Budzetlije se zabrinule za fotelje?
Red bi bio da i neko drugi sjedne u iste ali bez puske ih necete pustiti.
Pa cekaj, malo pricas da ne moze biti sukoba jer se nema para i kada ti se dadne primjer da ljudi ginu i gdje nema para onda promjenis pricu.Tomahawk11 wrote:@freeme1, kralju, previse si se ti uzivio u sve to.
Cuj pare, a ginu![]()
![]()
Pa rat je, nije video igra![]()
Ovo za Tita i Radovana....ne bih komentarisao.
I za oruzje....prezvakana prica.
Jarane, takvi i u štalama imaju skrivene tenkovefreeme1 wrote:
Ili argument da nije dovoljno da svaka druga kuca u manjem enitetu ima arsenal naoruuzanja ali to nije dovoljno jer samo tenkovi mogu da ubijaju i prolivaju krv, sve ispod 120 mm nije opasno.
Ja ipak mislim da je to indolentnost kakva je bila i '92. kad je bilo "ma neće kod nas"Dozer wrote:Ubjedljvo najveci neprijatelj BH naroda je - glupost...
Gdje se ne bi sikirao, tako sposoban a poceo bi bijezati tek kada padne prvi metak, sta bi onda oni koji su manje sposobni radili, drzali glavu na panju ??Dozer wrote:Isto ti je to haveru. Moje misljenje.mO k3 wrote:jeli ima razlike , mislim jesu jedni malo vise glupi , drugi malo manje ???Dozer wrote:Ubjedljvo najveci neprijatelj BH naroda je - glupost...
Rekoh ti vec - ne sekiraj se ti za mene.freeme1 wrote:U pravu si ti.Dozer wrote:Ubjedljvo najveci neprijatelj BH naroda je - glupost...
Cekati da pukne prvi metak da bi se hvatalo noge u Australiju je primjer kako pametan, obrazovan , sposoban i nadasve parali covjek razmislja. Sve ostalo je glupo.
Bolje se pripremaj za odbranu bosnjastva. To je danas najveci hit.
P.S. Ne brini, isti hit vlada i kod onih anamo, samo se zove malo drugacije
A sta je indolentost, nego rezultat gluposti...bleee_sa wrote:Ja ipak mislim da je to indolentnost kakva je bila i '92. kad je bilo "ma neće kod nas"Dozer wrote:Ubjedljvo najveci neprijatelj BH naroda je - glupost...
Tako razmislja obicna kukavica sa mudima ko dva orascica, pa to umotavate u epitete pametan potez i slicno. Tvoj narod pati i brani drzavu u kojoj si se rodio i odrastao a ti preko granice. To mogu samo P....freeme1 wrote: Cekati da pukne prvi metak da bi se hvatalo noge u Australiju je primjer kako pametan, obrazovan , sposoban i nadasve parali covjek razmislja. Sve ostalo je glupo.
Ne znam odakle ti ova prica za sarajlije... Mislim, gdje su se to bosnjaci poceli braniti prije nego su bili napadnuti...?freeme1 wrote: Gdje se ne bi sikirao, tako sposoban a poceo bi bijezati tek kada padne prvi metak, sta bi onda oni koji su manje sposobni radili, drzali glavu na panju ??
Ma kakvo bosnjastvo, ko bi se za to borio, samo svoja guzica , familije i mojih najlizih. Braniti bosnjastvo je ono ko fol kada su se sarajlije borile za Bosnu tek kada su ih cetnici hermeticki zatvorili a do tada se pravili da ih se sve to ne tice.
Mislio sam na topovsko meso...bosi, skoro goli i neredovno hranjeni. O ramenu kalasnjikov, za pojasom noz.Tomahawk11 wrote:Ne bih se slozio.seln wrote: Mislim da je ovo naivno razmisljanje. Da je samo do para, u Africi ne bi bilo rata.
Konkretno gdje u Africi?
Pa ljudi u toj Africi ratuju sa zlatnim kalasnjikovima![]()
Realno, ili je nafta ili su neke rijetke rude ili pak dijamanti. I onda kazes nema para. Nema. Ima nesto drugo.
