Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju

Locked
Point.

#426 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju

Post by Point. »

BHCluster wrote:
LBVIEW wrote: Kao sto rekoh, lajes jedino na forumu o mrskim Bosnjacima, inace sutis ko ckapi. :izet: I opet zamjena teza - nisam ja srpski jezik zvao srbacanski, tvrdio kako je BH pravoslavce u Srbe "upisao" Vasa Pelagic zvani krajcar :D i pisao sl. podrugljive komentare, k'o ti o Bosnjacima.
Sto se mozga pak tice, nemoj samo ti o istom - otkako si se dokotrljao na forum slusamo mentalni proljev tipa "Alija i ID krivi za rat", "Srbi bili dovedeni pred svrsen cin Referendumom", pa sta ce - kud ce zapoceli rat i pocinili genocid.
Zamisli ti samo mentalni sklop kod njega kad je sebi umisli da ono sto on pise po forumu ima nekog efekta. Kakav sjeban zivot moras coditi kad imas takvo nakaradno razmisljanje? :lol: Umisli lik da je neki faktor.
Umislio se miš da on prca nekoga :lol:
Nije mu lako, mrzi Bošnjake a mora živjeti među njima. Na forumu anonimno sere o istima a nema muda to i javno govoriti. Zajeban je život običnog miša.
General War

#427 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju

Post by General War »

Point. wrote:
BHCluster wrote:
LBVIEW wrote: Kao sto rekoh, lajes jedino na forumu o mrskim Bosnjacima, inace sutis ko ckapi. :izet: I opet zamjena teza - nisam ja srpski jezik zvao srbacanski, tvrdio kako je BH pravoslavce u Srbe "upisao" Vasa Pelagic zvani krajcar :D i pisao sl. podrugljive komentare, k'o ti o Bosnjacima.
Sto se mozga pak tice, nemoj samo ti o istom - otkako si se dokotrljao na forum slusamo mentalni proljev tipa "Alija i ID krivi za rat", "Srbi bili dovedeni pred svrsen cin Referendumom", pa sta ce - kud ce zapoceli rat i pocinili genocid.
Zamisli ti samo mentalni sklop kod njega kad je sebi umisli da ono sto on pise po forumu ima nekog efekta. Kakav sjeban zivot moras coditi kad imas takvo nakaradno razmisljanje? :lol: Umisli lik da je neki faktor.
Umislio se miš da on prca nekoga :lol:
Nije mu lako, mrzi Bošnjake a mora živjeti među njima. Na forumu anonimno sere o istima a nema muda to i javno govoriti. Zajeban je život običnog miša.
Ko vas jebe, cast mi je karati tebe i forumsku bratiju i opet se kacite na moje postove...fetis sta li je :D
JBT moram osnovat fun-club, svi napamet znaju sta sam pisao :D
BHCluster

#428 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju

Post by BHCluster »

Umislio si se previse za nekoga tako prostog, nekulturnog i plitkog. Kazem ja sve je do kucnog odgoja.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#429 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju

Post by Chmoljo »

tema više nema nikakvog smisla. ako je ikada i imala.

prešli ste granice dobrog ukusa. moglo je biti mnogo više banova, ali zasad su se kola slomila samo na ovim.

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» General War, Fudo387

mjesec dana

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» ušće, Teniser

trajno
Locked