alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
- commendatore
#426 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Meni je najgore pijanstvo bilo par puta kad sam trebo da guzim al dusa oce tijelo nemre kakvo je to bilo razocarenje boze.. .
Trpam kitu u kurton pjan .... kaem mladoj de bona ne osjecam ga ni ja sta ce nam kurton kae mora... elem pokuso zitigu al duplo nemre...em od tutnjeva u glavi em sto sam utrno od kombinacije martini rosso martini bianco chardonay citavu bocu kao prespijelo par plzena .... ujutru mi doslo da placem ko dijete kad sam vidio kakvi guzovi su me mimoisli..... otad samo bez kurtona mrš
Trpam kitu u kurton pjan .... kaem mladoj de bona ne osjecam ga ni ja sta ce nam kurton kae mora... elem pokuso zitigu al duplo nemre...em od tutnjeva u glavi em sto sam utrno od kombinacije martini rosso martini bianco chardonay citavu bocu kao prespijelo par plzena .... ujutru mi doslo da placem ko dijete kad sam vidio kakvi guzovi su me mimoisli..... otad samo bez kurtona mrš
-
klixo
#427 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
brisi post
Last edited by klixo on 12/11/2016 15:42, edited 1 time in total.
- MJAU - da
#428 Re: alkohol
supercali wrote:Nemam sta zamjeraticommendatore wrote:ma ima onaj vic "od karlovacke me supak boli" pa rekoh da se nasalimne zamjeri moro sam
Sto kazu sam pao sam se ubio
Temu sam postavio da bude lekcija za nekoga i da ne dozivi isto kao i ja ili mozda i gore
Da pokazem koliki je alkohol ustvari problem iako ga svi uzimamo zdravo za gotovo
Pa taman hoću da te zovem na pivo, da isperemo one silne kafe.
-
statixx
#429 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Imam hafera koji ujutro kad je mamuran smaze pola tegle majoneze.jasko_ba wrote:ultima_palabra wrote:Ne mogu ništa teško ujutru... prvo jedno sat-dva naguljujem kiselu, da vratim tečnost i mineraleJack Be Nimble wrote: Nego sta i kada vi jedete slijedece jutro? Mnogi govore odma ujutro nema nista bolje od pice, jaja, burek, sto masnije to bolje. A ja slijedeci dan, pogotovo ako sam povracao, ne mogu nista jesti do 18h. Uglavnom kamilica i tost bez ikakvog namaza. Male komadice kruha jedem ko vrabac.![]()
Poslije toga je najbolja paradajz čorba, pravo kisela po mogućnosti... i par kriški hljeba. Pravo ogladnim tek navečer.
Ne moze jednostavnije, bar meni. Poslije ovog, po mogucnosti cevapi. Budem savrsen cijeli dan.
Ja slabo mogu masno, ali zato tarhana legne pravo. Najbolje je zimi, rasturim se rasolom i dobar.
- supercali
#430 Re: alkohol
Ajde idemo ja cu ono dzamijsko sa 0%MJAU - da wrote:supercali wrote:Nemam sta zamjeraticommendatore wrote:ma ima onaj vic "od karlovacke me supak boli" pa rekoh da se nasalimne zamjeri moro sam
Sto kazu sam pao sam se ubio
Temu sam postavio da bude lekcija za nekoga i da ne dozivi isto kao i ja ili mozda i gore
Da pokazem koliki je alkohol ustvari problem iako ga svi uzimamo zdravo za gotovo
Pa taman hoću da te zovem na pivo, da isperemo one silne kafe.
- studiorum_tuzlaensis
#431 Re: alkohol
otprilike tako i kod mene, 2 pive su maksimum al zatoVelkoski wrote:studiorum_tuzlaensis wrote:Ako na stranu stavimo nevidljive i više entitete, po čemu se zaključuje da je to zabranjeno iz ljubavi? Alkohol ne bi trebao biti zabranjen, već njegova zloupotreba, i to je ključna stvar koju konkretno Islam nikad nije razgraničio. Svi se drže jednog tumačenja (više ajeta) iz Kur'ana kojim su zabranjeno "gatanje, kumiri, bacanje strelica i vino".
ekčli, zabranjeno je sve što 'oduzima' ilitiga muti pamet![]()
ali slažem se da se dvosmislenost itekako koristi da se nešto smatra odobrenim, a nešto zabranjenim.
