Ima milion modela, djeca navalila...može li se gledati YT preko te stvarčice.
Dajte prijedlog neke kokuzne a solidno neloše varijante.
Neki best buy, tako nešto.
Hvala puno!
Moderator: Benq
ja sam narucio ovaj:Naslovnica wrote:Dajte mi pls prijedlog za ovaj Android TV Box, što se reklamira po Gearbestu i sl stranicama.
Dajte prijedlog neke kokuzne a solidno neloše varijante.![]()
Hvala puno!
Meščini da je ovo zaista dobra cijena za performanser_faruk wrote:ja sam narucio ovaj:Naslovnica wrote:Dajte mi pls prijedlog za ovaj Android TV Box, što se reklamira po Gearbestu i sl stranicama.
Hvala puno!
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1600 ... oodsDetail
vidjecemo kakav je
https://www.youtube.com/watch?v=J7RipwJbLc0
A ovo?!r_faruk wrote:ja sam narucio ovaj:Naslovnica wrote:Dajte mi pls prijedlog za ovaj Android TV Box, što se reklamira po Gearbestu i sl stranicama.
Hvala puno!
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1600 ... oodsDetail
vidjecemo kakav je
https://www.youtube.com/watch?v=J7RipwJbLc0
Trebaš napisati koliko para bi dao, ono maksimalno, pa da ti se predloži nešto u tom cjenovnom rangu.Naslovnica wrote:Dajte mi pls prijedlog za ovaj Android TV Box, što se reklamira po Gearbestu i sl stranicama.
Hvala puno!
Do 80KM max.irac300 wrote:Trebaš napisati koliko para bi dao, ono maksimalno, pa da ti se predloži nešto u tom cjenovnom rangu.Naslovnica wrote:Dajte mi pls prijedlog za ovaj Android TV Box, što se reklamira po Gearbestu i sl stranicama.
Hvala puno!
Xiaomi Mi TV BoxNaslovnica wrote:Do 80KM max.irac300 wrote:Trebaš napisati koliko para bi dao, ono maksimalno, pa da ti se predloži nešto u tom cjenovnom rangu.Naslovnica wrote:Dajte mi pls prijedlog za ovaj Android TV Box, što se reklamira po Gearbestu i sl stranicama.
Hvala puno!
Dobio je update na 8.0, preskočili su sedmicu. Što se tiče memorije, nećeš naći više od 16GB, za male pare, a realno, boks ti neće služiti da stavljaš slike na njega, video klipove i sl. zajebancije kao na telefonu što radiš. Instalirat ćeš par aplikacija i Kodi. Ne treba ti. Možeš ti naći i jeftinije, kao ja npr. platio Tanix TX 3 Mini 50KM, pa se zajeb'o, jer imam stuttering pri gledanju HD sadržaja, koji sam jedva riješio instaliranjem LibreEleca.Naslovnica wrote:Ne svđa mi se što je Android 6.0 i samo 8Gb memorije.
Čuo sam da su ovi Xiaomi uređaji odlični, ali mi se ovaj čini preskupim u odnosu šta nudi. Ili griješim?
Možeš li mi, molim te, objasniti u čemu je fol sa ovim listingom?irac300 wrote:Dobio je update na 8.0, preskočili su sedmicu. Što se tiče memorije, nećeš naći više od 16GB, za male pare, a realno, boks ti neće služiti da stavljaš slike na njega, video klipove i sl. zajebancije kao na telefonu što radiš. Instalirat ćeš par aplikacija i Kodi. Ne treba ti. Možeš ti naći i jeftinije, kao ja npr. platio Tanix TX 3 Mini 50KM, pa se zajeb'o, jer imam stuttering pri gledanju HD sadržaja, koji sam jedva riješio instaliranjem LibreEleca.Naslovnica wrote:Ne svđa mi se što je Android 6.0 i samo 8Gb memorije.
Čuo sam da su ovi Xiaomi uređaji odlični, ali mi se ovaj čini preskupim u odnosu šta nudi. Ili griješim?
Boks koji inače košta 65$, ovdje za 11.Naslovnica wrote:Možeš li mi, molim te, objasniti u čemu je fol sa ovim listingom?irac300 wrote:Dobio je update na 8.0, preskočili su sedmicu. Što se tiče memorije, nećeš naći više od 16GB, za male pare, a realno, boks ti neće služiti da stavljaš slike na njega, video klipove i sl. zajebancije kao na telefonu što radiš. Instalirat ćeš par aplikacija i Kodi. Ne treba ti. Možeš ti naći i jeftinije, kao ja npr. platio Tanix TX 3 Mini 50KM, pa se zajeb'o, jer imam stuttering pri gledanju HD sadržaja, koji sam jedva riješio instaliranjem LibreEleca.Naslovnica wrote:Ne svđa mi se što je Android 6.0 i samo 8Gb memorije.
Prvi i treći box su PREJEFTINI, u čemu može biti fol?!
T95Z Plus S912 2GB 16GB 7.1 Octa Core Android TV Box 2.4 5Ghz WIFI UHD 4K
GBP 8.99
Approximately US $11.71
https://www.ebay.com/sch/Media-Streamer ... _filtering
Narucio sam sa insurance fee, nisam ni pogledao sta pokriva to "osiguranje"l33t wrote:jel narucujete sa insurance fee ili bez?
edit: preko gearbest-a
narucio ovaj najjeftiniji v88 pa cemo vidjetisamo da tv pretvorim u "smart" ne da mi se novi kupovat
Iskreno V88 i nije neka sreća od android box-a, prilično je spor pri radu.l33t wrote:jel narucujete sa insurance fee ili bez?
narucio ovaj najjeftiniji v88 pa cemo vidjetisamo da tv pretvorim u "smart" ne da mi se novi kupovat
vjerujem, procitao sam par zadnjih stranica foruma i uzeo bih xiaomi (i smartphone imam njihov - zadovoljan), al mi se nesto ne daje 60ak $crnivrag wrote:Iskreno V88 i nije neka sreća od android box-a, prilično je spor pri radu.l33t wrote:jel narucujete sa insurance fee ili bez?
Hoces kupit ovaj moj?Naslovnica wrote:Gledao sam ovaj Xiaomi, ali je preskup za to što daje.
Najviše me odvraća nedostatak mrežnog kabla (ide preko Wi-Fi), malo memorije, samo 1 USB ulaz. Uglavnom, vrlo škrto i asketski, a cijena nemala.
Jedino ako je BAŠ ispod cijene.r_faruk wrote:Heh, evo stigao mi je ovaj android box, ali nekih stvari koje imam na store-u na mob, nemam na box-u. Nemam moja tv multiscreen, google chrome.... Nako......Hoces kupit ovaj moj?Naslovnica wrote:Gledao sam ovaj Xiaomi, ali je preskup za to što daje.
Najviše me odvraća nedostatak mrežnog kabla (ide preko Wi-Fi), malo memorije, samo 1 USB ulaz. Uglavnom, vrlo škrto i asketski, a cijena nemala.
Meni na ovom linku izbaci Mecool.r_faruk wrote:https://m.gearbest.com/tv-box/pp_160034 ... id=1433363
Evo ovaj je u pitanju. Koliko ti dajes za njega?
Problem je što je uz tv box došao instaliran Android TV OS, i iz tog razloga većina aplikacija nije dostupna putem Google Play Store-a.r_faruk wrote:Da, to je taj. Ok sretno sa kupovinom. Mislim da ga necu moci prodati ni na piku, upravo sam skonto da ga ne mogu ugasiti preko daljinskog