zahone wrote:SSP wrote:Pod prvo, nisu svi muslimani Fahdovi svjedoci. Mislim da je procenat pismeni muslimana (dakle ne brojim Boko Haram, Isis i ostale picke materine koje nam serviraju saudijci dok istovremeno smercaju kokain s dlakavih guzova djecaka) koji podrzavaju ljude poput Kuduzovica, Bilala Bosnica itd. veoma malan.choxnox wrote:Ja ne znam da li su ovi ljuti protivnici Islama i serijata na topicu ovdje svjesni da je Islam najbrze rastuca religija na svijetu? Ne samo sto je opce poznato da muslimanske porodice imaju po 4-5-6+ djece nego je mnogo vazniji broj onih koji prelaze na Islam. Niko nece serijat uvesti u BIH za 10 ili 20 godina, ali vec za 50 ili 70 godina ne bih bio previse siguran u to. Cinjenica je jedna: postajete manjina. Ne samo u BIH nego i u skoro svim drzavama svijeta.
Sto vise blatite Islam (potpomognuti medijima tipa CNN, Fox News, BBC, DW itd. itd.) to se vise ljudi interesuje kakva je to religija, pa kada pocnu svojim glavama razmisljati onda uvidjaju istinu. Koliko god takvi mediji pokusavaju prikazati Islam u negativnom smislu, to je vise onih koji Islam gledaju u pozitivnom. Paradoksalno, ali je tako.
Dalje, i da takvi postanu vecina nikad nista nece moci uraditi. Pa ti kozojebi ako se ne roknu medjusobno poginu u saobracajnoj nesreci jer ne priznavvaju semafor. Sakica jevreja u sred pustinje drzi sve arape (koji su rodjeni na crnom zlatu) u dzepu.
Dzabe ti vecina ako je nepismena, glupa i retardirana. Sto vise Kuduzovica sve su cetnici blizi svog cilja. Par hiljada amerikanaca je dovoljno da sa nule naprave space shuttle. Dvadesetak miliona arapa i nemaju kapacitet da naprave zgradu od 3 sprata nego zovu strucnjake sa zapada.
Sta si mislio, kada vehbosi budu vecina uzmu telefon i naruce par stotina F22 Raptora?
Pojma ti nemas, malo istrazi, u svakoj zemlji svijeta, najvise muslimana koji se vjeri vrate, nose brade, i slusaju sejhove koji imaju isto ucenje, i slijede sunnet Allahovog resula, onako kako tebi smeta.
Pa samo imena, od americkih daijja, poput sayed ragaha, bilala philipsa, nouman ali khana, khalid yasina, yusuf estesa, i raznih davetskih emisija i kanala poput deen showa, mercifull servanta, i mnogih drugih, da ne nabrajam, preko engleskih, njemackih, australskih daijja, zakira naika itd. itd. Svi su na istom menhedzu, na onom menhedzu kojeg ti zoves fahdovi svjedoci, sram te bilo. Nisi mi odgovorio klanjas li 5 vakata legendo?
Neznam sto citiras moj post kad nisi nista odgovorio. Jel istina da desetak miliona arapa (u pustinji) drze arape (rodjeni na crnom zlatu) kao u dzepu?
Sayed Ragaha: Somalijac odrastao u Fahdovoj drzavi
Bilal Philips: King Saud University, osnovao Fahdov caca
Nouman: Studiro u RIjadu
Necu dalje, pa izgleda da su Fahdovci preuzeli na Islam. Svi koji ne podrzavaju Islam kokainskog klana Al-Saud-Wahhabi su kjafiri
Mogu ti i ja nabrajati hrpu skolovani komunista iz Sjeverne Koreje, ali to ne znaci da je komunizam dobar.