To kad bi se ti pitao._BataZiv_0809 wrote:Cutnja znaci odobravanje.m_l wrote:
Forumas postavio jedan klip koji se nije ucitao kako treba, a ne klipove kako ti tvrdis, koji govori o False flagu, ja kvotirala bez ijedne jedine rijeci napisane na dati klip. Provjeri, nije tesko. A nije lijepo ni izmisljati. Nemoj da predje u naviku!Ono sto sam tada rekla, kada su u pitanju onakva desavanja, ponavljam i sada da na prvu Zapadu ne vjerujem ni kad darove nosi. Bez da branim ikakav terorizam. USA na osnovu jedne lazi je unesrecila milione ljudi i niko nista.
Uzivajte nefasisti!
Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
-
m_l
#426 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
- mO k3
#427 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
JoseMujica wrote:trebamo se svi stiditi što je od sportskog događaja napravljen kvazipolitički spektakl na kome će polusvijet istresati svoje lične frustracije.
kome je do Palestinaca neka ide u Gazu, a ne da ide na stadion i sere po kasi NSBiH i ugledu reprezentacije BiH.
Jedna od greški NS je što ne uvede da za svaku kartu daješ lične podatke, tako da se zna ko tačno sjedi na svakoj stolici Bilinog polja i na kraju kada dođe kazna iz UEFE samo raspodjeli i prebaci cifru svakom orangutanu poimenično. Naravo, ovo je u našoj situaciji nemoguće jer bi se ukinulo i mešetarenje sa kartama.
Ovako sranje sta je juče bilo , gaženje zastave , zviždanje himne nam nije potrebno ....
U redu je biti fanatikos , ali to ne znaci da tudje ne postujes , obno sranje sa Ognjenom nam isto nije potrebno i onda se čudite zašto neće Srbi i Hrvati da igraju za bošnjačku repku .... Neki iz bhf trebaju da shvate da zastavu republike bih doživljavaju provokativno , kako i bosnje tetovažu Ognjena ....
- Sinapsa
#428 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
m_l wrote:Forumas postavio jedan klip koji se nije ucitao kako treba, a ne klipove kako ti tvrdis, koji govori o False flagu, ja kvotirala bez ijedne jedine rijeci napisane na dati klip. Provjeri, nije tesko. A nije lijepo ni izmisljati. Nemoj da predje u naviku!_BataZiv_0809 wrote:
A ti si ono stavljala klipove koji dokazuju da su se Francuzi sami pobili i da je sve False flagOno sto sam tada rekla, kada su u pitanju onakva desavanja, ponavljam i sada da na prvu Zapadu ne vjerujem ni kad darove nosi. Bez da branim ikakav terorizam. USA na osnovu jedne lazi je unesrecila milione ljudi i niko nista.
Uzivajte nefasisti!
- mO k3
#429 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Fudo hajde ne pravi se da neznas ...Fudo387 wrote:Kakve lazi?m_l wrote:USA na osnovu jedne lazi je unesrecila milione ljudi i niko nista.
-
Fudo387
#430 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ne znam o cemu pricate, zato pitam.mO k3 wrote:Fudo hajde ne pravi se da neznas ...Fudo387 wrote:Kakve lazi?m_l wrote:USA na osnovu jedne lazi je unesrecila milione ljudi i niko nista.
- BHCluster
#431 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Meni se bas svidja Ognjenova tetovaza, super sat izgleda.mO k3 wrote:JoseMujica wrote:trebamo se svi stiditi što je od sportskog događaja napravljen kvazipolitički spektakl na kome će polusvijet istresati svoje lične frustracije.
kome je do Palestinaca neka ide u Gazu, a ne da ide na stadion i sere po kasi NSBiH i ugledu reprezentacije BiH.
Jedna od greški NS je što ne uvede da za svaku kartu daješ lične podatke, tako da se zna ko tačno sjedi na svakoj stolici Bilinog polja i na kraju kada dođe kazna iz UEFE samo raspodjeli i prebaci cifru svakom orangutanu poimenično. Naravo, ovo je u našoj situaciji nemoguće jer bi se ukinulo i mešetarenje sa kartama.![]()
Ovako sranje sta je juče bilo , gaženje zastave , zviždanje himne nam nije potrebno ....
U redu je biti fanatikos , ali to ne znaci da tudje ne postujes , obno sranje sa Ognjenom nam isto nije potrebno i onda se čudite zašto neće Srbi i Hrvati da igraju za bošnjačku repku .... Neki iz bhf trebaju da shvate da zastavu republike bih doživljavaju provokativno , kako i bosnje tetovažu Ognjena ....
- mO k3
#432 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Očito si mlad ....
@ bhcluater ma iskreno mi ne smeta njegova tetovaža .... Dok igra za bih i pisa krv za repku
@ bhcluater ma iskreno mi ne smeta njegova tetovaža .... Dok igra za bih i pisa krv za repku
- sinuhe
#433 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Što nisu u Izraelu gazili izraelsku zastavu. imali su priliku...
