EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#426 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
E jeste problem asistirati kada je samo ubacis u 16 i imas jednog Edina Dzeku da pospremi to.

- Idemedosumom
#427 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Evo još ću jednom reći. Ostavite sada statistiku po strani. Nađite snimak utakmice protiv Kipra i pratite SAMO LULIĆA, pa ćete vidjeti na šta se ja žalim. Nije konzistentan, o tome se radi.
-
LSD
#428 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Zar Lulić nije imao 7 asistencija u ovim kvalifikacijamaJoseMujica wrote:Idemedosumom wrote:Pojo govno ko nam Lulića dirne
sve se mi žalimo na Lulića i fakat kad gledaš ko da se čoek s loptom nije sastavio a vid ovo:
Senad Lulić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, najbolji je asistent kvalifikacija, zajedno sa Slovakom Vladimirom Weissom i Poljakom Arkadiuszom Milikom - sva trojica su upisala po šest asistencija.
-
Mirza007
#429 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ja obicno svaku utakmicu gledam po dva puta. Ovu protiv Cipra sam drugi puta gledao s akcentom na veznu liniju i krila:Idemedosumom wrote:Evo još ću jednom reći. Ostavite sada statistiku po strani. Nađite snimak utakmice protiv Kipra i pratite SAMO LULIĆA, pa ćete vidjeti na šta se ja žalim. Nije konzistentan, o tome se radi.
------------Vranjes---------Medunjanin-------
Visca---------------Pjanic----------------Lulic
Standardni Lulicev nastup. Ne mozes ocekivati da mu je svaki kontakt sa loptom idealan ali je sve u svemu solidno odigrao, pogotovo u drugom poluvremenu (asistencije, pasovi, protok lopte, probijanje po krilu, odbrambeni zadaci, pokrivanje terena itd.). Poslije Pjanica po meni drugi nas igrac utakmice (svaka cast Medi na golovima ali ostali ucinak kao veznom igracu mu je bio tanak).
-
todd_smith
#430 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ma bekovi su nam bili horor za gledati. Da su oni imali malo vise pameti ubili bi nas preko krila. Dva gola zabise k`o od sale, jedan sa desne drugi sa lijeve strane.
- Idemedosumom
#431 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Medo samo postigao 2 gola, ostalo nije baš impresivno, i daješ mu slabu ocjenu.Mirza007 wrote:Ja obicno svaku utakmicu gledam po dva puta. Ovu protiv Cipra sam drugi puta gledao s akcentom na veznu liniju i krila:Idemedosumom wrote:Evo još ću jednom reći. Ostavite sada statistiku po strani. Nađite snimak utakmice protiv Kipra i pratite SAMO LULIĆA, pa ćete vidjeti na šta se ja žalim. Nije konzistentan, o tome se radi.
Standardni Lulicev nastup. Ne mozes ocekivati da mu je svaki kontakt sa loptom idealan ali je sve u svemu solidno odigrao, pogotovo u drugom poluvremenu (asistencije, pasovi, protok lopte, probijanje po krilu, odbrambeni zadaci, pokrivanje terena itd.). Poslije Pjanica po meni drugi nas igrac utakmice (svaka cast Medi na golovima ali ostali ucinak kao veznom igracu mu je bio tanak).
Lulić 2 puta asistirao, ostalo nije baš impresivno, haman igrač utakmcie.
Realno, nema šta
- Artest
#432 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Mozda jos dodat da ga nikad nisam vidio da odigra vanjskom, neki dupli pas, itd.Dead Man Walking wrote:
Visca mi je kao navijaci Zelje izuzetno drag, njega sam se jos u Zelji nagledao, i slobodno mogu reci da od tad uopste nije napredovao. Ima brzinu, solidan sut, doduse neprecizan, centarsut nula, dribling nula, pas nula, znaci sve sto treba jednom krilu, osim brzine, njemu fali.
Visca igra jer mu je konkurencija ocajna. Ponekad je zahvalan (kad mu gurnes loptu iza ledja protivnika, da istrci 1 na 1 s golmanom) ali je najcesce bezopasan (defanzivne zadace sad nisu tema emisije). Sto prije nadjemo bolju opciju to ce koncetracija kvaliteta u reprezentaciji biti veca.
Ali svjesni smo da to ne ide tako jednostavno. Mala nam je baza.
