Na koje dogadjaje mislis oko kina Metalurg bilo ih je vise ?Woody wrote:Razvodnjavate temu.
Mene više interesuju događaji oko kina "Metalurg", "Muzičkoj školi", 7. muslimanska, El-Mudžahid, kao i likovi: Besim Spahić, Fuad Džidić, Ervin Bašić - Strela, Šerif Patković, Mahmut Emir Karalić, Ibro Purić, Jasmin Šarac ... (slobodno dodati još koga po volji).
Imam puno upitnika oko ovih tema, pa molim Zeničane, sudionike rata, da mi pobliže pojasne priče koje se vezuju uz gore pomenuto
Konstatovali smo u predhodnim postovima da su se u Muzickoj odrzavale priredbe i takmicenja u skladu sa nepisanim pravilom da se Muzicka Skola ne spominje bilo neponovilo se .
7 Muslimansk zvanicna formacija AR BiH , El -Mudzahid tu su se skupljali sumnjivi likovi iz cjelog svijeta i mnogo vise lokalnih kompleksasa.
Besim Spahic iz Pojska bio gradonacelnik Zenice a onda ambasador u Turskoj
Fudo Dzidic do rata marginalan tip .
Strela carsijski momak iz Crkvica brat od Belog umro prije godinu dvije u ratu bio komadant Zelene Legije
Serif Patkovic bivsi oficir JNA dobitnik Zlatnog Ljiljana sad mislim predsjednik udruzenja nosilaca Zlatnog Ljiljana.
Mahmut Karalic iz Jastrebca onako ima dubok glas i gustu bradu .
Ibro Puric nas cuveni biciklista , bio malo taksista prije rata
Jasmin Sarac nikad cuo bio je Jasmin Saric oficir JNA onako imao finog golfa njegov od prije rata isto carsijski momak.
Moras biti mnogo precizniji ima puno prica pa zavisi sta te intresuje.