Lejla Colak uzvraca udarac!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#426 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
jihad watch
a mislio sam da me ništa ne može nasmijati

- Drvosjeca iz Dejcica
#427 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
San svakog ateiste je da osvane na naslovnici Jihadwatch.org.sunceKOtepsija wrote:https://www.jihadwatch.org/2016/09/bosn ... her-murder
Bosnia: Reporter who mocked burka goes into hiding after Muslims offer bounty for her murder
-
mario001
#428 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
sunceKOtepsija wrote:https://www.gofundme.com/lutfmission
6 500 cilj?
Nesto slicno ovome
Koristi dildo kada postigne cilj
chaturbate.com
-
Korisničkoime
#429 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ne znam od koga ste tu lekciju mogli naučiti, ko je dijelio te lekcije. Ko je na toj teritoriji po tom pitanju zavodio red.Black swan wrote:ovo jutros što sam vidio na fejsu dok sam kenjao ima dosta scrin šotova prijetnji
i moram priznati da se dobro obračunava s onim pripadnicima religije mira koji je žele silovati i uništiti
mi nebošnjaci smo davno naučili lekciju i manji smo od makova zrna
pogotovo na teritoriju koji je obranila a bih
pa majku mu krečim i bolje se odnosim prema kuranu nego prema bibliji prilikom preslagivanja
ne ispod pasa ne na pod ne ovo ne ono a bibliju bacim pa gdje padne
eto kakvu su mi autocenzuru nametnuli![]()
mislim da je lejla tvrd orah predviđam karijeru u UNu
a naši pripadnici religije mira su ovo navikli od atarih prdonja komunista četnikuša i ustaša pa su malo zbunjeni kad jedna mlada djevojka
razmišlja drugačije
Autocenzura nije dobra stvar, kao ni tvoje odnošenje prema Bibliji, musliman sam ali se radi o svetoj knjigi ne bi trebao tako ali opet to je ipak tvoja stvar.
Religija, islam, kršćanstvo judeizam moraju se smijeti komentirati i kritikovati. Nesmijemo dopustiti nikakvu cenzuru po tom pitanju, meni kao muslimanu prvom to ne bi odgovaralo, ko smo mi muslimani vjernici da smo svu pamet ovog svijeta pokupili ako krenemo krivim putem svako bi imao ili ima pravo da nam skrene pažnju ako već neko od naše braće po vjeri to ne učini onda ne vidim razloga zašto to ne bi smjeli i ne bi trebali da urade pripadnici drugih religija ili ateisti ili agnostici.
Međutim Lejla nije mislila ni upozoriti, ni skrenuti pažnju nego uvrijediti te izazvati ovakve reakcije koje su bile s njezine strane očekivane jer samo ako takvih reakcija bude ona se može postaviti za žrtvu i zapaliti odavde.
Sve je ovo komično pa dobro tragikomično.
Stvarni problem je kada neko sutra zaista bude u opsanosti zbog izražavanja svog mišljenja ko će takvu osobu nakon ovog Lejlinog cirkusa shvatiti ozbiljno, curica kako bi sebi ugodila čini štetu kome prije stigne i neobazire se na isto ni najmanje. Dno je bila izjava RTRS-u, televizijskoj kući koja ne priznaje stvarne žrtve silovanja jada se prijetnjama silovanjem iz sigurne Škotske.
- arzuhal
#430 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Indira je prva žena s nikabom koja se kandidovala na lokalnim izborima? Red bi sada bio da se i Lejla kandiduje s dildom na čelu. Od mene ima podršku i glas 
- Matzan
#431 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Jako sposobna žena!
Do sada je bilo kao nek pravilo da neke zgodne i izazovne žene koriste picu da naprave karijeru.
Ova ružna i odbojna i još s dildom umjesto pice pravi karijeru...
Do sada je bilo kao nek pravilo da neke zgodne i izazovne žene koriste picu da naprave karijeru.
Ova ružna i odbojna i još s dildom umjesto pice pravi karijeru...
