Baš bi volio da vidim kako ćeš ti složiti prvu postavu po kriteriju kvalitete, izvoli!?bull21 wrote:Izet i Vedo su dva najbeskorisnija igrača u cijelom timu. Rame uz rame sa Spahićem. Ljudi su postigli jednom neke golove koji su bili bitni i sada na osnovu toga imaju zagarantovano mjesto u reprezentaciji. Niti jedan od njih ne igra u svojim timovima i očito je da se to dešava sa razlogom a razlog je da su loši. Vedo je danas brat bratu imao sigurno 2-3 dobre prilike ali on umjesto toga ganja škaricama. Hajrović... ja ne znam da je taj ikada pokazao igru na nivou, izuzev onog "sudbonosnog" (čitaj nafakaškog) gola. Mislim da je krajnje vrijeme da se reprezentacija počne raditi po principu kvalitete a ne po principu podobnosti i nekih fantomskih zasluga. Jebe me se za go od prije dvije godine kad Hajrović loptu ne zna voditi.Jasmin Kopcic wrote:aha, dobro, znaci to je tvoje Hvala naprimjer Izetu i Vedi za one prosle kvalifikacije. Hocemo li o Asmiru?todd_smith wrote: Ali opet kazem na stranu sve to, to je sve neka posljedica dijasporske repke
BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BarbaDue
#426 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
-
LSD
#427 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
sjooo kako ga mučki braniš i na druge bacas njegovu krivicuBosanski_kralj wrote:Svi znamo kakav je Bešić i šta se sad čudite njegovom potezu. Jes bespotreban, glup potez, ali to me ne iznenađuje od Bešića.
Do juče je to bio momak koji gine za reprezentaciju, a sad ga već poslije jednog crvenog optužujemo da izbjegava utakmice reprezentacije.
zaslužio je batine za onaj postupak, ostavio nas na cjedilu pred Vels i Kipar, a zamjene za njega nemamo
-
todd_smith
#428 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ako oduzmes repku pola te "dijaspore" ne bi imala karijeru danas tako da...Jasmin Kopcic wrote:
Upravu si da ima dobrog i loseg. Ja ipak nebih ovo izjavio "Ali opet kazem na stranu sve to, to je sve neka posljedica dijasporske repke." Ako oduzmes tu "dijasporu" ostaje ti realno samo Dzeko, Visca i mozda Zukanovic....kada hoce.
Dosta od mene.
-
Jasmin Kopcic
#429 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Oni jesu u losoj formi ali bez njihovog doprinosa prosle kval. je suludo reci da bi ova rep. vidjela Brazila. Govorimo o doprinosu dijasporskih igraca generalno a ne o trenutnoj formi.bull21 wrote:Izet i Vedo su dva najbeskorisnija igrača u cijelom timu. Rame uz rame sa Spahićem. Ljudi su postigli jednom neke golove koji su bili bitni i sada na osnovu toga imaju zagarantovano mjesto u reprezentaciji. Niti jedan od njih ne igra u svojim timovima i očito je da se to dešava sa razlogom a razlog je da su loši. Vedo je danas brat bratu imao sigurno 2-3 dobre prilike ali on umjesto toga ganja škaricama. Hajrović... ja ne znam da je taj ikada pokazao igru na nivou, izuzev onog "sudbonosnog" (čitaj nafakaškog) gola. Mislim da je krajnje vrijeme da se reprezentacija počne raditi po principu kvalitete a ne po principu podobnosti i nekih fantomskih zasluga. Jebe me se za go od prije dvije godine kad Hajrović loptu ne zna voditi.Jasmin Kopcic wrote:aha, dobro, znaci to je tvoje Hvala naprimjer Izetu i Vedi za one prosle kvalifikacije. Hocemo li o Asmiru?todd_smith wrote: Ali opet kazem na stranu sve to, to je sve neka posljedica dijasporske repke
-
Jasmin Kopcic
#430 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Neznam da mogu reci da se slazem.todd_smith wrote:Ako oduzmes repku pola te "dijaspore" ne bi imala karijeru danas tako da...Jasmin Kopcic wrote:
Upravu si da ima dobrog i loseg. Ja ipak nebih ovo izjavio "Ali opet kazem na stranu sve to, to je sve neka posljedica dijasporske repke." Ako oduzmes tu "dijasporu" ostaje ti realno samo Dzeko, Visca i mozda Zukanovic....kada hoce.