A interesanti dolijevaju ulje na vatru. Doturaju oruzje i sve ostalo sto treba da se vatra ne ugasi.
Nije to odbrana bosnjastva nego sopstvenih zivota, nasih porodica, imanja i drzave. Nece djikani pucati na bosnjastvo nego na ljude Bosnjake. I DA, CRKNITE OD MUKE ALI STOTINE HILJADA BOSNJAKA CE DA BRANI OVU ZEMLJU. EVO VAM K. STO CE TE DOBITI VELIKU SRBIJU NA STETU BOSNEDozer wrote:
Pa i nije baš al nije to ni bitno, samo budala može prizivati rat ali samo pametan će ga u slučaju nastanka dočekati spremanDozer wrote:A sta je indolentost, nego rezultat gluposti...bleee_sa wrote:Ja ipak mislim da je to indolentnost kakva je bila i '92. kad je bilo "ma neće kod nas"Dozer wrote:Ubjedljvo najveci neprijatelj BH naroda je - glupost...
perfekcionista1 wrote:Nije to odbrana bosnjastva nego sopstvenih zivota, nasih porodica, imanja i drzave. Nece djikani pucati na bosnjastvo nego na ljude Bosnjake. I DA, CRKNITE OD MUKE ALI STOTINE HILJADA BOSNJAKA CE DA BRANI OVU ZEMLJU. EVO VAM K. STO CE TE DOBITI VELIKU SRBIJU NA STETU BOSNEDozer wrote:
Dok je Dozer skako po chukama za ovu zemlju, ti si vjerovatno tutu u rikverc vozao, ako si uopste i bio rodjen.perfekcionista1 wrote:Nije to odbrana bosnjastva nego sopstvenih zivota, nasih porodica, imanja i drzave. Nece djikani pucati na bosnjastvo nego na ljude Bosnjake. I DA, CRKNITE OD MUKE ALI STOTINE HILJADA BOSNJAKA CE DA BRANI OVU ZEMLJU. EVO VAM K. STO CE TE DOBITI VELIKU SRBIJU NA STETU BOSNEDozer wrote:
Jesi bezobrazan. Hoces da ljudi bezveze izginuDozer wrote:Upravo tako.![]()
Mada, ja bih rado podijelio puske i ostali pjesadijski arsenal i MTS ovim "ratnicima". Cisto da vidimo kojom brzinom ginu
Poskupio covjek. Bio do neki dan 100 eurica.Dozer wrote:perfekcionista1 wrote:Nije to odbrana bosnjastva nego sopstvenih zivota, nasih porodica, imanja i drzave. Nece djikani pucati na bosnjastvo nego na ljude Bosnjake. I DA, CRKNITE OD MUKE ALI STOTINE HILJADA BOSNJAKA CE DA BRANI OVU ZEMLJU. EVO VAM K. STO CE TE DOBITI VELIKU SRBIJU NA STETU BOSNEDozer wrote:
P.S. Ne brini, isti hit vlada i kod onih anamo, samo se zove malo drugacije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To ti rece meni, ili...?![]()
![]()
![]()
Bjez', ba, dijete drago...ne lupetaj vise
P.S. "će te" se pise sastavljeno - ćete. Prvi preduslov za buducu pamet je pismenost, obrazovanje i edukacija. Dreka ne spada u to.
P.P.S. Ako ti treba obuka iz rukovanja oruzjem, taktikama djelovanja, prezivljavanju u raznim uslovima, javi se na PP. Jeftin sam - 200E/h.
Ovi sto bi ratovali - sto ne uzmimate puske i ne pocinjete konacno? Sta cekate?Mohamad Sissoko wrote:Ovi sto bi bjezali, ne kontam sto sad vec ne krenu dok se aerodromi nisu zatvorili
I neka ostave otkljucane stanove i auta.Mohamad Sissoko wrote:Ovi sto bi bjezali, ne kontam sto sad vec ne krenu dok se aerodromi nisu zatvorili