-
Mirza007
#433 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Nisam Medi dao slabu ocjenu ali su mi u utakmici Pjanic I Lulic pokazali vise.Idemedosumom wrote:Medo samo postigao 2 gola, ostalo nije baš impresivno, i daješ mu slabu ocjenu.Mirza007 wrote:Ja obicno svaku utakmicu gledam po dva puta. Ovu protiv Cipra sam drugi puta gledao s akcentom na veznu liniju i krila:Idemedosumom wrote:Evo još ću jednom reći. Ostavite sada statistiku po strani. Nađite snimak utakmice protiv Kipra i pratite SAMO LULIĆA, pa ćete vidjeti na šta se ja žalim. Nije konzistentan, o tome se radi.
Lulić 2 puta asistirao, ostalo nije baš impresivno, haman igrač utakmcie.
Realno, nema šta
I nije Lulic igrac utakmice. Ispravak krivog navoda.
Moje misljenje.
- Idemedosumom
#434 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Rekao sam "haman" 
- ljevoruki
#435 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Lulic je smotan igrac, nasa, samo puno losija, verzijaIdemedosumom wrote:Evo još ću jednom reći. Ostavite sada statistiku po strani. Nađite snimak utakmice protiv Kipra i pratite SAMO LULIĆA, pa ćete vidjeti na šta se ja žalim. Nije konzistentan, o tome se radi.
Masu stvari on ne zna, vidi se da nije prosao neku dobru fudbalsku skolu, ima brzinu i dobru fizicku spremu i to je to.
Igra po lijevom krilu i svaki put kad treba nabaciti namjesta se na desnu nogu, vidi drugi gol protiv Kipra.
Onaj centarsut lijevom nogom za Djurica je cista slucajnost, 9 od 10 puta bi poslao loptu na tribine.
- SmokingMan
#436 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ko da gledam da će nam Lord doći u goste... 
-
Mirza007
#437 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Jah, i takav da igra u jedom Laziu godinama. Dje su im oci.ljevoruki wrote:Lulic je smotan igrac, nasa, samo puno losija, verzijaIdemedosumom wrote:Evo još ću jednom reći. Ostavite sada statistiku po strani. Nađite snimak utakmice protiv Kipra i pratite SAMO LULIĆA, pa ćete vidjeti na šta se ja žalim. Nije konzistentan, o tome se radi., Thomasa Mullera.
Masu stvari on ne zna, vidi se da nije prosao neku dobru fudbalsku skolu, ima brzinu i dobru fizicku spremu i to je to.
Igra po lijevom krilu i svaki put kad treba nabaciti namjesta se na desnu nogu, vidi drugi gol protiv Kipra.
Onaj centarsut lijevom nogom za Djurica je cista slucajnost, 9 od 10 puta bi poslao loptu na tribine.![]()
- nKrkan
#438 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Treba ga isprobat na desnom krilu , ne na beku ka' šta je to radia vrli Pape. Višća / Hajrović lijevo Lulić desno . 
- trcicu trceci
#439 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Pape: Hrvatska je bolja od BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-bu ... bih/173804
cisto da se ne uzdizemo previse
-
Mirza007
#440 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Onaj prvi gol je Sunjicev 1/1.todd_smith wrote:Ma bekovi su nam bili horor za gledati. Da su oni imali malo vise pameti ubili bi nas preko krila. Dva gola zabise k`o od sale, jedan sa desne drugi sa lijeve strane.
Sasvim bespotrebno je poslao loptu u aut a mogao je prije toga uklizati I izbaciti je van na srediti terena. Ili ako je vec pustio iza sebe vratiti Begovicu (nije padala kisa, nije bilo klizavo).
A treba posebno vidjeti i kako je ispratio svog igraca nakon auta (nakon njega ni Spahic ni Zukanovic ni Begovic nisu najbolje reagirali).
Kod drugog gola opet kiks Vranjesa ponajprije.
Inace fakat, propuh nam je bio po stranama, pogotovo kod Mujdze. Ipak za golove nisu bili krivi bekovi.
- ljevoruki
#441 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
I ja se pitam. Bez zajebancije.Mirza007 wrote:Jah, i takav da igra u jedom Laziu godinama. Dje su im oci.