Dosta od mene.
-
dezurni_ucenik
#431 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
luckylaka wrote:Po tome Pepe je do sada treba zaraditi dozivotni zatvor.Jbga nisu svi isti na terenu.Ja misli da Mumu maksimalno ulazi u svaku utakmicu.Desi se i ovo.Jeste za kritiku ali nije vrijeme da ga sad razapinjemo.Grean wrote:Ovo je karma, mozda ovo sad nije strasno ali ruku na srce debelo ga je zaradio u dosadasnjim utakmicama. Njegova isforsirana agresivnost je ponekad bas ono ruzna za vidjeti.
Igras dvije odlucujuce utakmice, tako da jeste vrijeme da ga razapinjemo. Dopustit da te isprovocira igrac iz 4,spanske lige, pa to moze se desiti nekome ko ima iq manji od broja cipele. Neodgovorno i bezobrazno sa njegove strane. Sa druge strane, kako je Spahic fino iskulirao debila kad ga je ustinio.
- Bosanski_kralj
#432 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
...
Last edited by Bosanski_kralj on 07/09/2015 00:22, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#433 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
To što ti radiš nije kritika nego razapinjanje.LSD wrote:sjooo kako ga mučki braniš i na druge bacas njegovu krivicuBosanski_kralj wrote:Svi znamo kakav je Bešić i šta se sad čudite njegovom potezu. Jes bespotreban, glup potez, ali to me ne iznenađuje od Bešića.
Do juče je to bio momak koji gine za reprezentaciju, a sad ga već poslije jednog crvenog optužujemo da izbjegava utakmice reprezentacije.![]()
uhhh koja prica...sad smo mi krivi što ga kritikujemo za ovaj njegov bezobrazni potez koji nas uništava
![]()
zaslužio je batine za onaj postupak, ostavio nas na cjedilu pred Vels i Kipar, a zamjene za njega nemamo
Uz Džeku naš najkonstantniji igrač u ovim kvalifikacijama, ali poslije jedne gluposti, odmah je zaslužio epitet izdajice.
- cyprus
#434 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
I sad se samo priča o Bešićevom crvenom?
Ma dajte... Znalo se i prije da mu nisu sve daske na broju i da je tempirana bomba... Šta sad?
Uglavnom, rutinska pobjeda
Drugo poluvrijeme istina jeste bilo ninašta nalik, ali mislim da to nije toliko ni bitno... Samo se nadam da neće biti glupe priče: ''ako budemo igrali ovako protiv Velsa...''
Pa naravno da nećemo igrati ovako...
Uglavnom, rutinska pobjeda
- Bosanski_kralj
#435 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
..
Last edited by Bosanski_kralj on 07/09/2015 00:23, edited 1 time in total.
-
LSD
#436 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
pa i Spahića je onaj štipao za sisu, pa ga Spaha iskulirao...nije ga štocirao, niti pravio neka sranjaBosanski_kralj wrote:To što ti radiš nije kritika nego razapinjanje.LSD wrote:sjooo kako ga mučki braniš i na druge bacas njegovu krivicuBosanski_kralj wrote:Svi znamo kakav je Bešić i šta se sad čudite njegovom potezu. Jes bespotreban, glup potez, ali to me ne iznenađuje od Bešića.
Do juče je to bio momak koji gine za reprezentaciju, a sad ga već poslije jednog crvenog optužujemo da izbjegava utakmice reprezentacije.![]()
uhhh koja prica...sad smo mi krivi što ga kritikujemo za ovaj njegov bezobrazni potez koji nas uništava
![]()
Uz Džeku naš najkonstantniji igrač u ovim kvalifikacijama, ali poslije jedne gluposti, odmah je zaslužio epitet izdajice.
ostavio nas je na cjedilu pred odlucujuce utakmice, i to je jedina ispravna prica....sram te bilo što ga braniš ,a na raju porebacuješ njegova sranja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#437 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
MILION posto ne igra naredne dvije utakmice, gdje je više nego NENORMALNO potreban ekipi, a CRVENI je dobio protiv AMATERSKE ekipe pri rezultatu od TRI - NULA. Frajer je ostavio ekipu na cjedilu u najvažnijim utakmicama kvalifikacija.
