Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
soha96 wrote: ↑13/05/2020 13:46
Hajd volio bih i ja probati taj Witcher xD
Ima li kakva provjerena lista modova koju ste koristili da nece crashovati i slicno za perfektno gejmersko iskustvo
Ja sam eevo počeo po drugi puta da igram, još uvijek me nije impresionirala, mislim čim sam je nakon 30 minuta ugasio dosta govori, al probat ću još, tek sam kod prvog onog monstera, grifina.
znači da ne trošim bezveze pare dok ne budem u prilici witcher gear kupovati..samo prodaja...ok, može i tako..ma ja neću iz Velena izaći dok sve ne očistim
aditon wrote: ↑15/05/2020 21:28
znači da ne trošim bezveze pare dok ne budem u prilici witcher gear kupovati..samo prodaja...ok, može i tako..ma ja neću iz Velena izaći dok sve ne očistim
Moja preporuka je da ne radiš tako, nego da se kasnije vratiš u regije i čistiš questove (ne sve, neke odradi sad, ostavi nešto za poslije)
Naravno, nemoj galopirati što se tiče priče, ali meni je bio baš poseban osjećaj kad sam ojačao, pa onda krenem šutati sporedne questove, istraživati svijet i upoznavati nove likove i njihove priče
Ima li kakva provjerena lista modova koju ste koristili da nece crashovati i slicno za perfektno gejmersko iskustvo
Ja sam eevo počeo po drugi puta da igram, još uvijek me nije impresionirala, mislim čim sam je nakon 30 minuta ugasio dosta govori, al probat ću još, tek sam kod prvog onog monstera, grifina.
Mislim više mi je MGS 5 lego nego W3
I ti bi trebao izdržati do baron kvesta. Pa akote ni tada ne bude držalo ok onda.
Meni je vičer bio super od samog početka i igraosam oba prije toga. Ali taj kvest malo koga ravnodušnim ostavi. Poslije toga nemaš nikalve dileme da zapravo igraš remek djelo i svjestan si da će ti biti žao kad završiš.
I ti bi trebao izdržati do baron kvesta. Pa akote ni tada ne bude držalo ok onda.
treba mi pomoć u odluci...kod questa s onim vješticama u močvari u Velenu, trebam navodno ubiti neko čudovište kako bi mi one pomogle. Ispostavi se da je čudovište gomila sluzi da je tako nazovem koja mi dipli da joj pomognem. Šta je bolja opcija u ovojsituaciji...imaju dobru priču i vještice a i ova sluz (ili šta je već)
Meni je vičer bio super od samog početka i igraosam oba prije toga. Ali taj kvest malo koga ravnodušnim ostavi. Poslije toga nemaš nikalve dileme da zapravo igraš remek djelo i svjestan si da će ti biti žao kad završiš.
Čekaj baron je odma drugi quest nakon griffina, ja sad malo šaram sa ovim sporednim questovima i naletih na vukodlaka i ne mogu da ga ubijem a u bestiary mi nema ništa o vukodlacima i kako ih ubiti? Može mala pomoć?
aditon wrote: ↑17/05/2020 20:44
treba mi pomoć u odluci...kod questa s onim vješticama u močvari u Velenu, trebam navodno ubiti neko čudovište kako bi mi one pomogle. Ispostavi se da je čudovište gomila sluzi da je tako nazovem koja mi dipli da joj pomognem. Šta je bolja opcija u ovojsituaciji...imaju dobru priču i vještice a i ova sluz (ili šta je već)
Pa baci novcic, pismo glava i odluci. Ne znam da ce ti iko dobronamjeran ovdje na temi reci sta je bolje.
Čekaj baron je odma drugi quest nakon griffina, ja sad malo šaram sa ovim sporednim questovima i naletih na vukodlaka i ne mogu da ga ubijem a u bestiary mi nema ništa o vukodlacima i kako ih ubiti? Može mala pomoć?
