Danguba wrote: zeljko poji preCednika
Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
-
155_mm
#426 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- zeleni xy
#427 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Paranoja zavladala u RS, sutra će osvanuti naslovi da će ih marsovci napadati
Svo zlo na Balkanu će nestati kad se srbi između sebe dokusure, tako i treba, Tarabići su im predvidjeli najgoru sudbinu
Nas iz Bihaća boli racku za njihove mitinge, ako pokušaju ugroziti BiH zna im se, e tad će zasigurno imati posla sa rajom iz Bihaća, Bužima, Cazina itd., ne zaboravljamo, ne opraštamo ...
Svo zlo na Balkanu će nestati kad se srbi između sebe dokusure, tako i treba, Tarabići su im predvidjeli najgoru sudbinu
Nas iz Bihaća boli racku za njihove mitinge, ako pokušaju ugroziti BiH zna im se, e tad će zasigurno imati posla sa rajom iz Bihaća, Bužima, Cazina itd., ne zaboravljamo, ne opraštamo ...
- bh.tornjak
#428 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
legendarno.....pao sam sa stolice...Danguba wrote:otac te jebo dva posta si uspio napisati.Nogavica wrote:Na otvaranju Ferhadije sam malo gledao sastav tih ljudi.
Imao sam prilike, nažalost, ne zato što sam htio, da zbog posla imam veze sa ljudima iz Bužma, Cazina, okoline Bihaća.
Kakva gomila zaostale, primitivne rulje. Neemancipovani kromanjonci. I to nema veze sa tim što su Muslimani, jednostavno ljudi zaostali u vremenu i prostoru, na nižem nivou društvenog razvoja.
I onda se neko usuđuje da pomene srpske vukojebine tipa Bileće, Nevesinja, Vlasenice i slično.
Onakvo islamizovano Sarajevo i onakve dosta promjenjenog duha Sarajlije mi izgledaju po razmišljanju kao građani Njujorka kad ih uporedim sa seljačinama u duši iz Bužima i Cazina.
Kad vidim koliko je to udubljeno u vjeru, koliko je to napaljeno na vjeru, koliko je to željno da MENI nešto objasni iako me zna 10 minuta.... bude mi drago što smo mi Srbi generalno mnogo manji vjernici nego Bošnjaci.
Bio sam u Bužimu, ono liči na Teheran, a ne na grad koji je na par sati autom od Beča, srca Evrope.
- Danguba
#429 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ja samo kazem da je budala sve spremna uraditi u odbrani stecenog.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Totalna dezorjentiranost režima u Banjaluci, ne znaju gdje udaraju i šta pričaju. Slušam izjave i između ostalog kaže da je za proteste kriv Izetbegović, Turska i Njemačka sa stranim ambasadama u Sarajevu. Nervoza je više nego očigledna kod Dodika i fakat sada razmišljam ozbiljno da budala šta ne napravi pa ne udari na svoje i ne podmetne da je napad došao iz F.BiH. Budali ne treba vjerovati.
- Maharadza
#430 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
I to kod ovoga:155_mm wrote:ze kalanga wrote:Alfonse
Ne ljutim se ja ni na koga... već vidim ljudi ozbiljno doživljavaju Galijaševića![]()
Što se tiče podataka BIA radi u saradnji sa ostalim institucijama RS-a i Federalnim. Ta brojka raste iz dana u dan. O svim "sumnjivim" lokalne policijske stanice imaju informacije, njihovi koraci se prate, što ne znači da je bezbjednost na visokom nivou.
Ono što sam juče rekao - samo da potvrdim, Dodik će izvesti ogroman broj ljudi.![]()
![]()
![]()
a da odes kod ocnog hecima?
-
Qoom
#431 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
E'o Bosića na BN-u.