Ja bi' ga osudio na mjesec dana robije u KPD-u.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#438 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
http://radiosarajevo.ba/novost/200001/p ... ntar-video
to je ta kurcevitost koja ce ga kostati karijere.
to je ta kurcevitost koja ce ga kostati karijere.
-
todd_smith
#439 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
pa dobro, i ti si dijasporac pa sam te mozda u zivac pogodio pa zato reagujes, a nije bila namjera, nego samo otvoreno govorim svoje misljenjeJasmin Kopcic wrote:Neznam da mogu reci da se slazem.todd_smith wrote:Ako oduzmes repku pola te "dijaspore" ne bi imala karijeru danas tako da...Jasmin Kopcic wrote:
Dosta od mene.
- Bosanski_kralj
#440 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Spahić ima 35, a Bešić 22 godine.LSD wrote: pa i Spahića je onaj štipao za sisu, pa ga Spaha iskulirao...nije ga štocirao, niti pravio neka sranja
ostavio nas je na cjedilu pred odlucujuce utakmice, i to je jedina ispravna prica....sram te bilo što ga braniš ,a na raju porebacuješ njegova sranja![]()
stidi se
Evo sram me, sve se crvenim, u zemlju propadam od stida.
-
LSD
#441 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
sad ce ti Bosanski kralj reci da ga razapinješVelkoski wrote:MILION posto ne igra naredne dvije utakmice, gdje je više nego NENORMALNO potreban ekipi, a CRVENI je dobio protiv AMATERSKE ekipe pri rezultatu od TRI - NULA. Frajer je ostavio ekipu na cjedilu u najvažnijim utakmicama kvalifikacija.
na kopanje ga treba jedno mjesec dana, da izbaci onu negativnu energiju iz sebe....uništava nam selekciju sa svojim bezobrazlucima
- DonEmir
#442 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
U Andori je trebao da dobije crveni karton.Bosanski_kralj wrote:To što ti radiš nije kritika nego razapinjanje.LSD wrote:sjooo kako ga mučki braniš i na druge bacas njegovu krivicuBosanski_kralj wrote:Svi znamo kakav je Bešić i šta se sad čudite njegovom potezu. Jes bespotreban, glup potez, ali to me ne iznenađuje od Bešića.
![]()
Muhamed Bešić 'davio' fudbalera Andore
http://radiosarajevo.ba/novost/184314/M ... dore-VIDEO
Last edited by DonEmir on 07/09/2015 00:29, edited 1 time in total.
- emigrazione
#443 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Besic je ovo odradio namjerno, nema potrebe da ga neko brani...Mesa bi trebao poduzeti malo ozbiljnije poteze od "razgovora u cetiri oka" jer nije prvi put da nam igraci namjerno dobiju crveni, treba mu se najebati majke i to pofino...
- jeza u ledja
#444 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
A vidi stvarno ko da ga je zvakom zvizno. Ja hajvancica.LSD wrote:
šta je radio![]()
gađao protivnickog igraca žvakom pred sudijom, logicno odmah crveni i onda se pitamo šta je radio
http://videochart.net/video/80345.86386 ... d8e5cd8df1
tacno se sve vidi na klipu....starat onog krkana iz Andore, sudija odmah vadi žuti i završena prica... i sve bi bilo normalno...međutim, naš papak (pred sudijom) gađa žvakom protivnickog igraca i zarađuje automatski crveni
i boli ga q, napusti teren bez imalo stida.....fujjjj
pa ovo je slicno kad je Meša kad pljunuo sudiju i fol se pravio lud....cak su i nadrealisti pravi skeč
-
LSD
#445 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
onakvu gluposti ne bi uradilo ni djete od 12 godina, a kamoli profesionalac od 22Bosanski_kralj wrote:Spahić ima 35, a Bešić 22 godine.LSD wrote: pa i Spahića je onaj štipao za sisu, pa ga Spaha iskulirao...nije ga štocirao, niti pravio neka sranja
ostavio nas je na cjedilu pred odlucujuce utakmice, i to je jedina ispravna prica....sram te bilo što ga braniš ,a na raju porebacuješ njegova sranja![]()
stidi se
stidi se
-
todd_smith
