatno sam svaki dan ako se uzme u obzir i preko moba) ali eto nebitno, i dobijem kagawu najjačeg, jest da je antrejdable pa nije toliko bitno ali eto mogo ja barem neki 84-85 zs sbc kada zatreba
Vidim igra se FIFA.Mogao bi je kupiti samo da plejam sa vama.Eo,upravo sam uzeo novi džojstik zbog narodne verzije.Bas me intersuje koliko vas ima na PC.u.
SmokingMan wrote:Vidim igra se FIFA.Mogao bi je kupiti samo da plejam sa vama.Eo,upravo sam uzeo novi džojstik zbog narodne verzije.Bas me intersuje koliko vas ima na PC.u.
Ako hoces da sacuvas zivce pogotovo vikendom ne kupuj.
SmokingMan wrote:Vidim igra se FIFA.Mogao bi je kupiti samo da plejam sa vama.Eo,upravo sam uzeo novi džojstik zbog narodne verzije.Bas me intersuje koliko vas ima na PC.u.
Ako hoces da sacuvas zivce pogotovo vikendom ne kupuj.
Ma bilo bi dobro da nas ima za 11 v 11.Da malo vrištimo preko TS.a
E napokon da dobijem nešto, jučer na marki mečaps dobijem kejlor Navas 87 na njemu sam 30k uzeo.
A imao sam nekoliko igrača čelzia što sam uzeo po 650 i 700 coinsa, i nekoliko iz Belgije pa sam tu uzeo koju paru.
Redimovao sam i wl, pa ćemo vidjeti kako će ovaj put ići.