inače, ne cugam odavno, jer ne vidim poentu, dovoljno sam kreten i bez njega
bobe ponekad :roza:
šilja vazda
danda rijetko
-
sumirprimus
#432 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
mislim smijesno tita mi.
il se drzis vjesrkih pravila, nema malo sedrzat..
il se ne drzis.
alkohol je dobar,alkohol je zdrav.
sto ne valja otpasce,sto valja i dalje piti ce.
il se drzis vjesrkih pravila, nema malo sedrzat..
il se ne drzis.
alkohol je dobar,alkohol je zdrav.
sto ne valja otpasce,sto valja i dalje piti ce.
-
almir90
#433 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Samo naprijed, može se uživati u životu i bez alkohola.
-
almir90
#434 Re: alkohol
Pa tako treba zabraniti i zgodne žemske, vazda mi se pamet oduzme i pomuti kad vidim fajnu žensku u minjaku s dobrE nogE.Velkoski wrote:
ekčli, zabranjeno je sve što 'oduzima' ilitiga muti pamet![]()
-
sumirprimus
#435 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
almir90 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo naprijed, može se uživati u životu i bez alkohola.Što se mene tiče, ima oko tri-četiri godine kako sam prestao da pijem.
izasoja jednom s kumom i jaranima, idemo mi na kafu necemo pit.
bog te smora izdrzali smo 12minuta...
kako neko moze izca icijedit kafu il koktu limunatu, dva sata..pa ustat promijenit kafic i opet isto..i ono gledasko prolazi,pamalo u mobitel, pa malo se nasmijes,nesto bezze prokomentarises ko fol zainteresovano a ustvari samo da ne sutis ko gluo krme...
mislim ok, svako zna svoje,repsket...
ja ne mogu zamislit...
ozbiljno...
-
almir90
#436 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Ma sve ti je to od osobe do osobe, u to ne treba ulaziti. Meni je bitno da je dobro društvo i atmosfera, veselje dođe samo.sumirprimus wrote:
![]()
![]()
![]()
kako neko moze izca icijedit kafu il koktu limunatu, dva sata..pa ustat promijenit kafic i opet isto..i ono gledasko prolazi,pamalo u mobitel, pa malo se nasmijes,nesto bezze prokomentarises ko fol zainteresovano a ustvari samo da ne sutis ko gluo krme...
ja ne mogu zamislit...
ozbiljno...
Ja dok sam pio, nisam se opijao baš ono da se oduzmem, to mi je se desilo svega četiri-pet puta. Već sam pred zadnju godinu krenuo puno češće da pijem, pa sam mogao i sam sjediti svaki dan koju pivu oboriti, i zajebi ti to. Jedan dan rekao da neću više, i tako ide do danas, pa se nadam i dalje.
-
pemanapemani
#437 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Glupo je forsirano nepijenje pod krinkom zdravog života.
Dvije pive ili tri vlahova ili dvije rakije, joint vs. apaurin za spavanje?
Forsirano pušenje nargila ili miks pive i rakije od kajsije za večernji izlazak?

Dvije pive ili tri vlahova ili dvije rakije, joint vs. apaurin za spavanje?
Forsirano pušenje nargila ili miks pive i rakije od kajsije za večernji izlazak?
-
sumirprimus
#438 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
ma sve ok razumijem.almir90 wrote:Ma sve ti je to od osobe do osobe, u to ne treba ulaziti. Meni je bitno da je dobro društvo i atmosfera, veselje dođe samo.sumirprimus wrote:
![]()
![]()
![]()
ja ne mogu zamislit...
ozbiljno...
Ja dok sam pio, nisam se opijao baš ono da se oduzmem, to mi je se desilo svega četiri-pet puta. Već sam pred zadnju godinu krenuo puno češće da pijem, pa sam mogao i sam sjediti svaki dan koju pivu oboriti, i zajebi ti to. Jedan dan rekao da neću više, i tako ide do danas, pa se nadam i dalje.
ja sam tako reko sam sebi jedno 201 put nikad vise nikad vise nikad vise..
kako ono kazu ebo pijanstvo bez kajnja
-
almir90
#439 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
sumirprimus wrote: ma sve ok razumijem.
ja sam tako reko sam sebi jedno 201 put nikad vise nikad vise nikad vise..
kako ono kazu ebo pijanstvo bez kajnja
Samo udri!
