Ni po muke da se bavi samo srpskim narodom.exliberal-ex wrote:Haznadar mozda se neslazete ali ljudi koji su dijelili I dijele ista misljenja kao autor knjige vode bosnjacko drustvo od 90....njihovo vidjenje I uredjenje drustva se sve vise uvlaci u svakodnevni zivot...jebo ga ti vidis i sam kako se drustvo promjenilo od 90, kako se "dolazi tobe" polako ....hAZNADAR wrote:Hajd ne .......exliberal-ex wrote:
ja nebranim srbe i njihovu politiku , sta vise u mnogim slucajevima sam i te kako kritican prema istim ali me nerviraju teme kao sto je ova....postavi se pitanje a u sustini se zna odgovor, nece ni jedan bosnjak reci nesto protiv ID kad je memorandum na drugoj strain, cak i kad se postavi pitanje dali je memorandum posljedica prijasnjih desavanja...jok to je jebeno nacrtanje ( mislim ko vjeruje u ove price)
Naravno da se jako veliki broj Bosnjaka ne slaze sa ID - ukljucujuci i moju malenkost.
Na ovoj temi se stvari samo stavljaju na mjesto. Ne moze se uporediti neuporedivo. Ne ide VS izmedju bilo cega.
a sto se tice uporedjivanja, jebiga memorandum ( barem ovo sto sam ja nabrzinu procitao zadnjih dana ) se bavi srpskim narodom , ID se nebavi direktno bosnjackim ali posto su bosnjaci slijede islamsku vjeru automatski podpadaju pod njega....pisem nabrzinu nesto zavrsavam na poslu pa mi mozak neferecera najbolje....nadam se da kontas sta hocu da kazem
I te kako se bave i komsijama i drugim narodima u komsiluku.
Ne budi ti mrsko odmori se pa procitaj ponovo od Nacrtanija do Memoranduma, pa kada ti mozak bude fercerao bolje, reci nam da se bave samo srpskim narodom.