Sa Armencem, "jednim covjekom"? Nema veze sto je taj covjek predsjednik Armenije?!?Challenger__ wrote:Ne sa Armencima nego sa Armencem, jednim čovjekom, susret 1 na 1 plus prevodilac. Sastanak znatno nižeg profila nego sa Alijevim, ako ćemo mak na konac. Što opet, naravno, samo po sebi nije dokaz u konfrontacijama izuzetno niskog profila. No, da ne ulazimo u ponavljanja da izdvojimo stavove:jeza u ledja wrote:Isti dan su se sastali sa Armencima. Ja ti dao linkove i slike.
Znaci isti dan se Biden sastao i sa Armencima i sa Azerbejdzancima i garant i sa nekim drugim koji su boravili tu na samitu od 50 zemalja.
Ti izdvojio sastanak sa Azerima kao dokaz da se nesto dogovaralo.![]()
I nastavljas dalje da dokazujes. Pa mislim ono...![]()
tvoj: USA sa ovim nema nikakve veze;
moj: naivna teza, miriše mi na suprotno.
____
Neka je Bog na pomoći nesretnim narodima Kavkaza u novim proxy-sukobima. Nadam se da će biti pametniji od onih iz Magreba i sa BI. Toliko.
Pa nismo djeca.
Priznaj fino - poletio si i napisao nesto da bi napravio nabrzaka svoje omiljene poveznice, a nisi uradio domaci i provjerio osnovne stvari, gdje, ko i sta. Nakon sto si ispao smijesan, umjesto da to priznas, ti nastavio dalje da se ukopavas sa argumentacijom iz vrtica. Ja sam bio dovoljno fin da ti uzvratim sa par postova, ali tvoja argumentacija je toliko djetinjasta da ne zasluzuje realno vise od smajlica koji se kikocu.