Meni kad je Thanos pustio suzedale cooper wrote:Stoji Steveu ona brada, čak i da ju je pokupio od Thora.![]()
Ne znam za vas ali meni je (spoiler alert!): Ona scena smrti Spidermena najteže pala u ovom Avengers filmu, čovječe ona baš klinačka i nevina reakcija Petera na smrt koja iznenada dolazi, sa jedne strane i sa druge strane Tonyeva reakcija na to. Naježio sam se i bio na rubu suza![]()
Čak i da ove smrti nisu permanentne, ovaj (ali i drugi) momenti su udarili duboko.
Marvel Cinematic Universe
Moderator: _BataZiv_0809
- beni-bu-man
#426 Re: Marvel Cinematic Universe
- Averus
#427 Re: Marvel Cinematic Universe
Meni je, mimo Spideyja, trenutak kad se Thanos okrene prema Gamori na litici. Ono je meni bilo toliko dobro odglumljeno i toliko emotivno pripremljeno. Njena reakcija, ali i njegova su mi fantastične!beni-bu-man wrote:Meni kad je Thanos pustio suzedale cooper wrote:Stoji Steveu ona brada, čak i da ju je pokupio od Thora.![]()
Ne znam za vas ali meni je (spoiler alert!): Ona scena smrti Spidermena najteže pala u ovom Avengers filmu, čovječe ona baš klinačka i nevina reakcija Petera na smrt koja iznenada dolazi, sa jedne strane i sa druge strane Tonyeva reakcija na to. Naježio sam se i bio na rubu suza![]()
Čak i da ove smrti nisu permanentne, ovaj (ali i drugi) momenti su udarili duboko.
- Bloo
- Globalna šefica
#428 Re: Marvel Cinematic Universe
Meni kad je nestalo kokica na trecini filma...
- Averus
#429 Re: Marvel Cinematic Universe
Bloo wrote:Meni kad je nestalo kokica na trecini filma...

- dale cooper
#430 Re: Marvel Cinematic Universe
Da! Thanos je bio sjajan negativac u ovome filmu, slojevitiji od prosjeka. A inače volim Brolina ko' glumca.Averus wrote:Meni je, mimo Spideyja, trenutak kad se Thanos okrene prema Gamori na litici. Ono je meni bilo toliko dobro odglumljeno i toliko emotivno pripremljeno. Njena reakcija, ali i njegova su mi fantastične!beni-bu-man wrote:Meni kad je Thanos pustio suzedale cooper wrote:Stoji Steveu ona brada, čak i da ju je pokupio od Thora.![]()
- dale cooper
#431 Re: Marvel Cinematic Universe
Averus wrote:Bloo wrote:Meni kad je nestalo kokica na trecini filma...
- Bloo
- Globalna šefica
#432 Re: Marvel Cinematic Universe
Pa sta treba da se i ja ovdje raspizdimdale cooper wrote:Averus wrote:Bloo wrote:Meni kad je nestalo kokica na trecini filma...Joj Bloo...suze pušta samo kad nestane hrane.
Vidim.emocionalni momenat, pa kontam da neko mora biti.musko...
- Averus
#433 Re: Marvel Cinematic Universe
Bloo, haj' da te VV i ja usvojimo 
I mi smo veliki obožavatelji hrane
Svaki dan je jedemo
Emotivno
I mi smo veliki obožavatelji hrane
Svaki dan je jedemo
Emotivno
- dale cooper
#434 Re: Marvel Cinematic Universe
MaaarrrrššššBloo wrote:Pa sta treba da se i ja ovdje raspizdimdale cooper wrote:
Joj Bloo...suze pušta samo kad nestane hrane.
![]()
Vidim.emocionalni momenat, pa kontam da neko mora biti.musko...
- Bloo
- Globalna šefica
#435 Re: Marvel Cinematic Universe
dale cooper wrote:MaaarrrrššššBloo wrote:Pa sta treba da se i ja ovdje raspizdimdale cooper wrote:
Joj Bloo...suze pušta samo kad nestane hrane.
![]()
Vidim.emocionalni momenat, pa kontam da neko mora biti.musko...![]()
Evo ispusi nos, ne budi picka
- dale cooper
#436 Re: Marvel Cinematic Universe
Bloo wrote:dale cooper wrote:
Maaarrrršššš![]()
![]()
Evo ispusi nos, ne budi pickajest bila emotivna scena..
Jebote, sad se presabirem...pa svi su Guardiansi mrtvi osim Rocketa
- Bloo
- Globalna šefica
#437 Re: Marvel Cinematic Universe
Trash panda!
