Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KENJAC wrote:1 mec vrlo loseg kvaliteta
2 Stanoju kad je stani pani protiv zemljaka bokserice same skliznu
3 Sta bi se desilo da je onako ziv zdrav Novak u onom trenutku trazio medical time out?
4 Ponavljam jos jednom , mec je vrijedilo gledati samo zbog Mirkinog dzempera !
Kod 2:0 nula je Stan imao medicinski tajmaut i poslije zaigrao ko nov i izjednačio na 2:2 . To se malo zaboravlja !!!!!
Vidim da ti se sviđa Rodžerova žena dok je stalno pominješ....
A inače Đoković se fizički raspada otkad nema Ruski bobica šta se ima dalje pričati !!!
3 Sta bi se desilo da je onako ziv zdrav Novak u onom trenutku trazio medical time out?
Nema nikakog Neuera na AO taj ti igra u Bajernu pogrijesio si forum i turnir.
Ne smijem ni zamisliti sta ce biti sa Noletovim medikalima kad dodje u umirovljenicke godine.
Neki i dalje lete pred rudu, ko da se nisu prije sat vremena oprzili.
I zbog ovoga je jednostavno najveci svih vremena. Dosad su ga milion puta otpisivali, posebno nakon prosle godine i pola godine odsustva, ali covjek hladno dodje do finala u 35. godini. I ne mora ga uzeti, neka izgubi, ali je pokazao da je babo ove igrice.
Znam, sad ce se dezurni kriticari javiti da nam objasne kako je ovo 8. Svjetsko cudo, jer su zaboga ispai Novak i Murray, ali upravo to objasnjava dodatno situaciju i razliku izmedju Federera i svih ostalih tenisera na ATP-u.
Novaka sa 35. vec vidim kako se sa sincinom igra u plicacima Monte Carla ili Murraya kako drma viski u nekom od lokalnih pubova.
Nije to vise ni broj osvojenih GS-ova, turnira ili ostalo, covjek je jednostavno genije. Prvi ja sam ga dosad otpisiv'o hiljadu puta, ali...
Nadal nista posebno nije pokazao do sada. Igra dobro, ali nista spektakularno.
Dimitrov je napredovao, i u Brisbaneu je pobijedio nakon par godina bez titule i uhvatio je dobar zalet.
Sad da li je vrijeme da konacno napravi pravi iskorak, ili ce Rafa uzeti na iskustvo tesko je reci. Meni ipak izgleda da bi Bugar mogao uzeti minimalno set.
KENJAC wrote:Mislim da bi bio red i ovdje da cestitam gospodji Lucic Baroni na fenomenalnom rezultatu. Bravo Mikice !
otidji joj na tviter fejs i instagram pa cestitaj - mojne ovdje jeftino glumit politicki regularnog pratioca tenisa. mozda joj se i svidis ako se ne prepadne.
Nije Federer čudo u sportu pa sa 35 niže uspjehe. Veliko je broj sportista koji su u tim godinama blistali npr..Dino Zoff sa 40 osvojio svjetsko prvenstvo sa italijom , Šumi u tim godinama harao sa formulom 1... ovo su mi prvi koji su pali na pamet
Da ne budem nepristojan ali posto sam ja gledao prva dva seta barem ta dva su po meni bila dobra. Problem je sto su bili dosta jednosmjerni. Za one koji su navikli na iscrpljujuce i dosande razmjene udaraca gdje se ceke greska protivnika i da izvinete naguzivanje na svakom poenu uz uklizavanje na betonu, beskrajno pimplanje loptice prije servisa ovo je sigurno dosadno.
Npr. Murray i Dokovic izadu na mrezu kada se pozdrave poslije meca.
jarobot wrote:Nije Federer čudo u sportu pa sa 35 niže uspjehe. Veliko je broj sportista koji su u tim godinama blistali npr..Dino Zoff sa 40 osvojio svjetsko prvenstvo sa italijom , Šumi u tim godinama harao sa formulom 1... ovo su mi prvi koji su pali na pamet
Neuporedivo. Zoff stoji na golu, Fedex pretrči 10-ak kilometara za 4 h... Još tenis individualni sport, sve sam radiš... Nemoguće porediti, tim je ovaj podvig Federera nevjerovatan
jarobot wrote:Nije Federer čudo u sportu pa sa 35 niže uspjehe. Veliko je broj sportista koji su u tim godinama blistali npr..Dino Zoff sa 40 osvojio svjetsko prvenstvo sa italijom , Šumi u tim godinama harao sa formulom 1... ovo su mi prvi koji su pali na pamet
Neuporedivo. Zoff stoji na golu, Fedex pretrči 10-ak kilometara za 4 h... Još tenis individualni sport, sve sam radiš... Nemoguće porediti, tim je ovaj podvig Federera nevjerovatan
Samo da te malo ispravim oko ovog broja kilometara.. Prije par dana ne znam na kojem mecu komentator rece da je teniser pretrcao 3 km i nesto. A mec je isao u 4 ili 5 setova, nisam siguran. Mozda ce se neko sjetiti.