Kaze se swatkisuperiska wrote:Vas dvoje ste mi bas slatkiPaco wrote:Jes' eto...trebala si i Zejnu i njene dugometražne postove spomenut'![]()
![]()
Doduse, svi nam to na ulici govore kad nas vide
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kaze se swatkisuperiska wrote:Vas dvoje ste mi bas slatkiPaco wrote:Jes' eto...trebala si i Zejnu i njene dugometražne postove spomenut'![]()
![]()
Ja stvarno ali stvarno ne kontam ovaj nas mahalski mentalitet. Koja je svrha pitanja? Da se palamudi e 'vakav-'nakav/'vaka-'naka je. Raja, nije to tema ove temeazurna_obala wrote:Razveli se, a ni slova zbog čega....
![]()
Čuj splet nesretnih okolnosti![]()
Kao da je saobraćajni udes, ono malo mokar kolovoz, malo brzinakrivina, rupa na cesti
![]()
Baš sviPaco wrote:Kaze se swatkisuperiska wrote:Vas dvoje ste mi bas slatkiPaco wrote:Jes' eto...trebala si i Zejnu i njene dugometražne postove spomenut'![]()
![]()
![]()
Doduse, svi nam to na ulici govore kad nas vide
A šta je tema ove teme?superiska wrote:Ja stvarno ali stvarno ne kontam ovaj nas mahalski mentalitet. Koja je svrha pitanja? Da se palamudi e 'vakav-'nakav/'vaka-'naka je. Raja, nije to tema ove temeazurna_obala wrote:Razveli se, a ni slova zbog čega....
![]()
Kao da je saobraćajni udes, ono malo mokar kolovoz, malo brzinakrivina, rupa na cesti
![]()
Tema o razvedenim, pa valjda se može reći nešto i najčešćim razlozima, a ti se slobodno isključi sa teme.superiska wrote:Ja stvarno ali stvarno ne kontam ovaj nas mahalski mentalitet. Koja je svrha pitanja? Da se palamudi e 'vakav-'nakav/'vaka-'naka je. Raja, nije to tema ove temeazurna_obala wrote:Razveli se, a ni slova zbog čega....
![]()
![]()
azurna_obala wrote:Tema o razvedenim, pa valjda se može reći nešto i najčešćim razlozima, a ti se slobodno isključi sa teme.superiska wrote:Ja stvarno ali stvarno ne kontam ovaj nas mahalski mentalitet. Koja je svrha pitanja? Da se palamudi e 'vakav-'nakav/'vaka-'naka je. Raja, nije to tema ove temeazurna_obala wrote:Razveli se, a ni slova zbog čega....
![]()
![]()
e sad si...azurna_obala wrote: Tema o razvedenim, pa valjda se može reći nešto i najčešćim razlozima, a ti se slobodno isključi sa teme.
Paco wrote:Ma jok ta statistika. Ono, muski vs. zenske, ozenjeni vs. razvedeni, slobodni vs. gejevi...![]()
A sto se SaraFine tice, neka ona nastavi s 'afisom. Pratim gore desavanja na spratu redovno i vidim da mu je pencilin, ali ono bas.
superiska wrote:
Tema o razvedenim, pa valjda se može reći nešto i najčešćim razlozima, a ti se slobodno isključi sa teme.
zoomba wrote:Ova satrofina je najgora od sve djece
SaraFina wrote:zoomba wrote:Ova satrofina je najgora od sve djece
Ooooo Zoooombinjo! Dje ta mala što tebe zbombinjoooo? Priča se u čaršiji! Iz Stoca neka Hercegovka?
Pa, pa, pa....eto vidite, to može i ovakopukepuke wrote: Pa moj Toma, što ostavljaš čarape gdje ne treba? I ne skloniš za sobom? I napravi malo više onog graha, pa zaledi, pa neće biti kriška ručku. A i taj ugao brate, il' popravi il' kupi novi.
Bjeri bona, dohakaces ti njemu...A onda ce se s one teme o hercegovackim kulinarskim sposobnostima preselit' na ovu temuSaraFina wrote:Paco wrote:Ma jok ta statistika. Ono, muski vs. zenske, ozenjeni vs. razvedeni, slobodni vs. gejevi...![]()
A sto se SaraFine tice, neka ona nastavi s 'afisom. Pratim gore desavanja na spratu redovno i vidim da mu je pencilin, ali ono bas.
Oprostite na oftopičarenju, ali Hafizaga je čiko u poznim godinicama. Ne bih ja njega uznemiravala. A i da je mladji ne pada mi na um raditi 15-tak godina za tri alimentacije koje donosi u "miraz"
klixoris wrote:Vazda mi je ova Euridika bila draga !Euridika wrote:Opečaćen je on odavno, samo i sad živi kao momak.Tomahawk11 wrote:
Vi tvrdite pazar.
Ili ste omudrali, što bi rekli stari.
Sad se ni jedno ne date prevariti![]()
Ako ste vi zadovoljni tom korelacijom, sve ostalo je nebitno![]()
Možda bi vam bilo gore s pečatom.
Možda i bolje, ko zna.![]()
Jer uvijek mudro zbori
Ako gledaš zakonski, onda vjerovatno onaj razlog - nekompatibilnost partnera. A to podrazumijeva svašta.azurna_obala wrote:A šta je najčešći razlog razvoda, možete i pojedinačne konkretne primjere? Naravno, pitanje za razvedene
Pih! Cu' misuEuridika wrote:
Gdje si ti, mišu? Opet si nestao...
Nigdje onih sto se utrpaju, vide kucu, dobro auto itd...Euridika wrote:Ako gledaš zakonski, onda vjerovatno onaj razlog - nekompatibilnost partnera. A to podrazumijeva svašta.azurna_obala wrote:A šta je najčešći razlog razvoda, možete i pojedinačne konkretne primjere? Naravno, pitanje za razvedene
A imaš i one klasične razloge - nasilje u braku, ovisnosti (alkohol, droga, kocka) i prevara.
fale ti jos 4 mjeseca u toj racunicisupercali wrote:4 mjeseca vozika se pa 4 mjeseca pjesaci
Pa nije godina u racunici nego 8 mjeseciklixoris wrote:fale ti jos 4 mjeseca u toj racunicisupercali wrote:4 mjeseca vozika se pa 4 mjeseca pjesaci
Odakle ti bas 8 mjeseci u godini ?supercali wrote:Pa nije godina u racunici nego 8 mjeseciklixoris wrote:fale ti jos 4 mjeseca u toj racunicisupercali wrote:4 mjeseca vozika se pa 4 mjeseca pjesaci
cudan i nelogican ti taj ciklus, al' et'supercali wrote:Pa takav ti ciklus 4 vozis 4 hodas i u krug
Godina nema veze