Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#426 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
- anchor85
#427 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega? Ne vidjeh, al inače sam ćorava pa mi je moglo i promać.
- beni-bu-man
#429 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega? Ne vidjeh, al inače sam ćorava pa mi je moglo i promać.
- ho oponopono
#430 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
...fina đevojka, nije ko ona Eldarova rospija čke mu dala odma nakon klope, ovoj se svijet vrti oko nje... trep trep ozbiljna i normalna djeva, što sve kroz čku prizme gleda, liježe ko kokoš rano, ne derneči do zore, nemaš od nje more...tipa đe si, ne ispituje puno, glava ju zabolicka tu i tamo...nije joj do karanja plaho haman stalo, samo pred matičara da se ide pravo...manipuliše mala, dohakaće jadi, jaštaradi...
- irac300
#431 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sklepa Eldar dijete dok si rek'o hamburger. 
- vatrogasac
#432 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Bilo je tu posla. Prvo je morao kresnuti njen upaljač pa onda nju. 2x.irac300 wrote:Sklepa Eldar dijete dok si rek'o hamburger.
- pizarro
#433 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
a svi misle da studenti masinstva ne znaju sa zenama...
- vatrogasac
#434 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
To je zato što danas žene padaju na makine, a ne na pjesmice i stihove Getea i Šilera.pizarro wrote:a svi misle da studenti masinstva ne znaju sa zenama...
- pizarro
#436 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
bijela slova na bijeloj pozadini, genius!
- Zejnep
#437 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Mislim da je Eldar naš Velkoski 
- S4mpion
#438 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Postavljač nije definis'o pojmove, što vas ne spriječava da iznesete svoju definiciju datog pojma, ako postoji u vašem riječniku. 
-
zipoo
#439 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Mala je slatka i crna ko nestle, tijelo lomi uz ritam, dupetom trese, naručuje flaše, naručuje pjesme, radi šta ne smije. 
-
bumerangss
#440 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Vala seks sa kondomom kao što Izet Fazlinović kaže kao da pereš noge u čarapamaapsidejzi wrote:Jesi ti cuo za kondome? Ne samo da pomazu protiv djece nego i protiv dr Azrebumerangss wrote:Vala nema ništa sladje po*ebati se sa nekim kome ne znas ni imeDeNiro wrote:ovo ne moze biti istina .. loze ga njegova raja .. nije Eldar lud da ima sex sa djevojkama koje tek upozna, bez zastitejosm kad si na jadranu pa u šumarak sa poljakinjama nit znas sta prica niti ona zna sta ja pricam ali znam sta hoce ona a i ona zna sta hocu ja
![]()
pa nakon par dana pocne sumnja da nije HIV pozitivna pa moram cekati bar 2 mjeseca da bi se razvila antitjela pa tek tad odem na infektivnu kliniku dole u prizemlje gdje se anonimno testira a sve sami narkomani, kurve, kamijondjije i ovako neko kao ja pošten zalutai nakon dva dana rezultat ali taj momenat kad ulaziš u ordinaciju i kad doktorka Azra otvara kovertu i treba da ti saopšti rezultate testa se toliko otegne...
Onda cu uzeti lutku na napuhavanje u seksi shopu
-
james28
#441 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
hajmo biti iskreni, nema mi logike da neki lik tipa doktor nauka, dobar posao, plata, ugled u društvu, oženi neku čistačicu, ružno zvuči ali to nećete vidjeti, ili da ovako neka kćerka bogataša ide sa vodoinstalaterom (mada oni danas klepaju opasne pare, neki dan mi za popravku cijevi, 20 minuta, frajer uze 100 KMmoonca wrote:Sve se to manje gleda.
Ako neko pod pritiskom familije to i ucini-drugi brak je sigirno po njegovom/njenom izboru.
-
james28
#442 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega? Ne vidjeh, al inače sam ćorava pa mi je moglo i promać.
- Zejnep
#443 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Pa vi svi ovakve ganjatejames28 wrote:a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega? Ne vidjeh, al inače sam ćorava pa mi je moglo i promać.
-
james28
#444 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ko ganja ovakve? Ganjaju ih kockaste glave, wannabe mafijaši, a normalni likovi, neZejnep wrote:Pa vi svi ovakve ganjatejames28 wrote:a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega? Ne vidjeh, al inače sam ćorava pa mi je moglo i promać.
-
moonca
#445 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Dr u velikom broju zene medicinsje sestre. Neki bogatasi -negovateljice... glumci....Ima kombinacija koje su neobjasnjivejames28 wrote:hajmo biti iskreni, nema mi logike da neki lik tipa doktor nauka, dobar posao, plata, ugled u društvu, oženi neku čistačicu, ružno zvuči ali to nećete vidjeti, ili da ovako neka kćerka bogataša ide sa vodoinstalaterom (mada oni danas klepaju opasne pare, neki dan mi za popravku cijevi, 20 minuta, frajer uze 100 KMmoonca wrote:Sve se to manje gleda.
Ako neko pod pritiskom familije to i ucini-drugi brak je sigirno po njegovom/njenom izboru.), jednostavno nije prirodno, samo filmovi tipa Preety Women utiču na ljude pa pomisle da je takvo nešto fakat moguće, jeste, ali u 5% slučajeva
Diana i Prince Charles
Trump-- Melaniju
I ti bi mogao 'maserku'
-
james28
#446 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
opet kažem, ima i toga, ali jako jako rijetkomoonca wrote:Dr u velikom broju zene medicinsje sestre. Neki bogatasi -negovateljice... glumci....Ima kombinacija koje su neobjasnjivejames28 wrote:hajmo biti iskreni, nema mi logike da neki lik tipa doktor nauka, dobar posao, plata, ugled u društvu, oženi neku čistačicu, ružno zvuči ali to nećete vidjeti, ili da ovako neka kćerka bogataša ide sa vodoinstalaterom (mada oni danas klepaju opasne pare, neki dan mi za popravku cijevi, 20 minuta, frajer uze 100 KMmoonca wrote:Sve se to manje gleda.
Ako neko pod pritiskom familije to i ucini-drugi brak je sigirno po njegovom/njenom izboru.), jednostavno nije prirodno, samo filmovi tipa Preety Women utiču na ljude pa pomisle da je takvo nešto fakat moguće, jeste, ali u 5% slučajeva
Diana i Prince Charles![]()
Trump-- Melaniju![]()
I ti bi mogao 'maserku'zar ne....
-
moonca
#447 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ti nas zezas, pa sto ih nisi odmah opisao. Sta ces ti u njihovom vidokrugu.james28 wrote:a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega?
-
james28
#448 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
svuda su, nema gdje ih nema, ne možeš a da se ne zakačišmoonca wrote:Ti nas zezas, pa sto ih nisi odmah opisao. Sta ces ti u njihovom vidokrugu.james28 wrote:a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega?aaa
-
zipoo
#449 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
sta fali fufici
ona onako garava, masna, prsata, nokata grrrrrrr
ona onako garava, masna, prsata, nokata grrrrrrr
-
moonca
#450 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
james28 wrote:svuda su, nema gdje ih nema, ne možeš a da se ne zakačišmoonca wrote:Ti nas zezas, pa sto ih nisi odmah opisao. Sta ces ti u njihovom vidokrugu.james28 wrote:
a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??aaa