-
statixx
- Alfons Kauders
#433 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Patrijarh Irinej pozvao na odgodu protesta.
Dnevnik RTRS ratno stanje, 10 minuta protiv protesta, cak su iskopali i sina Ratka Mladica da pozove narod da odustane od protesta.
RTRS javlja da Bosicu slijedi noga iz SDS-a, a novi lider ce biti Sarovic.
Dodik je zbio redove samo tako. Malo je reci da je opozicija lose procijenila...
Dnevnik RTRS ratno stanje, 10 minuta protiv protesta, cak su iskopali i sina Ratka Mladica da pozove narod da odustane od protesta.
Dodik je zbio redove samo tako. Malo je reci da je opozicija lose procijenila...
- Point.
#434 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Znaci na jednoj strani SNSD a na drugoj SDS, pripadnici islamske drzave iz Sandzaka, navijaci iz Sarajeva te turske, njemacke i hrvatske obavjestajne sluzbe. 
- bh.tornjak
#435 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
onaj BosNic Midhat je skroz prolupo....
na pitanje:
je li istina da dolaze islamski ekstremisti da naprave nerede i napad na drzavetinu srpsku...???
izjavi mrtav hladam....otprilike ovako:
ma,dajte.....kakvi islamski ekstremisti....ektremista ima svud u svijetu...u svakom narodu...
u Federaciji.,....u republici srpskoj
...u srbiji
i svakoj drzavi imate 10-15% ekstremista.....i svi djeluju na svoj nacin...
predsjednik ga mora pod hitno mikrofonom treba zatuc....mamicu mu izdajnicku
na pitanje:
je li istina da dolaze islamski ekstremisti da naprave nerede i napad na drzavetinu srpsku...???
izjavi mrtav hladam....otprilike ovako:
ma,dajte.....kakvi islamski ekstremisti....ektremista ima svud u svijetu...u svakom narodu...
u Federaciji.,....u republici srpskoj
i svakoj drzavi imate 10-15% ekstremista.....i svi djeluju na svoj nacin...
predsjednik ga mora pod hitno mikrofonom treba zatuc....mamicu mu izdajnicku
-
Qoom
#436 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Čuj to reko?
O jebo nanu izdajničku!
O jebo nanu izdajničku!
- oldtajmer
#437 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
evo ga Spirke najavljuje mogucnost zauzimanja zgrade vlade,televizije itd
tj. entitetski udar
koje ludilo u pm
koje ludilo u pm
-
hizo ramidovic
#438 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
nepotvrdjeno: dva autobusa sa delegatima iz gornje maoce blokirana na autoputu banja luka- bosanska gradiska. ima li ko vise informacija?
- arzuhal
#439 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Patka. Riječ je o dva manja kombija iz Ošvi i jedan caddy iz Želeljeznog Polja. Meni sad javili na pejdžer.hizo ramidovic wrote:nepotvrdjeno: dva autobusa sa delegatima iz gornje maoce blokirana na autoputu banja luka- bosanska gradiska. ima li ko vise informacija?
-
__Phoenix__
#440 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Mislim da će ova ujdurma potrajati, poput dešavanja u Makedoniji...
-
Qoom
#441 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Doda uživo prati kretanja neprijateljskih snaga iz SzP-a

-
hizo ramidovic
#442 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
kakva je trenutna situacija u samom gradu? ko drzi prostor oko robne kuce ' boska'?
-
155_mm
#443 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
direktor TV sjeverne koreje gleda RTRS i u placu govori "eh kad bi ja znao ovako"Alfons Kauders wrote:Patrijarh Irinej pozvao na odgodu protesta.
- klavirdžija
#444 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Nasuli Euro 95 mjesto dizela, bio zelen jbg...hizo ramidovic wrote:nepotvrdjeno: dva autobusa sa delegatima iz gornje maoce blokirana na autoputu banja luka- bosanska gradiska. ima li ko vise informacija?
-
155_mm
#445 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
tu ce biti najzesce. tu ima najvise patika.hizo ramidovic wrote:kakva je trenutna situacija u samom gradu? ko drzi prostor oko robne kuce ' boska'?
- Point.
#446 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Upravo stiglo: Policija RS i Narodna Garda SNSD-a zaustavila dva kombija navijaca Sarajeva prerusene u navijace Borca te mini kombi marke Toyota koja se kretala iz pravca Maoce. U toj raciji zaplenjeno 2 kile frisko obrijane brade.
-
155_mm
#447 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
ovo kako je pocelo twitter-u ce pasti sistem.
- arzuhal
#448 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Izdajnici iz Sazapa izmislili da je Dodik noćas , iza akšama, samo s par bliskih saradnika, tajno kod muftije Kozlića primio islam i uzeo ime Mirsad. Navodno da je to učinio iz predostrožnosti, kao izlaznu strategiju, ako islamisti u subotu zauzmu Banjaluku i zapadni dio Republike Srpske. Više o tome u nastavku...
-
hizo ramidovic
#449 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
zadnja vijest:: turska zastava vijori se na trgu krajine!!! ima li iko tamo da ovo potvrdi?
-
Qoom
#450 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
EKSKLUZIVNO!!!
Otkrivena tajna mapa kretanja prema parku MS izdajnika iz terorističke organizacije SzP.
Unutar glavnog pojasa prodora, jasno se vide ekstremne islamističke formacije.

Otkrivena tajna mapa kretanja prema parku MS izdajnika iz terorističke organizacije SzP.
Unutar glavnog pojasa prodora, jasno se vide ekstremne islamističke formacije.