Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
horkesh

#426 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by horkesh »

pemanapemani wrote:I eto opet sutra Vučića da u Trebinju vazi kako Drina više nije granica.
Prekosutra će Kolinda nenajavljeno upasti u Stolac ili Ljubuški, a možda ode i do Jajca starog "hrvatskog kraljevskog grada".

Sad će im sultan Erdogan biti pokriće za narednih deset godina orgijanja po Bosni.

Šta ima veze, neće Bošnjaci više biti ugroženi i degradirani. Sada i oni dovode konjinu koja će gazati bosansku zemlju, neće to samo raditi Srbi i Hrvati.

Velikosrpska i velikohrvatska politika kao mjerilo. Uz to dodamo malo začina iz BANU kuhinje sa specijalitetima Ferida Muhića i eto građanske BiH od ponedjeljka. :-)
E, upravo ovo.
Kejn

#427 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Kakva je ovo kuknjava ko da će atomsku bacit na nas?
JThomas

#428 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by JThomas »

cyprus wrote:Bitno je da se najjača probosanska stranka dodatno ojača, u inat dušmanima :oops:
jedino to i jeste bitno u svemu ovome. eto drži miting ekvivalentu jednog bloka zgrada u turskoj...
amar1994

#429 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

Kejn wrote:Kakva je ovo kuknjava ko da će atomsku bacit na nas?
sta mi ima organizovat skupove u Sarajevu , eno mu Istanbula , Ankare .... :run:

samo se zakuhava sa ostalima bezveze , pogtovo srbima :-)
cyprus

#430 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by cyprus »

JThomas wrote:
cyprus wrote:Bitno je da se najjača probosanska stranka dodatno ojača, u inat dušmanima :oops:
jedino to i jeste bitno u svemu ovome. eto drži miting ekvivalentu jednog bloka zgrada u turskoj...
Mrsko mi tražit svoj post od prošle godine, kad je Redžo bio u posjeti Vučiću... Mudro sam tada prorekao da bi se on mogao ukazati i kod nas ove, 2018. godine... Samo zaboravih zbog čega li sam to pomislio :oops:
Last edited by cyprus on 04/05/2018 12:16, edited 1 time in total.
sadie_forever

#431 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by sadie_forever »

amar1994 wrote:
sta mi ima organizovat skupove u Sarajevu , eno mu Istanbula , Ankare .... :run:

Ali ako pitas bosnjake vecina nije protiv tako da suti i trpi
amar1994

#432 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

sadie_forever wrote:
amar1994 wrote:

zatucani idioti , one sto zastave izvade na sred carsije bi pohapsio po kratkom postupku :thumbup:

nisu bosnjaci , vec bOOOsnjOOOci :lol:
horkesh

#433 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by horkesh »

sadie_forever wrote:
amar1994 wrote:

Ako žele da im strani državljanin šparta i uređuje stanje u sopstvenoj državi, onda nisu bh. patriote, a to jesu li Bošnjaci, Srbi ili Hrvati je najmanje bitno.
Adriatic

#434 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Adriatic »

Dolazi sultan da obiđe svoje vazale.
U red.
Kejn

#435 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Ja dobro si zaboravio sam.. ne talasaj :-)
TMovac

#436 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by TMovac »

Sa politicke strane boli me racku, za mene je Turska bila okupator, bas kao i Austrija, Hrvatska i Srbija. Sa ekonomske strane kazem Bujrum. Jer svi ti koji dodju morat ce negdje spavat, pojest, popit. Helem upumpat ce neki dinar u BH ekonomiju. Mogli bi od ovoga napraviti franzisu, politicki turizam. Danas Erdogan, sutra Angie, prekosutra Trump. Ma samo nebo je granica! :bih: :bih: :bih:
cyprus

#437 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by cyprus »

cyprus wrote:Mrsko mi tražit svoj post od prošle godine, kad je Redžo bio u posjeti Vučiću... Mudro sam tada prorekao da bi se on mogao ukazati i kod nas ove, 2018. godine... Samo zaboravih zbog čega li sam to pomislio :oops:
Ah, ipak ga evo :oops:
cyprus wrote:
zrakomlat wrote:
_Reds_ wrote:Pa gdje ste turkofili, sta ste se ovo usutili, izdao vas Sultan kao ko zna koliko puta u proslosti.
Image
Don't worry, doće Redžo i kod nas sljedeće godine... Tipujem tamo negdje u septembru...
Jbga, fulih mjesec :oops: Ali nije isključeno da nam Sultan dvaput ukaže tu čast... Ono tipa procijeni da mu je miting u Sarajevu donio presudnu podršku za pobjedu na vlastitim izborima, pa ono naleti negdje tamo krajem septembra da se zahvali :)
Sanjarko

#438 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Sanjarko »

Ja ba. Hej, sta ako iz dijaspore dodze taj dan 100.000 Turaka. Neka svaki ostavi po cvaju to je 2 miliona km za jedan dan zarade. Mazohisti smo pravo. Neka mitinguje itd. Neka dodze 100.000 Turaka, i neka svako u Sarajevu uzme sto vise love taj dan. Ali mi mazohisti protiv toga. :jbt:
amar1994

#439 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

horkesh wrote:e]

Ako žele da im strani državljanin šparta i uređuje stanje u sopstvenoj državi, onda nisu bh. patriote, a to jesu li Bošnjaci, Srbi ili Hrvati je najmanje bitno.
:thumbup:

ovo boldano se posebno slazem :thumbup:
Sanjarko

#440 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Sanjarko »

Cekaj dolazi na miting i potpisivanje trgovinskih sporazuma. Doce mozda taj dan 100.000 Turaka u Sarajevo. Gdje vi izvukoste da dolazi da nam uredzuje i odredzuje sta u svojoj drzavi mi da radimo. To nam Amerika, EU, Rusija, Hrvatska, Srbija, Britanija, Francuska, itd. rade i njihovi politicki predstavnici od Vucica, Kolinde pa nadalje.

