Ajatolah_ wrote:sarajevoxxxx wrote:1. Foča bila osveta, ili li ko zna šta već.Laž je da je govorio Allahu ekber kada je pucao, evo jučer i zvanično potvrđeno.Znači mediji, policija, LAŽU.Debelo lažu i za svoju laž nikome ne polažu račune.Mislim, krupne stvari se dešavaju a niko ne odgovara za laži i za podemetanja.Koliko god je opasan terorizam, još opasnije je i pakovanje terorizma.I jedno i drugo je bolest, i jedni i drugi su monstrumi koje treba krivično goniti.
2.Slučaj Oks milion vratolomija tužilaštva i nelogičnosti, svjedoci nekoliko puta mjenjali iskaz, a glavni svjedok teški narkoman, izemeđu ostalog bit će isplačeno 200 000 KM osobi koja nema veze sa slučajem.
3.Topalović nikada nije imao veze sa selefijama
4.Taj što nije dao vehbosu kćerku, otkada se te stvari kvalifikuju terorizmom?
5.Čovjek ili mladić koji je ubio vojnike dokazano narkoman.Poznavao osobe, živjeli mu u komšiluku nije došao iz daleke krajine ili nekog dalekog mjesta i počinio akt terorizma sa namjerom da ubije vojnike.Ljudi u Evropi od svojih terorista naprave bolesnike, kod nas tužilaštvo od bolesnika pravi teroriste.
- Sa druge strane milion masovnih grobnica i to na samom početku rata, znači zločini iz mržnje, znači imamo ljude oko nas koji mrze
Znači, značiii, govorimo o 2015. godini, a ne o 1993., ratu i ratnim zločinima.
Druga stvar, govno u komšijinom dvorištu ne znači da ga i ti trebaš imati u svom.
Treća stvar, to "narkoman" ti je kontraargument, vjeruj mi...

Ne znam nikog da se okrenuo toj nakaradi a da nije imao, burnu prošlost.
Četvrto, samo relativiziraš... nekad imam osjećaj, haman da će ljudi smišljati opravdanja ovim retardima sve dok se neko ne raznese posred Ferhadije u Sarajevu, pa to dođe k'o gorak lijek da se ljudi osvijeste koliko je ovo negativna pojava.
I zadnje što mi je zapalo za oko, onaj gore piše kako se žrtve vehabija mogu
samo nabrojati na prste (upitno!), ko biva, jeb'o deset ljudi, bezazleno je to.

Al' hajde dobro to što je za njega broj žrtava smiješan, već što i ne vidi apsolutno nikakve druge reperkusije terorističkih napada osim samih ljudi. K'o biva ništa to što svijet obiđe Mevlid kako puca po američkoj ambasadi, ništa to kad u Guardianu izađe članak o IDIL-ovom uporištu u Bosni, ništa to što će se sutra to koristiti za dodatno zatezanje odnosa u BiH... to se nas izgleda ne tiče.
Toliko.