Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
USAblues wrote:Sjecam se djevojke , veoma lijepa,kratka kosa. Nije bas puno aktivna na forumu bila. Znam da je ucestvovala u humanitarnoj akciji za onog momak iz Srebrenice " zeeljan sam da se hljeba najedem" kad se krava kupila, traktor, stala napravila, itd.....lijepa cura bi...pa jos humanitarka....dal' se udala ili....Havanina drugarica kolko sam skonto... STA bi sa tim momkom iz srebrenice " stade li na noge"?
Stade, stoji i danas, jedino nekad legne malo ako popije previse.
Nije moguce da ne znas kako je ta shtorija zavrsila?
USAblues wrote:Sjecam se djevojke , veoma lijepa,kratka kosa. Nije bas puno aktivna na forumu bila. Znam da je ucestvovala u humanitarnoj akciji za onog momak iz Srebrenice " zeeljan sam da se hljeba najedem" kad se krava kupila, traktor, stala napravila, itd.....lijepa cura bi...pa jos humanitarka....dal' se udala ili....Havanina drugarica kolko sam skonto... STA bi sa tim momkom iz srebrenice " stade li na noge"?
Stade, stoji i danas, jedino nekad legne malo ako popije previse.
Nije moguce da ne znas kako je ta shtorija zavrsila?
sjecam se i ja toga, al fakat ne znam kako je to sve završilo
evo i ja sam na forumu skoro 10 godina i ovo je jedini nick koji sam imao. a bio sam banovan par puta čak jednom i mjesec dana ali to je bilo u početku
jao_situacije wrote:meni je najveća misterija sirija
sve mi je jasno ko je ko, ali koliko je klonova tamo...
ne razumijem te ljude, banuju ga i on opet isto i opet se prijavi
Na Siriji vise slabo ima ko normalan.
ma dobro tamo je podijeljena ekipa, zna se ko je na kojoj strani
mada ima i normalne raje doduše neki se ne javljaju više, a bili su okej, možda su sad pod drugim nikovima
čmoljo zna..
ne jemenu si ti glavni
Evo gledam baš, meni je potpuno nevjerovatno da je Sirija tema na koju se na Klixu bez problema ispiše blizu 5.000 stranica (vol. 1 + vol. 2), and counting... i nemam predstavu ko i šta tamo piše. Ali poređenja radi, tema o Miloradu Dodiku, dakle jednoj od najistaknutijih i najutjecajnijih faca bh. postratne političke scene, je u pet godina postojanja više skupila "samo" oko 2.000 stranica.
panja njami njami i ajvar ,gldana sam ,idem nesot pojesti
dodji u kafanu--tamo cu ti ajvar i panju servirat
Muha, ti bi fakat mogao otvoriti pravu kafanu, vjerujem da bi bilo raje non stop, neka pravo dobra prica, ono tipa ne moras se ni sa kim nikada dogovarati, samo odes tamo na kafu, ili ljutu, znas da vazda ima neko
medjutim wrote:
Muha, ti bi fakat mogao otvoriti pravu kafanu, vjerujem da bi bilo raje non stop, neka pravo dobra prica, ono tipa ne moras se ni sa kim nikada dogovarati, samo odes tamo na kafu, ili ljutu, znas da vazda ima neko