Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post Reply
arzuhal

#426 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by arzuhal »

Dasi wrote:Treba osnovati po jedno udruzenje za svaku mjesnu zajednicu, valjda bi moglo bitnut da mu jebem mater.
:lol:

Oprosti mi, Bože...
wewa

#427 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by wewa »

Bloo wrote:
wewa wrote: upravo. eto ja sam bila u sarajevu, u starom gradu i zaboli me cose za grbavicu. nisam vidjela svojim ocima - ima udruzenje pa nek se bori za njih.

nek je stid i sram onih koji su ovo dopustili u okviru predizborne kampanje.
Niko ne zna kako je nama u starom gradu bilo :oops:
hanka ce im sve objasniti, kad joj vec onaj avion propade...
PM72

#428 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

arzuhal wrote:Ako iz ovog patetičnog, drčno izraženog baliluka od strane Munire i advokatice joj Kade proizađe i nešto pozitivno - recimo smjena ovih nekoliko žena s vječitog čela tih organizacija za politikantsku upotrebu najgore vrste, te pozicioniranje tih udruženja žrtava genocida i rata na neku normalnu, zdravu poziciju i ulogu u društu i državi - onda pozdravljam ovo Munirino njesra...
izvini ali moram...grohotom se smijem.da Munira ponudi ostavku? moraju joj prvo reći šta je ostavka,da je to obustavljanje primanja,hodanja,dnevnica,hotela...da će je razvlastiti da raspolaže žiroračunima i da će prestati da važi njen otisak prsta umjesto potpisa...
mO k3

#429 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mO k3 »

arzuhal wrote:Ako iz ovog patetičnog, drčno izraženog baliluka od strane Munire i advokatice joj Kade proizađe i nešto pozitivno - recimo smjena ovih nekoliko žena s vječitog čela tih organizacija za politikantsku upotrebu najgore vrste, te pozicioniranje tih udruženja žrtava genocida i rata na neku normalnu, zdravu poziciju i ulogu u društu i državi - onda pozdravljam ovo Munirino njesra...
:thumbup:
arzuhal

#430 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by arzuhal »

PM72 wrote:
izvini ali moram...grohotom se smijem.da Munira ponudi ostavku? moraju joj prvo reći šta je ostavka,da je to obustavljanje primanja,hodanja,dnevnica,hotela...da će je razvlastiti da raspolaže žiroračunima i da će prestati da važi njen otisak prsta umjesto potpisa...
Pa ja samo kažem, "naglas razmišljam" štos'ka'e...Ne bavim se logikom, obrazom, čašću, moralom i ostalim ublehama na koje balija ne nasjeda lako...
John Cleese

#431 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by John Cleese »

Bloo wrote:
wewa wrote: upravo. eto ja sam bila u sarajevu, u starom gradu i zaboli me cose za grbavicu. nisam vidjela svojim ocima - ima udruzenje pa nek se bori za njih.

Ja sam nesto nacuo... :|
mehoxy

#432 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mehoxy »

.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 10:51, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#433 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Bloo »

John Cleese wrote:
Ja sam na Mejtasu, ali se empatisem :oops:
Bloo
Globalna šefica

#434 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Bloo »

mehoxy wrote:Znao sam odmah da je ono odvratna osoba kad sam saznao koliki novac prima na racun Srebrenickog genocida. Zaista nista cudno od nje.
Ko joj je to dopustio?
Koliko zena ima u tom udruzenju?
Zasto nisu javno istupale i prozivale je?
Obi Wan Bosnian

#435 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Obi Wan Bosnian »

Nije Munira ništa kriva. Ona je ono što jeste i ne može biti ništa drugo.

Kriv je onaj ko joj daje medijski prostor i ko ju je pozicionirao tu gdje jeste.

Meni lično ništa ne ubija moral više od toga da vidim Muniru na televiziji. Jedan dio mene počne odmah da navija za Dodika i Čovića čim ugledam Muniru.
Hendrix

#436 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Hendrix »

mali_milojica wrote:Zna li Munira za opsadu Sarajeva?
Zna li za više od 10 000 ubijenih Sarajlija?
Zna li za više od 1600 ubijene djece?
Zna li za Prijedor ili Kozarac?
Jel negdje čula da je stari Most srušen u ratu?
Jbm li joj i sjeme i pleme.
Zna ona, ko nacula je negdje, ali od tog nema para njoj, shodno tome nije ni bitno.
mnjonja

#437 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mnjonja »

Da li je ijedan medij osudio ovu njenu izjavu?
PM72

#438 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Obi Wan Bosnian wrote:Nije Munira ništa kriva. Ona je ono što jeste i ne može biti ništa drugo.

Kriv je onaj ko joj daje medijski prostor i ko ju je pozicionirao tu gdje jeste.

