Ali jos malo pa ce objavljivati, izgubila sam nausnicu na ime Dragana Covic, ako je neko pronadje nek se javi u komentar.Velkoski wrote:Pa valjda možeš prepoznati psihopatu tipa ovih što se same promovišuHonda Hondas wrote:Slusajte ljudi, ovaj Emir koji je napisao ovaj posrani post je ovo objavio na Spottedu, i onda je to obislo citav svijet. Fazon je da djevojke i momci objavljuju statuse tipa
danas ispred BBI centra izgubila sam zdravstvenu knjizicu na ime Bakira Izetbegovic.. ako neko pronadje nek se javi adminu spotteda.. i tako se promovisu, a istina je da nije izgubila zdravstvenu vec samo hoce da je raja dodaje i da se krene igrati macke i misa.. I naravno proucavaju se profili.
Djevojke gledaju samo one profile gdje momci drze uperene kalase u mobitel, voze Bemvejeve, i Audase...![]()
Momci gledaju samo one profile gdje djevojke izbace sise kao torpedo iz njemackih podmornica 1943 u Atlantiku, cilj je sto manje gardarobe na sebi to bolje.. Sminka na izvoz, ako ima neka da proda ako ima viska, treba mi jer moram fasadirati sprat svog doma..![]()
Tako se sklapaju FB veze, i brakovi, jos da se kako mogu i razvest preko facebooka, gdje bi nam kraj bio!
Iil izgubila sam lak za nokte na ime Dusanka Majkic, javite se adminu Spotteda..