Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
L u c i f e r

#426 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by L u c i f e r »

Naslovnica wrote:
Hakiz wrote:
Naslovnica wrote:Moja mala došla neki dan i nosi pakovanje Pedigree hrane u rukama. Kažem, šta ti je to? Kaže, dala mi ona teta da nahranim cuku. Kažem, slijedeći put kada ti to da reci ti teti da je zabranjeno hraniti životinje na javnim površinama.
Slijedeći put ti u policiju pa kažeš da ima neka žena, pedofil, koja mami djecu hranom za cuke.
Nema potrebe da lažem, pogotovu ne lažnim optužbama za pedofiliju.
Dovoljno je da komunalne službe (eko policija) rade svoj posao. Ali, ne rade. Ustvari, eko policija ništa ne radi, još jedna ublehaška organizacija stvorema zbog uhljebljavanja rodjaka.
Vala baš, ko i obična policija.
vješalica

#427 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

koja glupost
dijete da ode da hrani džukele i da je neka gladež ujede zbog toga...
kod mene in my mahala su ostavljali tako po ćoškovima
i sve se ulijepi i bude mljackavo po ulici
zadnji put kad sam ugazila jedva sam cipele oprala
i pored toga svega išla da perem ispred haustora da svijet ne raznosi
fuj gamad jedna peksinava
Zastozato

#428 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Zastozato »

Zadnjih nekoliko dana vidjam copor od 4 ili 5 pasa u parku na Ciglanama, odmah pored Alipasine ulice na raskrsnici kod bivse americke ambasade. Izgledaju mi kao da ih je neko izbacio ondje.
MAN-lion's coach

#429 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by MAN-lion's coach »

Kako sam već davno pisala o tome da je rotvajler ispušten pa se pridružio čoporu od 5 pasa na Malti , izgleda da je ženu ujeo i da su ga odveli jer vidim da ga i nema , a i takvu sam info primila, a kako se pojavio prvi put ekspresno je djelovanjem pojedinaca veterinarski obrađen i ostavljen u inače agresivnom čoporu koji već 2 godine terorizira kvart u sitnim satima kao i dnevnim.
S obzirom na razmjere nereda koji vlada oko ovog problema moguće je čak da ga je neko sebi odveo takvog agresivnog da ga "spasi".
Sa kojim odobrenjem i na koji način , ne vjerujem da će biti poznato.

Osim toga navedeni čopor ordinira u krugu obdaništa Kekec tako da , kad ste se već dohvatili fekalija na javnoj površini , zamislite kako je kad djeca svaki dan se igraju u tom dvorištu i na travi na kojoj su psi vršili nuždu.
KB9

#430 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

jos je dobar rotvajler, da vidis crnjaka kad ides a naleti solidan copor ciji je vodja pitbul :-)
Naslovnica

#431 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

Ma najveći idiotluk u svemu ovome je hvatanje, sterilizacija i puštanje pasa.
Da li u UK, USA ili bilo kojoj normalnoj zemlji lutalice sterilišu i puštaju opet natrag na ulicu?!
Klasično pranje para kroz Dogs Trust.
Naslovnica

#432 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

Ali, obzirom da smo mi BANANA država sa majmunima političarima (žao mi spominjati gospodu majmune u istoj rečenici sa retardiranim i korumpiranim političarima), ovdje može proći sve.
arzuhal

#433 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by arzuhal »

KB9 wrote:jos je dobar rotvajler, da vidis crnjaka kad ides a naleti solidan copor ciji je vodja pitbul :-)
a još bi veći bio naletit na čopor u kojem je i pit bul, a vođa im nakav švrćo, mali narandžasti avlijaner...tek se tu zabrineš...
vješalica