- Gojeni H
#434 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Nisam od onih koje zabrinjava sta ce reci izraelska javnost ili jevrejski lobi. Kad smo se borili protiv susjednih i kvislinskih vojski vidio sam koliko je ko bio zgrozen nad onim sto se ovde desavalo. Vecinom je u najboljem slucaju ostalo na zgrozenoscu.Mohamad Sissoko wrote:Ko da bi nas ko volio vise ili cijenio da se nije zvizdalo ili gazilo zastavu.Sva ljubav ovog svijeta zasnovana je na interesima,jbe se mocne drzave kakav si ti sve dok im godis ili ne godis u skladu sa onim sto zele. To igranje finoce mi je presmijesno nit ces sta dobit sto vec nisi.Gazio ne gazio Izrael i slicni o nama imaju istu sliku i mjenjaju je ne zbog odnosa prema himni nego kako im zatreba.Mi ko djeca ovdje
Bas iz razloga sto sam protiv snishodljivosti jednog dijela bosnjacke populacije, i bas iz razloga sto me zaboli nakurnjak ponosni sta drugi misle o nama, protiv sam zvizdanja izraelskoj himni i gazenju izraelske zastave.
Bosnjackom narodu je bolje da ne zastranjuje u komsijske furke mrznje prema svima. Zajedno s bosnjackim narodom zivi nekoliko stotina Zidova i oni su nasi sugradjani koji nam nisu nista uradili. Uzvikivati "Ubij..." pa makar bilo cuku je fasizam.
Ali kao sto sam vec rekao, tjesim se da se radi o beckim skolama pristave i dobro uhranjene dijasporske djece, te domacim kladionicarima i narkomanima.
-
L u c i f e r
#435 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
glede one "američke laži"...

- mO k3
#436 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Zaista sam ljut i ogorčen na debile iz bhf ...sinuhe wrote:Što nisu u Izraelu gazili izraelsku zastavu. imali su priliku...
Za ovo ih treba osuditi u medijima ...
-
L u c i f e r
#437 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Moram opet, jbg:Gojeni H wrote: Bosnjackom narodu je bolje da ne zastranjuje u komsijske furke mrznje prema svima. Zajedno s bosnjackim narodom zivi nekoliko stotina Zidova i oni su nasi sugradjani koji nam nisu nista uradili. Uzvikivati "Ubij..." pa makar bilo cuku je fasizam.
Ali kao sto sam vec rekao, tjesim se da se radi o beckim skolama pristave i dobro uhranjene dijasporske djece, te domacim kladionicarima i narkomanima.
-
Fudo387
#438 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Da, inace je jako mudro da se tom drustvenom sloju prepusti stvaranje slike o jednom drustvu, drzavi, narodu.Gojeni H wrote:Ali kao sto sam vec rekao, tjesim se da se radi o beckim skolama pristave i dobro uhranjene dijasporske djece, te domacim kladionicarima i narkomanima.
Boli nas nakurnjak, idemo dalje, dajemo kol'ko moRemo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#439 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Latinska izreka.m_l wrote:
To kad bi se ti pitao.
Qui tacet, consentire videtur.
-
L u c i f e r
#440 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Da je to šta pametno, ne bi bilo na ćafirskom latinskom već na čistom arapskom, da te ceo svet razume..._BataZiv_0809 wrote:Latinska izreka.m_l wrote:
To kad bi se ti pitao.![]()
Qui tacet, consentire videtur.
- Ludzak
#441 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
'cijeli svijet to osuđuje'... definiši taj cijeli svijet !GeeTnT wrote:Kada je to BiH napravila neko zlo ili nešto loše nekom izvan Balkana pa da zasluži zvižduke na himnu? Izrael konstantno ruši i ubija jedan cijeli narod i to cijeli svijet osudjuje osim naravno genocidaša koji su se sinoć samo nakratko radovali i to nakon vodstva Izraela...hAZNADAR wrote:
Malo pitanje za ostale. Osim na Balkanu - dali se negdje desilo izvan Balkana da smo negdje gostovali i da je bilo zvizdanje na nasu himnu? Pratio sam sve tekme i toga se ne sjecam, ali sam mozda negdje to propustio.
Koliko znam većina eurospkih zemalja je na strani Izraela, uključujući Amere i Arape. Eto vidiš da nije cijeli svijet.
- Sinapsa
#442 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Izrazavanje solidarnosti sa palestinskim narodom (skandiranje Palestina, Palestina!) treba da bude sankcionisano, a kazne za izrazavanje te solidarnosti isporuciti svim navijacima. Onima koji jesu i onima koji nisu skandirali? Ja ne zelim da svojoj djeci ostavim takav svijet...JoseMujica wrote:trebamo se svi stiditi što je od sportskog događaja napravljen kvazipolitički spektakl na kome će polusvijet istresati svoje lične frustracije.
