Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
-
vade_mecum
#426 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju? 
- sinuhe
#427 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
vade_mecum wrote:Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju?
-
krater
- Bloo
- Globalna šefica
#429 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
pretpostavka je majka svih zajebavade_mecum wrote:Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju?
možda je cura duhovita i elokventna
fakat
- berenice
#430 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
A dje fala klixi? Mislim, ipak te izdvaja od ovih naopakih, domacih. Ja vjerujem da ti to puno znaci.Bloo wrote:takva sam ti posvudaklixoris wrote:Ma ti si blentava (pozitivno) i uvijek volim citati tvoje postoveBloo wrote: ja sam svojoj mami najnormalnija
samo šerijatski ljubu nos
- Towelie
#431 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ma jasta je, citira Dostojevskog i izrazava se samo u desetercu.Bloo wrote:pretpostavka je majka svih zajebavade_mecum wrote:Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju?
![]()
fakat
-
vade_mecum
#432 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Nisam mislio konkretno na ovu djevojku nego na ovakav tip djevojaka.Bloo wrote:pretpostavka je majka svih zajebavade_mecum wrote:Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju?
![]()
fakat
Mislim, seks je jedna stvar ali biti u vezi s takvom osobom mi licno djeluje negdje kao granica izmedju 7. i 8. kruga pakla.
- Bloo
- Globalna šefica
#433 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
to baš nije duhovito :s ja vala sa takvim ne bih izaslaTowelie wrote:Ma jasta je, citira Dostojevskog i izrazava se samo u desetercu.Bloo wrote:pretpostavka je majka svih zajebavade_mecum wrote:Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju?
![]()
fakat
mozda je normalna..ko ce znati
gadan karmin jedino..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#434 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Znaci nije sovinizam proglasavati pripadnice jedne zenske subgrupe maloumnim i glupavim
Zanimljivo 
- berenice
#435 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Jes, mozda ima misiju - dokazuje da je moguce da, ako se dovoljno uhakas (izgledom jel), tj. maskiras u nekoga ko izgleda kao da bi ti pruzio oralno zadovoljstvo samo ako upitas, dobijes svoju temu na klixu. Mozda se jednostavno opkladila s nekim. Npr..Bloo wrote:pretpostavka je majka svih zajebavade_mecum wrote:Iskreno, jako me zanima kako izgleda i na sta lici veza sa ovakvom djevojkom. Mislim, o cemu ti ljudi pricaju na kafi ili rucku/veceri kad izadju?
![]()
fakat
Ko onaj film dje se borac protiv smrtne kazne ubije. Jarana, suborca, optuze za ubistvo. Dobije smrtnu kaznu - time njih dvoje dokazu da je moguce osuditi i ubiti nekoga ko nije pocinilac nedjela.
Takvo nesto, mislim...
- berenice
#436 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Objasni ovim svojima! Ha ja!_BataZiv_0809 wrote:Znaci nije sovinizam proglasavati pripadnice jedne zenske subgrupe maloumnim i glupavimZanimljivo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#437 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Bata u borbi za svoj dio kolaca_BataZiv_0809 wrote:Znaci nije sovinizam proglasavati pripadnice jedne zenske subgrupe maloumnim i glupavimZanimljivo
Generalno se malo pretjeruje po pitanju kritike. Sta malo, malo vise. Naravno da svako ima svoj stav prema (ne)ukusu, ali to ne znaci da sad treba glumiti nekog Casanovu i po forumu mnoziti djevojke sa slika sa nulom.
- KPNCTNJAH
#438 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
To Kevin Spejsi jele.. davno gledao.. more opet... bar nesto korisno procitah 
Sto se tice ovih trebica, najgore je kad se neki jadnicak zaljubi u njih
Sto se tice ovih trebica, najgore je kad se neki jadnicak zaljubi u njih
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#439 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Đesi bernis lutkice
Elem, puno se vođe sere kreč. Te vaka je, te nakva je, a ja vas pitam- je li za djevojku '96 godiste prirodniji habitus Zrce od vojvodjanskog salaša kod đeda i babe?
Jbt mladost je jedna, vrijeme leti ko ludo, ako neces tad uzivati u tjelesnim culima, kad ces?
I nije nespojivo biti obrazovan, citati knjige, ici na seminare, ali i voljeti obuci kratku suknjicu, popiti koju uz cajke. Jest da je full paket aranzman rijedak, ali to ne znaci da ga nema.
Elem, puno se vođe sere kreč. Te vaka je, te nakva je, a ja vas pitam- je li za djevojku '96 godiste prirodniji habitus Zrce od vojvodjanskog salaša kod đeda i babe?
Jbt mladost je jedna, vrijeme leti ko ludo, ako neces tad uzivati u tjelesnim culima, kad ces?
I nije nespojivo biti obrazovan, citati knjige, ici na seminare, ali i voljeti obuci kratku suknjicu, popiti koju uz cajke. Jest da je full paket aranzman rijedak, ali to ne znaci da ga nema.
-
statixx
#440 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Pederska posla...Tomahawk11 wrote:mnoziti djevojke sa slika sa nulom.
-
vade_mecum
#441 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
E pretjera ga i ti bato...niko ne kaze da nije to spojivo niti da mladost treba ljeto provoditi na selu ali sve oko mjesta kao sto je zrce pa cak i ljudi koji dolaze je veliki fake.
- Bloo
- Globalna šefica
#442 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
ih drame
kad je dobra, nećemo prići mora da je glupa
kad je ružna, nećemo prići ružna je
tsk tsk
meni prilaze jer piljim
kad je dobra, nećemo prići mora da je glupa
kad je ružna, nećemo prići ružna je
tsk tsk
meni prilaze jer piljim
- klixoris
#443 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Bloo wrote:
meni prilaze jer piljim
- JanuaryJones
#444 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Bato, Bato
bolje lumpovat po red districtu u Amsterdamu i uživati blagodeti Holandije nego gurati u svašta na Zrću. Red district ima i svoj sindikat i zdravstvenu zaštitu i redovne preglede 
- KPNCTNJAH
#445 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ja uvijek cekam da sama pridje
Zato ne'am curu vec 6 godina
al' upali cesto... samo sabura 
Zato ne'am curu vec 6 godina
- Bloo
- Globalna šefica
#446 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
fakat iskreno, ako je do izgleda, niko mi ne bi prišao ...ali priđu i ja progovorim.. the rest is historyklixoris wrote:Bloo wrote:
meni prilaze jer piljim
wit, humour i nos ko u bob rocka
- jao_situacije
-
statixx
#448 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
More ona citati, al' kad zavrsi, prvo haltere pa u krevet...._BataZiv_0809 wrote:I nije nespojivo biti obrazovan, citati knjige, ici na seminare, ali i voljeti obuci kratku suknjicu, popiti koju uz cajke. Jest da je full paket aranzman rijedak, ali to ne znaci da ga nema.
- JanuaryJones
#449 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Bloo rocks, Bob rocks

- KPNCTNJAH
#450 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Mozda im sluzis za zagrijavanje.. dok skupi hrabrost da pridje onoj koja mu se djasviBloo wrote:fakat iskreno, ako je do izgleda, niko mi ne bi prišao ...ali priđu i ja progovorim.. the rest is historyklixoris wrote:Bloo wrote:
meni prilaze jer piljim![]()
![]()
wit, humour i nos ko u bob rocka