Tramp nam sankcije poreske pukao na alumiji i celik itd. Ali seri po Erdoganu koji dolazi da potpise trgovinske sporazume, da vjerovatno vise izvozimo u Tursku, a i oni ovamo.
Sanjarko

#441 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Sanjarko »

Onaj Ruski car se ne skida sa vlasti pa se ne sere o njemu ni o onom Kinezu. Takvih ima i po EU i Americi. Ne skidaju se sa vlasti kao kongresmeni, senatori, sudije. Ali Erdo problem. Sta da se ukaze sutra u Sarajevu Tramp ili Putin ili u Bosni na mitingu nekom. Recimo u RS-u Ruski car ukaze.
amar1994

#442 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

citaj malo :-)

Kako je Klix.ba i najavio, a turski predsjednik potvrdio, svoj predizborni skup će definitivno održati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

:run:
radostan dan

#443 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

logično je da predjednik obiđe svoju dijasporu.
matica je matica, jebi ti to...
Sanjarko

#444 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Sanjarko »

Tito ovdje se nije skidao sa vlasti 40 godina skoro i nije to bio problem ali Erdo je problem koji mozda vec sljedeci mandat nebude predsjednik Turske. Slazem se ja da mandate treba ograniciti ali pun k-rac primjera neogranicenih mandata kao predsjednici, kongresmeni, senatori, parlamentarci, lordovi, sudije itd. Natanjahu, Putin, onaj dom lordova, one Americke sudije i kongresmeni i senatori, oni EU parlamentarci, nasi parlamentarci itd. Ali problem jedan Erdo, jedan covjek koji slicno uradi kao ovi.
amar1994

#445 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

radostan dan wrote:logično je da predjednik obiđe svoju dijasporu.
:D :D
radostan dan

#446 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

amar1994 wrote:
ne kvari mi party... :D
amar1994

#447 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

Vizionar 1985 wrote:Tito ovdje se nije skidao sa vlasti 40 godina skoro i nije to bio problem ali Erdo je problem koji mozda vec sljedeci mandat nebude predsjednik Turske. Slazem se ja da mandate treba ograniciti ali pun k-rac primjera neogranicenih mandata kao predsjednici, kongresmeni, senatori, parlamentarci, lordovi, sudije itd. Natanjahu, Putin, onaj dom lordova, one Americke sudije i kongresmeni i senatori, oni EU parlamentarci, nasi parlamentarci itd. Ali problem jedan Erdo, jedan covjek koji slicno uradi kao ovi.
ne kontas kako se ovakvim skupovima zakuhava situacija u BiH :thumbup:

a vidi cuda , taman pred izbore :lol:
amar1994

#448 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by amar1994 »

radostan dan wrote:
amar1994 wrote:
ne kvari mi party... :D
ok poyy :D
Sanjarko

#449 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Sanjarko »

amar1994 wrote:citaj malo :-)

Kako je Klix.ba i najavio, a turski predsjednik potvrdio, svoj predizborni skup će definitivno održati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

:run:
Pa ako nije zakonski zabranjeno da ga odrzi, sta to smeta jb-te. Sta fali i da ga odrzi i da dovede 100.000 Turaka taj dan u Sarajevo. Da budu puni restorani, hoteli, aerodrom da bude pun i Tuzlanski, i Mostarski, i Sarajevski itd. Biznis ljudi, i sve pise predizborni skup jer to miting i znaci a ne da dolazi nam ovdje sefirati, uredzivati, odredzivati.
horkesh

#450 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by horkesh »

Vizionar 1985 wrote:Tito ovdje se nije skidao sa vlasti 40 godina skoro i nije to bio problem ali Erdo je problem koji mozda vec sljedeci mandat nebude predsjednik Turske. Slazem se ja da mandate treba ograniciti ali pun k-rac primjera neogranicenih mandata kao predsjednici, kongresmeni, senatori, parlamentarci, lordovi, sudije itd. Natanjahu, Putin, onaj dom lordova, one Americke sudije i kongresmeni i senatori, oni EU parlamentarci, nasi parlamentarci itd. Ali problem jedan Erdo, jedan covjek koji slicno uradi kao ovi.
Ne mogu da vjerujem da se i Tito izvukao :shock:

Halo, bolan. Koga briga koliki on mandat ima u Turskoj? Kakve to veze ima s njegovim predizbornim skupom u Sarajevu? Uostalom, šta ako pobijedi opozicija pa kaže "BiH je podržavala Erdogana, prva stvar koju ćemo uraditi je ukinuti sve sporazume, zabraniti uvoz iz BiH i ugasiti TIKU". Što nam to treba?

Niko od tih koje si pobrojao nije došao u Sarajevo da organizuje faking predizborni skup, niko. Eto, doći će stampedo od 100.000 Turaka, ostaviti milion maraka u Sarajevu i usput počistiti smeće, kao oni Kinezi neki dan :-) Onda će duga zasijati iznad Sarajeva, ljudi će šetati ulicama držeći se za ruke i blago se smiješeći, a Miljacka će čista poteći usred ljeta.

Zar se državnost i suverenost, kakva takva i skupo izborena, prodaje za šaku lira, u PM.
Post Reply