#434 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

[youtube][/youtube]
Naslovnica wrote:Ma najveći idiotluk u svemu ovome je hvatanje, sterilizacija i puštanje pasa.
Da li u UK, USA ili bilo kojoj normalnoj zemlji lutalice sterilišu i puštaju opet natrag na ulicu?!
Klasično pranje para kroz Dogs Trust.
da stvar bude gora predstavljaju se kao veliki dušebrižnici
a puštaju ih napolje gladne,žedne,izmorene, i dalje da ne nabrajam
toliko o humanosti
većih bolesnika od njih nema
nije im mjesto na ulici i kraj priče

krajnje je vrijeme da se uključe istražni organi u rad organizacija na ovu temu

kad je amela turalić se dokopala pozicije pračanskog azila tamo napravila logor i mučilište
i još uvijek se bavi "dušebrižništvom" za cukilice
esmasaric

#435 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by esmasaric »

Ma kakve lutalice. Mene je ujeo pekinezer u haustoru. I to dobro za članak. Ostavio otiske zuba. :-)

Koji sam peh. A ispred zgrade se sunčaju lutalice.
Cuvajte se malih....
Naslovnica

#436 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

esmasaric wrote:Ma kakve lutalice. Mene je ujeo pekinezer u haustoru. I to dobro za članak. Ostavio otiske zuba. :-)

Cuvajte se malih....
Nadam se da si ga bar dobro nabila nogom, ako ga nisi već zgazila i sastavila sa zemljom!?
vjesticanametli

#437 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vjesticanametli »

MAN-lion's coach wrote:Kako sam već davno pisala o tome da je rotvajler ispušten pa se pridružio čoporu od 5 pasa na Malti , izgleda da je ženu ujeo i da su ga odveli jer vidim da ga i nema , a i takvu sam info primila, a kako se pojavio prvi put ekspresno je djelovanjem pojedinaca veterinarski obrađen i ostavljen u inače agresivnom čoporu koji već 2 godine terorizira kvart u sitnim satima kao i dnevnim.
S obzirom na razmjere nereda koji vlada oko ovog problema moguće je čak da ga je neko sebi odveo takvog agresivnog da ga "spasi".
Sa kojim odobrenjem i na koji način , ne vjerujem da će biti poznato.

Osim toga navedeni čopor ordinira u krugu obdaništa Kekec tako da , kad ste se već dohvatili fekalija na javnoj površini , zamislite kako je kad djeca svaki dan se igraju u tom dvorištu i na travi na kojoj su psi vršili nuždu.
ako roditelji te djece ne vide problem, ako ti isti ne ukolne ĐŽukele otrovom, metkom ili spasavanjem nekim, onda tako treba biti i neka se djeca igraju u govnima :) niti mi je zao koga niti vidim da Him je lose...... svakom kako je izabrao
esmasaric

#438 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by esmasaric »

Naslovnica wrote:
esmasaric wrote:Ma kakve lutalice. Mene je ujeo pekinezer u haustoru. I to dobro za članak. Ostavio otiske zuba. :-)

Cuvajte se malih....
Nadam se da si ga bar dobro nabila nogom, ako ga nisi već zgazila i sastavila sa zemljom!?
Ja možda jesam velika djevojka. Ali zato sam još veća kukavica.
Vrisnula sam i pobjegla. :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#439 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

ljudi su govna, psi ovdje nisu ni sekunde krivi, nego ljudska pohlepa...
mario001

#440 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by mario001 »

Milena i slican polusvijet je bolestan...ovaj ludi doktor ceka pacijenta da mu vadi zub :D :D

Lokom nije privatno preduzece, i naravno gdje ce ovo sve proci bez ublehasa iz Nase Stranke
Last edited by mario001 on 17/06/2016 19:23, edited 1 time in total.
Nuken

#441 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nuken »

Interesantno je kako su ovi ćukoljupci aktivni u Federaciji a u RSu ništa.U Banjoj Luci sam već 10 mjeseci i mogao bih reći da sam isto toliko lutalica vidio ovdje i uopšte nisu u čoporima niti agresivni...u čitavoj BL godišnje 2-3 ujeda pasa. Humana eutanazija i kraj priče
Tomahawk11
Globalni moderator