#446 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Pa da ima obraza samo da je dao izjavu tipa "jbga zajebao sam, halalite, ja sam kriv, truditi cu se da budem bolji u vugla"
samo to da je izjavio sve bi bilo pet, ono bilo bi gorko jer ga nema ali jebaji ga rekao bi covjek sta je tu je, ovako lik prkosi nikome bez razloga i samo ce nervozu nabiti i gnjev nanijeti na sebe
samo to da je izjavio sve bi bilo pet, ono bilo bi gorko jer ga nema ali jebaji ga rekao bi covjek sta je tu je, ovako lik prkosi nikome bez razloga i samo ce nervozu nabiti i gnjev nanijeti na sebe
- Bosanski_kralj
#447 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Da je Guardiola uradio onakvo što, ti bi ga sad na sva usta branio.LSD wrote:onakvu gluposti ne bi uradilo ni djete od 12 godina, a kamoli profesionalac od 22Bosanski_kralj wrote:Spahić ima 35, a Bešić 22 godine.LSD wrote: pa i Spahića je onaj štipao za sisu, pa ga Spaha iskulirao...nije ga štocirao, niti pravio neka sranja
stidi se
stidi se
-
bull21
#448 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
To nije moj posao. Kada bude, o tome ću onda i ozbiljno razmisliti. Malo se previše ozbiljno uzimaš, Aragorne sine Arathornov.BarbaDue wrote:Baš bi volio da vidim kako ćeš ti složiti prvu postavu po kriteriju kvalitete, izvoli!?bull21 wrote:Izet i Vedo su dva najbeskorisnija igrača u cijelom timu. Rame uz rame sa Spahićem. Ljudi su postigli jednom neke golove koji su bili bitni i sada na osnovu toga imaju zagarantovano mjesto u reprezentaciji. Niti jedan od njih ne igra u svojim timovima i očito je da se to dešava sa razlogom a razlog je da su loši. Vedo je danas brat bratu imao sigurno 2-3 dobre prilike ali on umjesto toga ganja škaricama. Hajrović... ja ne znam da je taj ikada pokazao igru na nivou, izuzev onog "sudbonosnog" (čitaj nafakaškog) gola. Mislim da je krajnje vrijeme da se reprezentacija počne raditi po principu kvalitete a ne po principu podobnosti i nekih fantomskih zasluga. Jebe me se za go od prije dvije godine kad Hajrović loptu ne zna voditi.Jasmin Kopcic wrote:
aha, dobro, znaci to je tvoje Hvala naprimjer Izetu i Vedi za one prosle kvalifikacije. Hocemo li o Asmiru?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#449 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
a ne Laka tu grijesis nemoj mjesati nesportsko ponasanje i ucinak na terenu. Spaha je bio ubjedljivo najbolji igrac Bajera ali je dobio nogu radi nesportskog ponasanja. Drugo niko na svijetu ne gradi autoritet medju najstarijim igracima nego je autoritet potreban mladim igracima. Ovo nije Besic napravio prvi put i crveni je zasluzio u prvoj utakmici protiv Andore ali posto ga nije dobio i posto smo pobjedili niko ga nije ni spomenuo. Besic je izvrstan igrac ali sa izuzetno losim sportskim ponasanjem i ogromna je opasnost za svaku ekipu u kojoj je u prvih 11.luckylaka wrote:Rijesi ti problem sa Spahom,Medom,Pjanom a ssa Besicem nemas ti sta rjesavati.nems muda da kazes Spahi i ekipi nista nego pukusavas autoritet graditi na momku koji ore na terenu.Crveni.Pa sta.Do sledece utakmice mjesec dana trazi alternativu selektoru.Zasto si tu.north wrote:Evo šta Meša indirektno misli o potezu Bešića, i koliko je to dopustivo http://sportsport.ba/bh_fudbal/s-besice ... ipe/170993
Pa da ovo uradi u žaru borbe u utakmici biti li ne biti, npr.protiv Walesa, pa donekle i da se shvati, ali u ovakvoj situaciji, tako bespotrebno ostaviti ekipu bez njegovih usluga narednu biti li ne biti utakmicu, i još nakon isključenja bez emocija se samo okrene kao da kaže nije problem, izaći ću, taman mi se ne igra...I još kao podrška za Moua, pa to može samo kod nas, i zarad takvih budalaština i imaš viceve o Muji i Hasi
-
LSD
#450 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
o cemu sad ovaj bulazni na ovoj temi
guardiola hej
bunika cini cuda ocito
bunika cini cuda ocito