Meni lično ništa ne ubija moral više od toga da vidim Muniru na televiziji. Jedan dio mene počne odmah da navija za Dodika i Čovića čim ugledam Muniru.
u pravu si.Ja već 25 godina pričam kako nas je sjebo Alija i SDA.On je lično kriv jer je omogućio ovakvima kao Munira lično bogaćenje preko kostiju žrtava.Jebo pleme svoje.
stakasa

#439 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by stakasa »

akaunt wrote:
SimkeA wrote:Jel gdja Munira ova na snimku od 01:28 do 01:33?
https://www.youtube.com/watch?v=DxmordA84Ao
Ako je tako, nisam znao da je doticna clan SDA, jer nema sanse da kao gost stoji izmedju ostalih clanova.
U tom slucaju se mora pitati da li je njena izjava moza i stav SDA?
Jesi li primjetio da je stav SDA najbolje sadzan u opisu dešavanja na našem prostoru 92'-95'?
- Srbi su napravili agresiju, a sa Hrvatima je bio sukob. Malo fali pa da kazu "svadja".
Upravo. Da je HVO Kiseljaka bio samo malo popustljiviji, da su uzimali manje tarife i suzdrzali se od ispaljivanja one tri granate prema Sarajevu i "svadja" bi bila pregruba ("Hrvati su s nama zajedno u podrumima sjedili..."). Za Istocnu Bosnu i Sandzak npr su se Hrvati borili protiv Srba u Vukovaru i to iskljucuje sve naknadne Bobane, Herceg Bosne, Kordice, Ahmice, dokazane UZP-ove, presude, Mostove, Haagove - sve je to srpska propaganda i sacica ekstremista. Nije problem u Muniri vec ona dobila priliku da kaze u medijima.
Bazinga1234

#440 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Bazinga1234 »

Boze sacuvaj. :-) :(
John Cleese

#441 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by John Cleese »

Bloo wrote:
John Cleese wrote:
Ja sam na Mejtasu, ali se empatisem :oops:
Glede empatije...
Sjetih se sad onog fantoma sto napisa u tadasnjim novinama:"Agresoru, granatiraj malo moju mjesnu zajednicu!" :|

A sto mu se raja spontano, iz dubine duse, napsova familije - nije za pricu...
uglavnomja

#442 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by uglavnomja »

cyprus wrote:
horkesh wrote:
cyprus wrote:A što ovaj narod voli najahat nekome na leđa :-)
A ti nisi narod pa nađeš za shodno da komentarišeš onako s visine?
Gade mi se strvinarski napadi mase na individuu, pogotovo ako je to samo zbog neke nepromišljene ili nesretno sročene izjave ili geste, i to gađenje relativno često demonstriram... Ako to znači da komentarišem sa visine - OK...

apsolutno netacno

vec 20+ godina ona uzima pare lopatom, uticala je na raspodjelu milijardi koje su dosle za srebrenicu, podjela para izmedju nje i sicnih i sda, narodu srebrenice sipak
plus petljanje nepismene i neobrazovane zene u svaki dio unutrasnje i vanjske politike zemlje, one bi o svemu, cak i da odlucuju koji je predsjednik pozeljan ili ne (ne pricam o srbima i hrvatima) ...
ovom ostalom narodu je odavno jasno da je ta zenturaca sve osim zrtve, samo je narod sutio, mi k'o mi, merhamet, pijetet ... dok nije doslo onih legendarnih kocijaskih 4000 km na tv
plus uzimanje para za srebrenicu, vriska oko izgubljene vlasti tamo, a ona glasa u sarajevu

i da ne bude zabune, nije ona samo donirane pare "dijelila" nego i sve materijalno sto je doslo, od materijala za kuce do motokultivatora (ogromne kolicine svega, citav svijet se nadigao da pomogne srebrenici)... samo je sve to zavrsilo na drugim mjestima, a ne u srebrenici

@arzulah

mozda smo svi isti ispod koze, ali nam bankovni racuni nisu isti, puno je nula razike izmedju munire i jos par % stanovnika bh i stvarnih srebrenicana povratnika koji ne uce aliji fatihu k'o rodjenom ocu i koje bakir ne poziva na drzavne sastanke
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#443 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mali_milojica »

Bloo wrote:

Ja sam se znao izmedju dvije granate zamisliti kako je rodjaku u Njemačkoj bilo u tom momentu :cry:
kakavdanakneiskustvu

#444 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by kakavdanakneiskustvu »

Altsa wrote:
covjek sve rekao u tri recenice.
Matzan

#445 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Matzan »

Ako je za Muniru Kolinda Kraljica Balkana, šta joj onda dođe Sebija? :?
kakavdanakneiskustvu

#446 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

mali_milojica wrote:Zna li Munira za opsadu Sarajeva?
Zna li za više od 10 000 ubijenih Sarajlija?
Zna li za više od 1600 ubijene djece?
Zna li za Prijedor ili Kozarac?
Jel negdje čula da je stari Most srušen u ratu?
Jbm li joj i sjeme i pleme.
mozda i zna ali to nju ne interesuje
Banksy

#447 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Banksy »

mnjonja wrote:Da li je ijedan medij osudio ovu njenu izjavu?
Nije na medijima da osuđuju, već da prenose osude... Kojih je bilo, dovoljno.
kakavdanakneiskustvu

#448 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

PM72 wrote:"imaju druga udruženja koja pokrivaju to"...umreženi su ko eronet i ne petljaju se jedni drugima u talove

bas tako
kakavdanakneiskustvu

#449 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Heller wrote:Da Munira ima pinku od Ahmića znala bi. Ovako...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#450 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mali_milojica »

Matzan wrote:Ako je za Muniru Kolinda Kraljica Balkana, šta joj onda dođe Sebija? :?
Bog koji hoda zemljom?
Post Reply