#442 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

forest gump wrote:
Ko je na ovom videu zivotinja? Pa ovaj sto snima pusta neke neartikulisane zvuke, cak ga i pas gleda u cudu, neka prica bratee :-)
Al agresivan pas, veoma :P
Naslovnica

#443 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

mario001 wrote:Milena i slican polusvijet je bolestan...ovaj ludi doktor ceka pacijenta da mu vadi zub :D :D

Lokom nije privatno preduzece, i naravno gdje ce ovo sve proci bez ublehasa iz Nase Stranke
Ja već nekoliko godina, upravo i samo zbog stava Naše stranke prema psima lutalicama, njima ne dajem glas.
Debilni hipsterizam.
mario001

#444 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by mario001 »

Zasticen svjedok sa imenom u ugovoru koji pokazuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naslovnica

#445 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

mario001 wrote:Zasticen svjedok sa imenom u ugovoru koji pokazuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ja ba, debilizam bez granica.
Nadam se da je Efendić upoznat sa oštrim optužbama na njegov račun i da neće izignorisati ove paćenike, naravno, pod uslovom da te optužbe zaista nemaju temelja.
mario001

#446 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by mario001 »

Naslovnica wrote:
mario001 wrote:Zasticen svjedok sa imenom u ugovoru koji pokazuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ja ba, debilizam bez granica.
Nadam se da je Efendić upoznat sa oštrim optužbama na njegov račun i da neće izignorisati ove paćenike, naravno, pod uslovom da te optužbe zaista nemaju temelja.
Sta ce mu, Opcina je osnovala Lokom puno prije njega, Lokom ima svoju skupstiinu i direktora, Lokom je osnovao servis itd itd...Stvar je da je taj servis obavio ozbiljan posao, pricao se o 6000 pasa
Naslovnica

#447 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

Pa ovakvo javno optuživanje i spominjanje u kontekstu organizovanog kriminala, pljačkanja budžeta kroz Lokom i ostalo navedeno u dokumentarcu nije baš za ignorisanja . Ja bih, da sam na njegovom mjestu, podnio prijavu za laž i klevetu, tražio naknadu štete za duhovni bol i patnju (ili kako to već ide).
Neko mora ovim bolesnicima reći da je dosta i prekinuti ovo što rade od grada!
vješalica

#448 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

Naslovnica wrote:Pa ovakvo javno optuživanje i spominjanje u kontekstu organizovanog kriminala, pljačkanja budžeta kroz Lokom i ostalo navedeno u dokumentarcu nije baš za ignorisanja . Ja bih, da sam na njegovom mjestu, podnio prijavu za laž i klevetu, tražio naknadu štete za duhovni bol i patnju (ili kako to već ide).
Neko mora ovim bolesnicima reći da je dosta i prekinuti ovo što rade od grada!
:mrgreen: :mrgreen: duševni

ja stvarno nemam ništa protiv da ima pristojan azil za pse
imaš web stranicu sa slikama i detaljima i ponudiš
nema zainteresiranih 10 dana
eutanazija i gotovo
kako su se odjednom nametnuli u društvu dobročinitelji 2009. godine
a sve je krenulo od ivaniševića koji je udomio nekog pit bula iz borbi pa kofol pokazao humanost
pa je vodao jednog sivog na tri noge dok nije spopao ženu na ulici

a nneeee
doživotni hoteli
na više lokacija
održavanje psa mjesečno više od penzije minimalne
megalomani glodarski
Naslovnica

#449 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

Ma ja ba, duševni, nisam ni skontao autocorrect na novom mob.
:thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#450 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

do sada kolko su spiskali ovi iz dogmoneya para na kojekave lobije, reklame i tz. drustvenu edukaciju po skolama, mogli su napraviti deset privatnih azila okupit cukoljupce u njihovom doniranju i odrzavanju i spasit ne stotine nego hiljade cuka, al jok daj posto poto da se natovarimo na budjet do zadnjeg cucka...
Post Reply