- dale cooper
#438 Re: Marvel Cinematic Universe
No...it's rabbit...obviously.Bloo wrote:Trash panda!
- hadzinicasa
#439 Re: Marvel Cinematic Universe
ali onu: Opajajte se!Bloo wrote:
Putujemo po Toskani i recitiram joj Baudelaira na plazikasnije imamo role play...ona nek se.obuce kao Modestu Blaze a ja kao Superhik i mozemo pljackati siromasne i bogate po francuskoj obali...
nego, meni su isto oci zarosile par puta. nisam ocekivala onakav kraj. ne mogu nikako da se odlucim volim li hepi end ili ono drugo.
dobar je bio. meni su "Aboridzini" bili najbolji <3
- Qler
#440 Re: Marvel Cinematic Universe
I ja ga sinoc pogledah, i do sada nisam imao pojma o cemu se radi. Samo je Thanos previse dobar koliko sam ja shvatio, u onosu na comics verziju, gje je pravi villan.
A Thor, best hero landing award
od Deadpoola 
A Thor, best hero landing award
- Averus
#441 Re: Marvel Cinematic Universe
hadzinicasa wrote: nego, meni su isto oci zarosile par puta. nisam ocekivala onakav kraj. ne mogu nikako da se odlucim volim li hepi end ili ono drugo.
dobar je bio. meni su "Aboridzini" bili najbolji <3
ŠVRAKINO FOREVER!

Po mom skromnom mišljenju, Thanos je najbolji villain kojeg sam vidio u superhero filmovima. Svi drugi su imali te neke sebične ciljeve, često i stripovski naivne motive. Thanos je noćna mora jer je "zlikovac" s kojim možeš suosjećati, koji nema impulsivnih poteza, nema neki sebični cilj iz kojeg će samo on izvući korist. Slažem se da je strašan kontrast u odnosu na stripovsku verziju, ali mi je čak i bolji ovakav, zaniljiviji kao lik.Qler wrote:I ja ga sinoc pogledah, i do sada nisam imao pojma o cemu se radi. Samo je Thanos previse dobar koliko sam ja shvatio, u onosu na comics verziju, gje je pravi villan.
A Thor, best hero landing awardod Deadpoola
U jednom od timeline-a u stripovima (ako me sjećanje ne vara), Thanosa uspiju nagovoriti da zaustavi taj svoj "devourer of planets" pohod i on prestane biti taj neki zlikovac koji je bio.
- hadzinicasa
#442 Re: Marvel Cinematic Universe
pa zar nisu sjajni!?Averus wrote:hadzinicasa wrote: nego, meni su isto oci zarosile par puta. nisam ocekivala onakav kraj. ne mogu nikako da se odlucim volim li hepi end ili ono drugo.
dobar je bio. meni su "Aboridzini" bili najbolji <3![]()
ŠVRAKINO FOREVER!
apropos villana - sjajan mi je (eticki) momenat objasnjenja brisanja dijela populacije kao humano djelo, pri cemu nema diskriminacije sto on i sam govori, parafraziram: randomly. Tako da ni u zavrsnici filma ne znas ko ce od glavnih junaka nakon ovakvog nasumicnog odabira - ostati.
-
swanfilter
#443 Re: Marvel Cinematic Universe
Guardiansi su najjaci. Zec i Grot neprikosnoveni.
- ferratilis
#445 Re: Marvel Cinematic Universe
Poceo sam gledati Infinity War, ali nemam pojma sta se desava na pocetku. Koji film moram pogledati da vidim kako je Thanos zarobio Thora i Lokija? Nisam odavno gledao Marvelove filmove.
-
cassius
#446 Re: Marvel Cinematic Universe
ferratilis wrote:Poceo sam gledati Infinity War, ali nemam pojma sta se desava na pocetku. Koji film moram pogledati da vidim kako je Thanos zarobio Thora i Lokija? Nisam odavno gledao Marvelove filmove.
Ne moras nijedan film gledat, nego tako pocinje infinity war.
- Bloo
- Globalna šefica
#447 Re: Marvel Cinematic Universe
Averus wrote:
- MarlboroGold
#448 Re: Marvel Cinematic Universe
Nakon onog sranja imam osjećaj da će Star Lord biti glavni u nastavku 
- Averus
#449 Re: Marvel Cinematic Universe
Captain Marvel ce biti glavna u nastavku, ako se ne varam 
- Bloo
- Globalna šefica
#450 Re: Marvel Cinematic Universe
Yep.
Jadni Star Lord...sta ljubaF ucini od lika...
Jadni Star Lord...sta ljubaF ucini od lika...