Mora biti pise ti da su osjetljivi na vatru koliko se sjecam, Igni znak, cursed oil premaz za srebrni mac i moondust bomba mislim da je tako naziv. Meni je obicno igni i cursed oil bilo dovoljno da ga utepam.
aditon wrote: ↑17/05/2020 21:20
ma samo sjeci i izbjegavaj..ali vjerovatno je veci level od tebe pa ti ga teško savladati
nego šta ću ja odabrati...i dalje upitnik stoji na moj prethodni post
Bilo sta da odaberes, postoje dobre i lose posljedice. Svijet Witchera nije crno-bijel po pitanju morala. Biraj ono sto ti u tom trenutku djeluje ispravno.
Mora biti pise ti da su osjetljivi na vatru koliko se sjecam, Igni znak, cursed oil premaz za srebrni mac i moondust bomba mislim da je tako naziv. Meni je obicno igni i cursed oil bilo dovoljno da ga utepam.
Nema u bestiary ništa, znači nema unosa o vukodlaku nikako.
aditon wrote: ↑17/05/2020 20:44
Igraj igru kao da si ti Geralt, vjeruj da će ti biti lakše doći do nekih odluka, a i više će te gristi savjest kad se zajebeš
@Veigar ako si naletio na njega, a prejak ti, igraj dalje, pa se kasnije vrati
Nije sve u levelima, skupljaš i ti iskustvo kroz igru, pa kad skontaš kako funkcionšu oružja, monsteri i druge stvari, vučko će da legne
Veigar wrote: ↑17/05/2020 20:55
tek kad prvi put ubiješ neko biće, onda dobiješ opis istog u zvjerinjaku
Taj vukodlak je mene najviše napatio u cijeloj igri.
Vrati se poslije, odigraj ono što se može. A ima i do toga da treba malo vremena da se čovjek navikne mehanizam borbe. U neka doba jednostavno počneš mljeti protivnike.
Meni je uvijek bilo najdraže razbojnike sjeckati. Ruka tamo, glava vamo... Milina.
aditon wrote: ↑17/05/2020 21:20
ma samo sjeci i izbjegavaj..ali vjerovatno je veci level od tebe pa ti ga teško savladati
nego šta ću ja odabrati...i dalje upitnik stoji na moj prethodni post
Bilo sta da odaberes, postoje dobre i lose posljedice. Svijet Witchera nije crno-bijel po pitanju morala. Biraj ono sto ti u tom trenutku djeluje ispravno.
Ja se u RPG-ovima uvijek vodim onom, ako si ohol i misliš da si iznad zakona najebat ćeš, što reče @chmoljo isjeckat ću te na komadiće ili spržit plasma mitraljezom ako je futurističk RPG. On će meni mislit da je frajer. E ne može brale moj.
Joj i ja sam s najvećim merakom razbojnike/bandite sjebavao
Uletim među njih, to više ne znaš koja je ruka čija, koja noga, glave zagubiš negdje u polju
Ja se ne sjećam tog zajebanog vukodlaka...
A btw jedina vrsta bića s kojima se nisam zajebavao puno su oni Leshen. Bilo mi mrsko
tek kad prvi put ubiješ neko biće, onda dobiješ opis istog u zvjerinjaku
Kako sam onda dobio upis o noonwraith prije i nego sam je ubio kod onog bunara na prvoj mapi? I to ne samo noowraith nego o sve tri vrste wraithova sam imao upis i prije nego sam ih ubio?
ne znam fakat, ja sam primjetio da tek kad nekog ubiješ, u zvjerinjaku dobiješ detaljan opis bića...jer na jednom questu koji ćeš igrati (skontao sam da nisi isti igrao) srest češ se s mnogo novih bića po prvi put ali u zvjerinjaku se pojave opisi samo onih koje si rokno. Međutim, svi susreti s raznim bićima svode se na jedno, izbjegni da te pogode i sjeci. Ja sam do sada samo jednom koristio napitak koj ti daje 10% u napadu. Još nikadn isam koristio ulja za mačeve itd. Koristim sign-se ali 90% napada se svodi na hack/slash