Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spasi Milos Novaka od Stanoja krvnika
Bas zato sto Novak pruza ovakve partije kao protiv Simona mislim da ce pomesti Rogera.
Ono, nije da to zelim, ali tad ce odigrati svoj najbolji tenis sto se tice ovog GS.
Tomahawk11 wrote:Spasi Milos Novaka od Stanoja krvnika
Bas zato sto Novak pruza ovakve partije kao protiv Simona mislim da ce pomesti Rogera.
Ono, nije da to zelim, ali tad ce odigrati svoj najbolji tenis sto se tice ovog GS.
Treba prvo preskociti Berdycha/Nishikorija pa onda reći hop.
Ne vjerujem ni ja da Roger u Australiji može dobiti Djokovica. Pogotovo kad nije mogao na Wimb i USO gdje je do finala igrao zaprepašćujuće dobro. Sad je na malo nižem nivou.
Leopold_IV wrote:
Ne vjerujem ni ja da Roger u Australiji može dobiti Djokovica. Pogotovo kad nije mogao na Wimb i USO gdje je do finala igrao zaprepašćujuće dobro. Sad je na malo nižem nivou.
Serem im se na satnicu,Berdih i Federer noćas oko 3 h
Imam neki predosjećaj da će ga Rodžer pomesti,eventualno 3:1
Novak i Kei bara/bara bez obzira što su kladionice baš pretjerale u korist Novaka
CSKA wrote:Ludilo,u pola pet Voriorsi i Sparsi i Federer-Berdih.
Za prave ljubitelje sporta nema spavanja.
Inace svaka cast Milosu,spasio nas jedne muke
Hmmmm...... u ovom trenutku, Milos je veca opasnost ! U stvari u ovom trenutku za nas je najveca opasnost Novak Djokovic ! Dace Bog da proradi , al cigani se oko kuce vrte !
Tomahawk11 wrote:Spasi Milos Novaka od Stanoja krvnika
Treba prvo preskociti Berdycha/Nishikorija pa onda reći hop.
Za Feda si upravu, a ako misli išta dalje treba bi pomalo čistiti linije kao što je radio na W i UO... ovo što sam gledala presigurno mi igra, tako da će mu Berdih biti pravi test a znamo kako ga je par puta u važnim 4finalima znao izbaciti. Onaj W Berdihu nikako ne mogu halaliti i dan danas mi je antipatičan
Mada nekako su mi svi, ali baš svi ispod očekivanog osim MIlosa na njemu se zaista vidi da je veoma podigao svoj nivo igre. Naravno Nole je druga priča on ime te igre gdje se slabije priprema za "losije" igrace a za jake se bas spremi - tipično balkanski ali ovi ostali sve koje sam gledala, jednostavno očekivala sam da će u svojoj igri uvesti neki veći nivo neki napredak ali to je to. Recimo Murray mi je bas primjer....sve isto....
Jbg, ne mozemo svi u drzavne fotelje
Mora neko nesto i raditi.....mada i ja derem fotelju povazdan, ali ne sjedim nako
Sta ces, fixno radno vrijeme, nekad sam znao direkt ispred tv-a na posao, nenaspavan, kako koja godina, draze mi se naspavati nego gledati njihovo natezanje s lopticom.
Ako nalete Novak i Roger jedan na drugog - e tu cu se zrtvovati....ovi ostali ionako nisu vrijedni neprospavanih noci
Nikad mi nece bit problem probudit se u 4 da gledam nekog iz prvih 10. A za Novaka , bez pretjerivanja, mogu 24 sata da ne spavam. Ne pusim , malcice popijem, ne guzim uopste .... e jos mi tenis uzmite i mozete me jebat !
meni žena u pola pet jutros rekla da sam budala što ustajem da gledam vavrinku...
a u pola sedam da sam džukela jer se sjetila da sinoć u 12 nisam mogao ustati da joj donesem čašu soka.
KENJAC wrote:
Hmmmm...... u ovom trenutku, Milos je veca opasnost ! U stvari u ovom trenutku za nas je najveca opasnost Novak Djokovic ! Dace Bog da proradi , al cigani se oko kuce vrte !
Ma da hoce samo Milos uci u finale,dobija Novak na iskustvo.Ovaj juce umalo da prokocka dobijen mec.
sjedi 1 wrote:
Zaboravio si da prvo treba jebati Partizana...
Biće Miloš zajeban mada mislim da će ga Škot uzeti
Ovaj drugi dio kostura je mnogo zajebaniji
Jesi li vidio budala,sad su nasli da glume srpstvo i da pustaju.Ispali oboje iz lige
Tomahawk11 wrote:
Moze, hos me mijenjati na poslu
Pa zar nisi vec do sada izvjezbao nespavanje kada je NBA-a u pitanju Staris,staris...
Lijepo je ovo sve izgledalo danas, izlasci na mrežu blagovremeni i dobri, servis je sluzio kad treba ali budimo realni Djokovic je puno drugačija zvjerka od Berdycha. U tom duhu bi cijenio kad bi Nishikori danas napravio podvig.
Lijepo je ovo sve izgledalo danas, izlasci na mrežu blagovremeni i dobri, servis je sluzio kad treba ali budimo realni Djokovic je puno drugačija zvjerka od Berdycha. U tom duhu bi cijenio kad bi Nishikori danas napravio podvig.
Odlican Federerov tenis , osim one jedne ispustene serve, a posljednji game je bio sjajan. Dva-tri fantasticna Rogerova poena pa onaj jos bolji Tomasov passing i smash Carobnjaka da odmoran doceka Djovaka.
Uh, ako bi mlatnuli Srbendu prekosutra pa onda krenu trudovi u skotske snajke i eto nam GS titule nr.18!
Potpisujem sve od ustajanja do Kei-a...Mada nemoguće ali hajde neka se trudi