-
todd_smith
#442 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Kod drugog gola su svi krivi, od Medunjanina i Vranjesa koji su izgubili tako glupo loptu i onda lik dodaje izmedju njih na pola metra niko ni haberaMirza007 wrote:Onaj prvi gol je Sunjicev 1/1.todd_smith wrote:Ma bekovi su nam bili horor za gledati. Da su oni imali malo vise pameti ubili bi nas preko krila. Dva gola zabise k`o od sale, jedan sa desne drugi sa lijeve strane.
Sasvim bespotrebno je poslao loptu u aut a mogao je prije toga uklizati I izbaciti je van na srediti terena. Ili ako je vec pustio iza sebe vratiti Begovicu (nije padala kisa, nije bilo klizavo).
A treba posebno vidjeti i kako je ispratio svog igraca nakon auta (nakon njega ni Spahic ni Zukanovic ni Begovic nisu najbolje reagirali).
Kod drugog gola opet kiks Vranjesa ponajprije.
Inace fakat, propuh nam je bio po stranama, pogotovo kod Mujdze. Ipak za golove nisu bili krivi bekovi.
Pa do Begovica koji prima gol na njegovu stranu
Losa utakmica kako god pogledas, ali strane su nam propuh drzale samo
- jeza u ledja
#443 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
kad smo kod lulica, ako ima gdje snimak, pogledati cijelu akciju kod drugog gola kipra, kako mesha pizdi na lulu prije nego sto ce pasti gol. dere se na njega, udara rukama od zemlju, a lula nista. od tog pasa je krenula akcija za taj drugi gol. kod prvog isto njegov igrac dao gol. naravno, cijeli je niz krivaca za golove, ali ovo za lulica sam primjetio prije nego sto je uopste bilo golova. vec je par puta ispao i prije toga.
nedefinisan igrac totalno, sto neko rece ranije.
sto se tice visce vs hajrovica, mislim da nam je ovaj prvi mnogo potrebniji. imamo neki cudan obicaj podcjenjivati igrace koji su ponikli iz nase lige.
nedefinisan igrac totalno, sto neko rece ranije.
sto se tice visce vs hajrovica, mislim da nam je ovaj prvi mnogo potrebniji. imamo neki cudan obicaj podcjenjivati igrace koji su ponikli iz nase lige.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#444 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
trcicu trceci wrote:Pape: Hrvatska je bolja od BiH
I dodao je "da nisu ona 2 boda sto sam ja osvojio nebi ni vidjeli baraza"
- Logovan
#445 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Realan čovjek.trcicu trceci wrote:Pape: Hrvatska je bolja od BiH
- Edin H.
#446 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Poimenice, pa mozda i igrom (poderali su Portugal, samo nemaju Djurica da zabije goltrcicu trceci wrote:Pape: Hrvatska je bolja od BiH
- Idemedosumom
#447 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
@dado
Znaci slaba mu matematika
Znaci slaba mu matematika
- ILVIIR
#448 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
najozbiljnije. i ja se to isto pitam. kontam da je onaj zlatni go protiv rome u finalu kupa.ljevoruki wrote:I ja se pitam. Bez zajebancije.Mirza007 wrote:Jah, i takav da igra u jedom Laziu godinama. Dje su im oci.
- micko green eyes
#449 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Dado dijasporitus wrote:trcicu trceci wrote:Pape: Hrvatska je bolja od BiH
I dodao je "da nisu ona 2 boda sto sam ja osvojio nebi ni vidjeli baraza"
A ovi se latili Lule i "Pisce" ko pjan plota.
Ja Sam gledo tekmu na netu al nije bilo komentatora (preporucujem btw) i osim publike cuje se Mesa najvise i to je Lula, Luuuuula, Medooo jal Vedooo to nisam mogao odgonetnut, uglavnom Ovaj dvojac ili trojac je bio kod Mese na tapeti
- Edin H.
#450 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
"Medo, reci Luli da se ne zajebaje!"micko green eyes wrote:Dado dijasporitus wrote:trcicu trceci wrote:Pape: Hrvatska je bolja od BiH
I dodao je "da nisu ona 2 boda sto sam ja osvojio nebi ni vidjeli baraza"al Ono bas ta dva
A ovi se latili Lule i "Pisce" ko pjan plota.
Ja Sam gledo tekmu na netu al nije bilo komentatora (preporucujem btw) i osim publike cuje se Mesa najvise i to je Lula, Luuuuula, Medooo jal Vedooo to nisam mogao odgonetnut, uglavnom Ovaj dvojac ili trojac je bio kod Mese na tapeti