-
sumirprimus
#440 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
a sto iz pijanstva ima prica to nigdje nema...
ehh mogle bi se naprvait bar 3 4 sezone ebo hodajuce mrtvace
ehh mogle bi se naprvait bar 3 4 sezone ebo hodajuce mrtvace
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#441 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Sinoć 5 Jelena, ma ni da me dirne... znaš ono više bi me limunada pukla
Al' jesam polagano pio i mezio uštipke sa suhim mesom.
-
sumirprimus
#442 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
jelen je piva??? sta date drmne?Jimmy McNulty wrote:Sinoć 5 Jelena, ma ni da me dirne... znaš ono više bi me limunada pukla![]()
danas sam,u kaficu lagano ispijuckao bocu grasevine...
presjeko sam pivom..
evo sad sam na 5 ,6 dcu jabuke 40°..moja.
kakvo drmanje nije kavez da se drma
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#443 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
sumir, ti mescini vazda pjan

- Danguba
#444 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
smanji ribu inace ode uciteljica...sumirprimus wrote:jelen je piva??? sta date drmne?Jimmy McNulty wrote:Sinoć 5 Jelena, ma ni da me dirne... znaš ono više bi me limunada pukla![]()
presjeko sam pivom..
kakvo drmanje nije kavez da se drma
hocu da kazem, doza ti se iz dana u dan povecava sve do jednom...a nisi los covjek. povuci malo rucnu.
-
suspect_zero
#445 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Tomahawk11 wrote:sumir, ti mescini vazda pjan![]()
-
sumirprimus
#446 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
druze ba..
hos da slkam...
sto to lagat ne kontam
ja volim popit,, i pijem...
jebemu da kazem da sam jenoc popio dva i po litra i nisam mogo dalje...realno..al nisampovratio...
nema povracanja... al krevet ne gine
a jenom sam prepio za novu u sarajevu neko sranje dzin i haj slatko to,duha duha ide flasa, jebo ovo, daj rakiju,osta dva tri deca ja u plasticnu flasu malo kisele dodam i izadjemo vanka,,,fakat me puko hladan zrak i pricaju mui ujutro.,.ja se ne sjecam...ja poveo tribinu
kako tad nisamfasovo neam pojma.
hos da slkam...
sto to lagat ne kontam
ja volim popit,, i pijem...
jebemu da kazem da sam jenoc popio dva i po litra i nisam mogo dalje...realno..al nisampovratio...
nema povracanja... al krevet ne gine
a jenom sam prepio za novu u sarajevu neko sranje dzin i haj slatko to,duha duha ide flasa, jebo ovo, daj rakiju,osta dva tri deca ja u plasticnu flasu malo kisele dodam i izadjemo vanka,,,fakat me puko hladan zrak i pricaju mui ujutro.,.ja se ne sjecam...ja poveo tribinu
kako tad nisamfasovo neam pojma.
-
suspect_zero
#447 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
Danguba wrote:smanji ribu inace ode uciteljica...sumirprimus wrote:jelen je piva??? sta date drmne?Jimmy McNulty wrote:Sinoć 5 Jelena, ma ni da me dirne... znaš ono više bi me limunada pukla![]()
presjeko sam pivom..
kakvo drmanje nije kavez da se drma![]()
hocu da kazem, doza ti se iz dana u dan povecava sve do jednom...a nisi los covjek. povuci malo rucnu.
Hoće čovjek da upozna raju iz AA...a možda mu se posreći i da mu dr.Kapetanović održi koju seansu
-
sumirprimus
#448 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
jebote kapetanovic znasstaoni kazu...
kloni se obojenih i ako vec pijed pij domace bezobjno po mogucnosti rakiju zivota mi iso ba vise put
imaju ti naki istematski
kloni se obojenih i ako vec pijed pij domace bezobjno po mogucnosti rakiju zivota mi iso ba vise put
-
sumirprimus
#449 Re: alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
ma knjigu napisat zivota mi.
u ratu
dobro se ikako normalno
jebote apsint sta smo pili dboro ne planusmo
u ratu
jebote apsint sta smo pili dboro ne planusmo
- Danguba