Jedna od greški NS je što ne uvede da za svaku kartu daješ lične podatke, tako da se zna ko tačno sjedi na svakoj stolici Bilinog polja i na kraju kada dođe kazna iz UEFE samo raspodjeli i prebaci cifru svakom orangutanu poimenično. Naravo, ovo je u našoj situaciji nemoguće jer bi se ukinulo i mešetarenje sa kartama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#443 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ajde bre salonac. Nisi dobio stambilj da si pravi Bosnjak, sta hoces tiL u c i f e r wrote:
Da je to šta pametno, ne bi bilo na ćafirskom latinskom već na čistom arapskom, da te ceo svet razume...
- Sinapsa
#444 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Obican covjek je na strani pravde....a neke vlade trpe ili stite Izrael....i da dodam JOS ih trpe...Ludzak wrote:'cijeli svijet to osuđuje'... definiši taj cijeli svijet !GeeTnT wrote:Kada je to BiH napravila neko zlo ili nešto loše nekom izvan Balkana pa da zasluži zvižduke na himnu? Izrael konstantno ruši i ubija jedan cijeli narod i to cijeli svijet osudjuje osim naravno genocidaša koji su se sinoć samo nakratko radovali i to nakon vodstva Izraela...hAZNADAR wrote:
Malo pitanje za ostale. Osim na Balkanu - dali se negdje desilo izvan Balkana da smo negdje gostovali i da je bilo zvizdanje na nasu himnu? Pratio sam sve tekme i toga se ne sjecam, ali sam mozda negdje to propustio.
Koliko znam većina eurospkih zemalja je na strani Izraela, uključujući Amere i Arape. Eto vidiš da nije cijeli svijet.
Last edited by Sinapsa on 13/06/2015 16:07, edited 1 time in total.
-
Mohamad Sissoko
#445 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ti da si Bosnjak ne bi generalizovao Bosnjake i svodio ih pogrdno na kuca kladionica i dzamija a znas dobro da nije tako cak stovise jedno 80% Bosnjaka uopste ne ide u dzamiju.Svodis cijeli jedan narod onako na neku zatucanost i lijenost, u skladu si sa srpskom akademijom vise nego sa kao ljubavi prema svom narodu.Daleko Bosnjaci bili od takvih kao ti.L u c i f e r wrote:Ne pada mi na pamet da hih rušim.Mohamad Sissoko wrote: Jbga valja ti rusit dzamije posto mu zelis sve najbolje.Sta mislis da mi to miniramo bre?
Šta ko voli nek izvoli.
To što je u nečijim glavama religijska pripadnost uslov nacionalne pripadnosti, to je već njihov problem, tj problem njihovog neobrazovanja i religijsko-nacionalističke indoktrinacije...
-
L u c i f e r
#446 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
_BataZiv_0809 wrote:Ajde bre salonac. Nisi dobio stambilj da si pravi Bosnjak, sta hoces tiL u c i f e r wrote:
Da je to šta pametno, ne bi bilo na ćafirskom latinskom već na čistom arapskom, da te ceo svet razume...
- Tesla10
#447 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ja imam štembilj na pasošu iz 1992, al' zeznuo me naš rahmetli "precednik" 1995 godine
.
Dosta sa prozivanjima više ljudi moji, ili ćemo svi na hlađenje
.
Dosta sa prozivanjima više ljudi moji, ili ćemo svi na hlađenje
- Sinapsa
#448 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kad budemo igrali protiv nogometne reprezentacije IS-a onda treba skandirati...It_is_a_Leclerc wrote:Po tvrdnjama nekih, "navijači" su silno osjetljiva grupica koju genocidi i nepravde ranjavaju direktno u njihova mala, alkoholisana i nezaposlena srca, pa bih volio da vidim jedno skandiranje za Jazide koji dok ovo pišemo proživljavaju genocid od strane Islamske države ?!
Čisto da pokažemo da Palestini nije skandirano zato što su tamo muslimani, a ne Jazidi.![]()
A za Palestinu i sve druge potlacene narode treba svaki covjek da "skandira" koji nije ravnodusan prema nepravdi na ovom svijetu....
- insomnia78
#449 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
'ta bolan ti imas, nisi ni rodjen bioTesla10 wrote:Ja imam štembilj na pasošu iz 1992, al' zeznuo me naš rahmetli "precednik" 1995 godine.
Dosta sa prozivanjima više ljudi moji, ili ćemo svi na hlađenje.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#450 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Sinapsa wrote:Izrazavanje solidarnosti sa palestinskim narodom (skandiranje Palestina, Palestina!) treba da bude sankcionisano, a kazne za izrazavanje te solidarnosti isporuciti svim navijacima. Onima koji jesu i onima koji nisu skandirali? Ja ne zelim da svojoj djeci ostavim takav svijet...JoseMujica wrote:trebamo se svi stiditi što je od sportskog događaja napravljen kvazipolitički spektakl na kome će polusvijet istresati svoje lične frustracije.
samo ti peri kretenizam banaliziranjem dešavanja u i oko stadiona...libo te tuki nećeš ti kazne plaćati nego NSBiH
zviždanje himni i gaženje zastava nije solidarisanje nego nekultura i divljaštvo koje nema veze sa sportom, a ako takav svijet želiš svojoj djeci nemam riječi