Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vranjes koliko vidim ove sezone igra stopera u klubu.
Bicakcic bi mogao (i pretpostavljam da ce) na tu poziciju. Mateo Susic mescini nije ni pozvan.
Medo nam i ne treba vala. Vjerovatno i bolje bez njega. U ovisnosti da li igra Ibisevic, dodao bi jos Susica u sredinu, uz Cimirota i Pjanica. Ostalo se manje vise zna.
Opća ravnodušnost da ne kažem i blago zadovoljstvo na vijest o povredi Medunjanina pred utakmicu sa Grčkom pokazuje koliko mi zapravo imamo više vjere u ove igrače.
Sudi erikson. Na euru je tanak bio, mnogo gresaka pa su ga ranije kuci poslali, volio bih da je neko drugi ali od mese ponajvise zavisi tok i rezultat ove utakmice.
Sudi erikson. Na euru je tanak bio, mnogo gresaka pa su ga ranije kuci poslali, volio bih da je neko drugi ali od mese ponajvise zavisi tok i rezultat ove utakmice.
Ovaj mnogo bolji od ovog, onaj izmislio fudbal za onog, onaj Ronaldo za onog, itd. Ovako nešto kad pročitam odmah mi nije dobro. Iz reprezentacije se par igrača izdvaja kvalitetom, a ostali su u pet deka.
ma nije bolji da je je bolji ne bi igrao u Zelji
Pa dobro, da je vrijedio do sad bi nesto napravio od karijere i ne bi zavrsio u Zelji.
A nije da nije imao sansi...
ljevoruki wrote:Mi boljeg desnog beka od Vranjesa nemamo, svaka druga opcija je jedan od stopera na beku sto nam u startu limitira duplanje po boku u fazi napada.
Stvarno ne vidim ko bi mogao na desnog beka ako Vranjes ne bude mogao da igra.
Mateo Susic pa i Bicakcic.
Ni jedan ni drugi nije bolji bek.
Cinjenica da Bico igra u Bundesligi a ova dvojica u lijevim ligama govori o kvalitetu igraca.
Point. wrote:Jel Miroslav umjesto Medunjanina? Ko ce onda umjesto Tetovaze? Daj tog malca iz Groningena.
Nit je Miroslav umjesto Medunjanina, nit je ovaj iz Groningena desni bek.
Umjesto koga je Zeljina nada? Ma mi nemamo pristojnog desnog beka jos odkako se Mujdza povrijedio u Parizu, tako da kad moze Tetovaza igrati moze svako.
Point. wrote:Jel Miroslav umjesto Medunjanina? Ko ce onda umjesto Tetovaze? Daj tog malca iz Groningena.
Nit je Miroslav umjesto Medunjanina, nit je ovaj iz Groningena desni bek.
Umjesto koga je Zeljina nada? Ma mi nemamo pristojnog desnog beka jos odkako se Mujdza povrijedio u Parizu, tako da kad moze Tetovaza igrati moze svako.
Ne zamjenjuje nikoga. Očito hoće da dodatno ojača ofanzivni dio ekipe.
Samo kod nas realno gdje ce ko sa nama? Povrjede ti se centralni vezni i bek ti pozoves krilo , povrjedi se golman zovnes napadaca, povrjedi se napadac, zovnes 3 beka ali tako je i u drzavi sve nakradno, automehanicar vodi pozoriste, slikar obdanista, glumac skolstvo, kosarkas kanton itd. Ako se vec zvao neko iz lige usmjesto stevanovica a pogotovo duljevica Nemanja (Nermin) Bilbija je zasluzio poziv.
Dr. Kuca wrote:Samo kod nas realno gdje ce ko sa nama? Povrjede ti se centralni vezni i bek ti pozoves krilo , povrjedi se golman zovnes napadaca, povrjedi se napadac, zovnes 3 beka ali tako je i u drzavi sve nakradno, automehanicar vodi pozoriste, slikar obdanista, glumac skolstvo, kosarkas kanton itd. Ako se vec zvao neko iz lige usmjesto stevanovica a pogotovo duljevica Nemanja (Nermin) Bilbija je zasluzio poziv.
Meni ovo lici na onu pricu sa drugog portala o savezu i Meshi.Navodno
Mesha jesi li stigao
Jesam
Ok,evo spisak pripremljen pa objavi
Point. wrote:
Visca ni u snu ne posigne onakav pogodak sto je Miroslav postigao neki dan.