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#432 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
'oćel' i tebe silovat'Chmoljo wrote:Lakat Jebić wrote:vec sam obecao glasove, pozzjao_situacije wrote:
lakat jesi ti iz sg![]()
nasmija me pošteno
![]()
inače, ako ja počnem kačiti prijetnje, hoću li ja dobiti azil?
još ja ne dobijam prijetnje samo od ovog sarajevskog ogranka ISIL-a... ima tu i križarskih prijetnji, a bogami ni pravoslavni talibani ne zaostaju![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#433 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
de ba...
mi nemamo problem sa iznošenjem vlastitog mišljenja ako je ono upereno protiv religije.
mi imamo problem iznošenja ikakvog mišljenja ako je kontra društvenog mejnstrima. pobogu pa forumaši sa dužim stažom znaju kako je znalo biti na temama o plagijatoru Dini Merlinu... na rubu incidenta.
treba li pominjati temu o Edinu Džeki? historijske teme iz devedesetih?
političari se opet mogu kritikovati, jer im to ustvari ide na ruku... ogaditi što više ljudima politiku, da izlaznost bude što manja. ima dovoljno zaduženih džabojeda koji će uz nisku izlaznost obezbjediti još četiri godine rahatluka/patnje.
mi smo samo odraz niske društvene svijesti i niskog samopouzdanja u vlastito mišljenje, koje je u stanju uvrijediti i poljuljati svako ko kaže/napiše išta suprotno od uvriježenog. a to je prosto zato što većina ljudi prihvati takve "činjenice" kakve im se serviraju, bez ikakve želje za propitivanjem: to je tako i gotovo! ginem za to!
pa što? jer mi je tako rečeno!
i to nije rezervisano za Sarajevo. čak ni za Banjaluku ili Široki Brijeg. ništa bolje ovakva mišljenja ne prolaze ni u Beogradu (gdje novinari dobiju "konkretizaciju prijetnji"), ili ne znam, Splitu, gdje primiš govno u facu. međutim, grad sa Bošnjačkom većinom, čiji je bekgraund islamski, odlično dođe za naslovnice u sveopštoj histeriji od terorizma i velikih migracija sa Istoka...
da je ona bar napisala šta provokativno ali sa poentom, pa hajde... ovako... budibogsnama...
mi nemamo problem sa iznošenjem vlastitog mišljenja ako je ono upereno protiv religije.
mi imamo problem iznošenja ikakvog mišljenja ako je kontra društvenog mejnstrima. pobogu pa forumaši sa dužim stažom znaju kako je znalo biti na temama o plagijatoru Dini Merlinu... na rubu incidenta.
političari se opet mogu kritikovati, jer im to ustvari ide na ruku... ogaditi što više ljudima politiku, da izlaznost bude što manja. ima dovoljno zaduženih džabojeda koji će uz nisku izlaznost obezbjediti još četiri godine rahatluka/patnje.
mi smo samo odraz niske društvene svijesti i niskog samopouzdanja u vlastito mišljenje, koje je u stanju uvrijediti i poljuljati svako ko kaže/napiše išta suprotno od uvriježenog. a to je prosto zato što većina ljudi prihvati takve "činjenice" kakve im se serviraju, bez ikakve želje za propitivanjem: to je tako i gotovo! ginem za to!
i to nije rezervisano za Sarajevo. čak ni za Banjaluku ili Široki Brijeg. ništa bolje ovakva mišljenja ne prolaze ni u Beogradu (gdje novinari dobiju "konkretizaciju prijetnji"), ili ne znam, Splitu, gdje primiš govno u facu. međutim, grad sa Bošnjačkom većinom, čiji je bekgraund islamski, odlično dođe za naslovnice u sveopštoj histeriji od terorizma i velikih migracija sa Istoka...
da je ona bar napisala šta provokativno ali sa poentom, pa hajde... ovako... budibogsnama...
- Pitar s Kariba
#434 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

... over 60% ...Jesmo l' se ovo popravili od popisa?
- TAFKAP
#435 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Na zapadu je bruka takvih stranica i blogova, koje su medjusobno dobro povezane. Najpoznatija u Njemackoj je kloaka pod imenom Politically Incorrect, iz koje su proizasli pokret PEGIDA i politicka stranka AFD.Black swan wrote:jihad watch![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a mislio sam da me ništa ne može nasmijati
![]()
![]()
Last edited by TAFKAP on 23/09/2016 11:58, edited 1 time in total.
-
Mutivoda
#436 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
kod čmolje je triki situacija, koja strana će uplatiti šta na gofundme, kad on ni s kim dobar nije.
jer nije nam već dovoljno zanimljivo.
S obzirom da je između njih dvije već puklo i "blokiranje" na društvenim mrežama, jer odrasli ljudi, može l' kakav duel u kakvoj teve emisiji? "Čik fajt" (ovo nije pozivanje na fizički obračun, naravno, nego na verbalni konflikt, da ne bi bilo kasnije "mutivoda poziva na ovo, na ono.."), fali nam nešto tako na "političkoj" sceniarzuhal wrote:Indira je prva žena s nikabom koja se kandidovala na lokalnim izborima? Red bi sada bio da se i Lejla kandiduje s dildom na čelu. Od mene ima podršku i glas
- Chmoljo
#437 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
enko 1964 wrote:
'oćel' i tebe silovat'

-
Nadzorna_ploca
#438 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Fali joj dobra belegija. 
- piupiu
#439 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
KB9 wrote:cafiraKrokodajl wrote:Bezbožinka, Ćafira, Hateistea, Murteda...Muhamed Đakmić wrote:a kakvo će ime uzeti, mislim ako je lejla muslimansko, koje je ateističko? ima li ateističkih imena zapravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#440 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Oooooo Tito te jbo.... Koji sam ja konj......svaki dan na jedan posao pa onda na drugi umjesto da izvrijeđam nekoga/nešto i postavim apel za pomoć na gofundme.Pitar s Kariba wrote:
... over 60% ...Jesmo l' se ovo popravili od popisa?
Jbmti glupog insana.... Lejla svaka čast.
-
broj dva
#442 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Oluja u casi vode. Niti bi se Lejli sta desilo niti je neko zainteresovan da joj zlo nanese.
Takav je vakat, laje se i prijeti preko fejsa i foruma ali sa rjeci na djela je veliki korak, preveliki za ratnike sa tastaturom.
Da se razumijemo, nije nimalo u redu slati joj poruke tipa "trebalo bi te silovati/ubiti/spaliti" i ja bi na njenom mjestu sve to prijavio policiji i gurao do kraja kroz sudski sistem. "Ideoloski" sam uvjek na strani nevjernika i kritike religije ali ovo sto ona sada radi ovim internacionalnim profiliranjem kao zrtva ekstremnog islama u BiH je tuzno i ruzno. Lejla kao bosanka zna kakav je nas Islam, najpitomiji i najtolerantniji na svjetu, bez krvi na rukama, bez kaznjavanja ateista, bez ubijanja grjesnika, bez kamenovanja, bez fetvi...
Kao ateista uvjek bi radje i lakse zivio sa bosanskohercegovackim muslimanima nego sljedbenicima neke druge religije.
Takav je vakat, laje se i prijeti preko fejsa i foruma ali sa rjeci na djela je veliki korak, preveliki za ratnike sa tastaturom.
Da se razumijemo, nije nimalo u redu slati joj poruke tipa "trebalo bi te silovati/ubiti/spaliti" i ja bi na njenom mjestu sve to prijavio policiji i gurao do kraja kroz sudski sistem. "Ideoloski" sam uvjek na strani nevjernika i kritike religije ali ovo sto ona sada radi ovim internacionalnim profiliranjem kao zrtva ekstremnog islama u BiH je tuzno i ruzno. Lejla kao bosanka zna kakav je nas Islam, najpitomiji i najtolerantniji na svjetu, bez krvi na rukama, bez kaznjavanja ateista, bez ubijanja grjesnika, bez kamenovanja, bez fetvi...
Kao ateista uvjek bi radje i lakse zivio sa bosanskohercegovackim muslimanima nego sljedbenicima neke druge religije.
- insomnia78
#443 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Zlobnici bi rekli da "nas" islam cak i nije islambroj dva wrote:Oluja u casi vode. Niti bi se Lejli sta desilo niti je neko zainteresovan da joj zlo nanese.
Mutivoda wrote:kod čmolje je triki situacija, koja strana će uplatiti šta na gofundme, kad on ni s kim dobar nije.![]()
S obzirom da je između njih dvije već puklo i "blokiranje" na društvenim mrežama, jer odrasli ljudi, može l' kakav duel u kakvoj teve emisiji? "Čik fajt" (ovo nije pozivanje na fizički obračun, naravno, nego na verbalni konflikt, da ne bi bilo kasnije "mutivoda poziva na ovo, na ono.."), fali nam nešto tako na "političkoj" sceniarzuhal wrote:Indira je prva žena s nikabom koja se kandidovala na lokalnim izborima? Red bi sada bio da se i Lejla kandiduje s dildom na čelu. Od mene ima podršku i glas [emoji106]![]()
- insomnia78
#444 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Aha, zato ti kolegu NiN-a umal ne ukokase zbog razlicitog misljenja. De ba chmoljo. Pusu neki drugi vjetrovi i na scenu sve vise izlaze neki drugi, "novi" muslimani. Divnih je primjeraka bilo na temi o burkinijuChmoljo wrote:de ba...
mi smo samo odraz niske društvene svijesti i niskog samopouzdanja u vlastito mišljenje, koje je u stanju uvrijediti i poljuljati svako ko kaže/napiše išta suprotno od uvriježenog. a to je prosto zato što većina ljudi prihvati takve "činjenice" kakve im se serviraju, bez ikakve želje za propitivanjem: to je tako i gotovo! ginem za to!pa što? jer mi je tako rečeno!
![]()
-
Mutivoda
#445 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Šta mene citiraš bgti? 
- insomnia78
#446 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Nemam pojma kako se to Zdogodilo. 'alali
- Donnie Smith
#447 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Za šta ova bijeda skuplja pare? 
-
Korisničkoime
#448 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Kao prvo ne mjesaj molim te ozbiljne i nuzne teme kao Edin Dzeko sa ovim ostalim trivijalnostima.Chmoljo wrote:de ba...
mi smo samo odraz niske društvene svijesti i niskog samopouzdanja u vlastito mišljenje, koje je u stanju uvrijediti i poljuljati svako ko kaže/napiše išta suprotno od uvriježenog. a to je prosto zato što većina ljudi prihvati takve "činjenice" kakve im se serviraju, bez ikakve želje za propitivanjem: to je tako i gotovo! ginem za to!pa što? jer mi je tako rečeno!
![]()
Lako je meni kao Bosnjaku, muslimanu vjerniku kritizirati neke stvari koje se ticu Bosnjaka i islama i to ne ovako preko foruma nego javno u mojoj sredini nego npr.nekom ateisti ili krscanu, Hrvatu ili Srbinu. Vjerujem da kod mnogih postoji ta autocenzura sto u sustini nije dobro, to mnogo govori i nama o nasoj sredini i stvarnom stepenu slobode u nasem drustvu. Pri tome ne mislim na raznorazne satelite lansirane od strane politike da pljuju onu tamo drugi stranu, svaka budala zna da su oni zasticeni ko polarni medvjedi i niko nije lud da ih dotakne. Pri ovome ne mislim na nasu Lejlu.
- Muhamed Đakmić
#449 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
A ko je umalo ukokao NIN-a?
Nije li udaljen sa foruma radi vlastitih baljezgarija? Da nisam bio online i vidio cijelu prepisku i kasnije screenshotove, još bih mislio da je NIN žrtva. A samo je bio klasična personifikacija onog protiv čega se tobože borio, konzervativan, agresivan i ograničen kao balkon.
Nije li udaljen sa foruma radi vlastitih baljezgarija? Da nisam bio online i vidio cijelu prepisku i kasnije screenshotove, još bih mislio da je NIN žrtva. A samo je bio klasična personifikacija onog protiv čega se tobože borio, konzervativan, agresivan i ograničen kao balkon.
- Chmoljo
#450 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
jašta, umal ga ne ubiše. de bogati...insomnia78 wrote:Aha, zato ti kolegu NiN-a umal ne ukokase zbog razlicitog misljenja. De ba chmoljo. Pusu neki drugi vjetrovi i na scenu sve vise izlaze neki drugi, "novi" muslimani. Divnih je primjeraka bilo na temi o burkiniju
ja sam ga sklonio kasnije, zbog njegovih ispada, na što sam ga upozoravao puno ranije prije svega toga, a ne zbog nekog pritiska. ti neki novi su uvijek bili tu, samo su naučili koristiti internet, i saznali su za forum.
nadrkanost je postala dio sarajevskog miljea. ako mi ne vjeruješ, kad dođeš, sjedi za volan pa će ti biti jasnije. normalni obiteljski ljudi, u zrelim godinama, pretvaraju se u monstrume za volanom. odličan način za istresanje je i internet... valjda misle da su sigurni ako hrakaju sa sigurne distance, šta li.
kako rekoh, ne sjećam se nekih premlaćivanja novinara, niti zasretanja. ovo što korisničkoime spominje opet, stoji. ako neko iskaže neku kritiku, prvo mu se pogleda u ime.
ako je ispravno, ajmo vidjeti stranku. ako nije tu, onda je neka NVO, ako nije ni to, naćićemo već nešto...
ja opet kažem, problem nije SAMO što je barnula u vjersko. problem je kad barneš u bilo šta što je uvriježeno. a to dokazuje da nismo fundamentalisti nego samo glupi i povodljivi. to ne isključuje da će neko biti i nasilan, ali kako rekoh, nema puno veze sa nekim opasnim ideologijama.